- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.621
canım dün sabah bizde de 1 tane idi akşama çoğaldı dikkat etYüzünde bi tane böyle var ama vücudunda yok tekrar geçmiş olsun. Artar mi bilmiyorum.
Bende manava gidicem şimdi evde tek sebze kalmamis dun yesil Soğan almıştım 7 liraymis şok oldum tropik meyve kesildi başıma sası soğanben dün pazara gittim herşey dınmuştu bişey bulamadım bi yerde kıvurcık buldum tek salata anca çıkar o da 3 tl
Olursa ise nasıl giderim onu düşünüyorum burda kimse yok bakacak.canım dün sabah bizde de 1 tane idi akşama çoğaldı dikkat et
ben dün pazara gittim herşey dınmuştu bişey bulamadım bi yerde kıvurcık buldum tek salata anca çıkar o da 3 tl
Çok geçmiş olsunnn bende su çiçeğini yazın çıkar diye biliyordumselam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum
benim profilimi takip edersen yani profili izle tusu var profili izlersen albumde var gelinlik resmim, prenses modelse bence cok kabarık olmasın zayıfı bile kilolu hosteriyo gogsu dantelli olan cok hosmusben dantel secerken fenalık gecircektim valla :) simdiden kolay gelsin tatlım
cok gecmis olsun kapptanım
benim profilimi takip edersen yani profili izle tusu var profili izlersen albumde var gelinlik resmim, prenses modelse bence cok kabarık olmasın zayıfı bile kilolu hosteriyo gogsu dantelli olan cok hosmusben dantel secerken fenalık gecircektim valla :) simdiden kolay gelsin tatlım
Canısı baktım fotolara, iki tane var, senin de mi nikahla düğün farklı oldu, sen ne güzelmişsin öyle bakem :)benim profilimi takip edersen yani profili izle tusu var profili izlersen albumde var gelinlik resmim, prenses modelse bence cok kabarık olmasın zayıfı bile kilolu hosteriyo gogsu dantelli olan cok hosmusben dantel secerken fenalık gecircektim valla :) simdiden kolay gelsin tatlım
Geçmiş olsun canım, benim oğlanda havale olmuştu 10 gün hastanede yattık canım, o yüzden zaten geçirilcek bi hastalık evde olsun da hastane zorselam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum
evet canım 10 gun arayla yaptık bizde once nikah sonra dugun :) tesekkurler guzel sozlerin icinCanısı baktım fotolara, iki tane var, senin de mi nikahla düğün farklı oldu, sen ne güzelmişsin öyle bakem :)
Ne o kız gece gece yatıp uyuyayın bariii.bu saatte canım neler neler istiyoooo oooffff......
burada da eridi sonundaGünaydııın, nihayet Ankara'yada kar yağdııı..
Ne o kız gece gece yatıp uyuyayın bariii.
Naber fıstık?Günaydın kızlar :)
Tatlım felaket bir ayaz vardı burada yağınca hava yumuşadı biraz.. Sevincim ona yani...burada da eridi sonunda
Iyiyim fıstık sen nasılsın canım?Naber fıstık?
Anladım canım güzel olmuş. Burda erimesine sevindim buzdan yuruyemiyorduk okullar tatil olmuştu.Tatlım felaket bir ayaz vardı burada yağınca hava yumuşadı biraz.. Sevincim ona yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?