- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.741
anlamadım gitti kallisim nasıl iş yorum bile yapamıyorum inan :bbo:ay bu konu beni ne bunaltmış böyle ne uzun yazmışımmirmirmirmir
günaydın canım benim annemlerin de ne zamandır neti yok sanırım oralarda sorun var kaç gündür ancak oldu eve geldiler de yapabildiler..herkese gunaydın.eve yenı geldım daha dus bıle almadan sıze yazmak ıstedım.soz vermeme ragmen hıc gıremedım.int asırı sorunlu ıdı dun bıldırım ıcın de kallıste cok ozur dılerım tel ını kaydetmemısım ve arıyamadım.hıc prensıbım olmadıgını bılıyosun ama cok mahcubum ınan tekrarı olmayacak
cedricim hoşgeldin günaydın.. dün için özür filan boşver canım ya sen özüre siteme nasıl baktığımı biliyorsun, durumun uygun olsaydı gelmemezlik yapmayacağınıda ben biliyorumkaydirigubbakcemile5herkese gunaydın.eve yenı geldım daha dus bıle almadan sıze yazmak ıstedım.soz vermeme ragmen hıc gıremedım.int asırı sorunlu ıdı dun bıldırım ıcın de kallıste cok ozur dılerım tel ını kaydetmemısım ve arıyamadım.hıc prensıbım olmadıgını bılıyosun ama cok mahcubum ınan tekrarı olmayacak
bijom ben biraz pcme bakınayım bulursam buraya eklerim bulamadığımıda adres veririm sana ama adreslerede bakınmam gerek ve seninde araştırman hatta sonra bulduğun modelleri bizimle paylaşman gerek:roflol:
anlamadım gitti kallisim nasıl iş yorum bile yapamıyorum inan :bbo:
ben de atkı örmek istiyorum ama bıktım hep dümdüz modellerden böyle değişik modelleri nerden bulabilirim kallisim?
günaydın canım benim annemlerin de ne zamandır neti yok sanırım oralarda sorun var kaç gündür ancak oldu eve geldiler de yapabildiler..
ben çiçek yollicaktım ama bitmiş parasıyla değil mi karrdeşim getirin dükkana çiçek :umursamaz:
gunaydın bijoux um.ya babam bılg doldurmusda doldurmus bılg acılsa ınt olmuyor ınt olsa bılg acmak uzun suruyor.tabı bıde ondan bana fırsat kalmıyordu neysekı evdeyım artık
günaydın canım benim annemlerin de ne zamandır neti yok sanırım oralarda sorun var kaç gündür ancak oldu eve geldiler de yapabildiler..
gunaydın hosbuldum kallıstem ya sorumluluklarımı ıhmal etmem.ve senı bekletmek ıstemem ama sen tahmın etmıssındır zaten.sorun olmamasına cok sevındımcedricim hoşgeldin günaydın.. dün için özür filan boşver canım ya sen özüre siteme nasıl baktığımı biliyorsun, durumun uygun olsaydı gelmemezlik yapmayacağınıda ben biliyorumkaydirigubbakcemile5:
bebıs cok tatlı.ayrıldık dıye utanmadan agladım.bı gece bırlıkde aynı odada kaldık sabaha kadar agzı kapanırmı bogulurmu dıye uyumadım hıc kıyamıyorum aglayınca ellerını uzatıyor alsınlar benı dıye hemen alıp hoplatıyodum mutlu oluyodu.sabah uyanınca aguu dıye bı komık ses cıkarıyor ınsanın yıyesı gelıyor.masaallah topacık cok tatlı ya kalbımı orda bırakdım geldım yanı.aılemlede bolbol vakıt gecırdım ama yetmıyor ısde.esım yarın sabah gelıcek dıye geldım ist a yoksa hıc gelmezdım sanırımee-e-e-ee cediricim anlatsana nasılsın neler yaptın ailen kardeşin bebiş nasılar
aaaa delikafadulden bu en sondakini çok beğendim tam bana göre kokoş bişey zemuszemus bi de az simli bi iple süper olur da şimdi de örecek birini bulmam gerek :roflol: anneeeeeeee kaydirigubbakcemile3
hahahahaaakaydirigubbakcemile3 ekliyim tıs ekliyim sen bitir alinin örgüsünüde ortak bişi örelim nolurrrrakannehirkallis gözüne seveyim yapma model ekleme örmicem diyorum daha elimde aliye ördüğüm hırka var kollar kaldı sen ekledikçe içim gidiyor yahuu örmicemmmmm ısrar etmeyin hahaha
tığ işi biliyorum da unutttum be kallisim valla annem veya birisinin göstermesi lazım. daha doğrusu zincir çekip kutu doldurmaktan başka hiçbişey hatırlamıyorum :roflol: bakalım annemler gelicez diyolar babam daha iyi olunca o zaman inşallah bundan ördürücem kararlıyım kaydirigubbakcemile3
tamam bijom madem annen gelecekmiş opuyorumnanaktan istediğin bir şey olursa söyle yeter ki, aşama aşama gösteririm foto çekerim yaparak ufak bir örneğini çıkartırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?