Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese gunaydın.eve yenı geldım daha dus bıle almadan sıze yazmak ıstedım.soz vermeme ragmen hıc gıremedım.int asırı sorunlu ıdı dun bıldırım ıcın de kallıste cok ozur dılerım tel ını kaydetmemısım ve arıyamadım.hıc prensıbım olmadıgını bılıyosun ama cok mahcubum ınan tekrarı olmayacak

ay bu konu beni ne bunaltmış böyle ne uzun yazmışımmirmirmirmir
anlamadım gitti kallisim nasıl iş yorum bile yapamıyorum inan :bbo:

bugün sistemli yicem inşallah bi de şu temizlik olayı. sürekli temizlik yapıyomuşum gibi görünüyo ama öyle değil haftada 1kere yapıyorum ben. ama buraya yazdığım için size sürekli gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 arada halı koltuk vs siliyorum o da bel olayımdan sonra çok nadir..

ben de atkı örmek istiyorum ama bıktım hep dümdüz modellerden böyle değişik modelleri nerden bulabilirim kallisim?
günaydın canım benim annemlerin de ne zamandır neti yok sanırım oralarda sorun var kaç gündür ancak oldu eve geldiler de yapabildiler..

cedricim hoşgeldin günaydın.. dün için özür filan boşver canım ya sen özüre siteme nasıl baktığımı biliyorsun, durumun uygun olsaydı gelmemezlik yapmayacağınıda ben biliyorumkaydirigubbakcemile5
bijom ben biraz pcme bakınayım bulursam buraya eklerim bulamadığımıda adres veririm sana ama adreslerede bakınmam gerek ve seninde araştırman hatta sonra bulduğun modelleri bizimle paylaşman gerek:roflol:

ohcanimadeysine laptop aldım:roflol: hep bilgisayarı sorunluydu laptopuda elden çıkardılar ya ondan :roflol:

siz çoğu modeli biliyosunuzdur diye buraya koymayı hiç düşünmedim ama olur değişik bişey bulursam koyarımm kaydirigubbakcemile2

ben çiçek yollicaktım ama bitmiş parasıyla değil mi karrdeşim getirin dükkana çiçek :umursamaz:

günaydın canım benim annemlerin de ne zamandır neti yok sanırım oralarda sorun var kaç gündür ancak oldu eve geldiler de yapabildiler..
gunaydın bijoux um.ya babam bılg doldurmusda doldurmus bılg acılsa ınt olmuyor ınt olsa bılg acmak uzun suruyor.tabı bıde ondan bana fırsat kalmıyordu neysekı evdeyım artık
gunaydın hosbuldum kallıstem ya sorumluluklarımı ıhmal etmem.ve senı bekletmek ıstemem ama sen tahmın etmıssındır zaten.sorun olmamasına cok sevındım

ee-e-e-ee cediricim anlatsana nasılsın neler yaptın ailen kardeşin bebiş nasılar
bebıs cok tatlı.ayrıldık dıye utanmadan agladım.bı gece bırlıkde aynı odada kaldık sabaha kadar agzı kapanırmı bogulurmu dıye uyumadım hıc kıyamıyorum aglayınca ellerını uzatıyor alsınlar benı dıye hemen alıp hoplatıyodum mutlu oluyodu.sabah uyanınca aguu dıye bı komık ses cıkarıyor ınsanın yıyesı gelıyor.masaallah topacık cok tatlı ya kalbımı orda bırakdım geldım yanı.aılemlede bolbol vakıt gecırdım ama yetmıyor ısde.esım yarın sabah gelıcek dıye geldım ist a yoksa hıc gelmezdım sanırım

aaaa delikafadulden bu en sondakini çok beğendim tam bana göre kokoş bişey zemuszemus bi de az simli bi iple süper olur da şimdi de örecek birini bulmam gerek :roflol: anneeeeeeee kaydirigubbakcemile3

aaaa delikafadulden bu en sondakini çok beğendim tam bana göre kokoş bişey zemuszemus bi de az simli bi iple süper olur da şimdi de örecek birini bulmam gerek :roflol: anneeeeeeee kaydirigubbakcemile3

tıss o dümdüz bişiy annene ne bağroyonkaydirigubbakcemile3 yaparsın yaa tığ işini bilmiyormusun bijom...

cedricim eşin çok mu kalacak bu kez ne kadar yalnız kalacaksın onun için sordum..
bebekten zor ayrıldığın belleimafoldumben kıyamam yaa, allah sanada nasip etsin en kısa zamanda ağlıklı bir bebişopuyorumnanaktan ama çocuk uyurken neden boğulsun allam yaa sen çok rahatsız olursun o zaman kendi bebeğinde ve bunalıma girersin allah korusun ağlayınca hoplat hıklayınca uyan :1no2:işin zor vallahi..

kallis gözüne seveyim yapma model ekleme örmicem diyorum daha elimde aliye ördüğüm hırka var kollar kaldı sen ekledikçe içim gidiyor yahuu örmicemmmmm ısrar etmeyin hahaha

tığ işi biliyorum da unutttum be kallisim valla annem veya birisinin göstermesi lazım. daha doğrusu zincir çekip kutu doldurmaktan başka hiçbişey hatırlamıyorum :roflol: bakalım annemler gelicez diyolar babam daha iyi olunca o zaman inşallah bundan ördürücem kararlıyım kaydirigubbakcemile3

kallis gözüne seveyim yapma model ekleme örmicem diyorum daha elimde aliye ördüğüm hırka var kollar kaldı sen ekledikçe içim gidiyor yahuu örmicemmmmm ısrar etmeyin hahaha
hahahahaaakaydirigubbakcemile3 ekliyim tıs ekliyim sen bitir alinin örgüsünüde ortak bişi örelim nolurrrrakannehir

tamam bijom madem annen gelecekmiş opuyorumnanaktan istediğin bir şey olursa söyle yeter ki, aşama aşama gösteririm foto çekerim yaparak ufak bir örneğini çıkartırım..

tamam bijom madem annen gelecekmiş opuyorumnanaktan istediğin bir şey olursa söyle yeter ki, aşama aşama gösteririm foto çekerim yaparak ufak bir örneğini çıkartırım..

oyy ablam benimmm opuyorumnanaktan gelmeseler de ben alırım tıgımı atlarım trene gelirim nolcak yaniii yeşil çay içerken bana gösterirsin olmaz mı :hulya:

en son eklediğin boleroya da bayıldımm öncelikli oldu, ondan hakatten de istiyorum artık geniş değilim giyebilirim sanıyorum kaydirigubbakcemile3 bu zamana kadar giyemedim hiç göbekten sırt genişliğimden hiç güzel durmadı senağlama

annemi aradım az önce nete gir kadın sana bişe göstercem dedim ne oluyo kız kahvaltı hazırlıyorum dedi. dedim işin var tığla bolero örcen bana hallederiz dedi ama bakalım kaydirigubbakcemile3

ah bijom madem boleroyuda beğendin bakayım kalıbı tarifi varmı..

kışa yaparız tabeke bir sürü şey bijom sen gelirsinnn ben gelirimmmm ay ay helecan yaptım yine :)) örgü günü yaparmışısız hahahaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…