- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.761
günaydinnnnnnnnn..
ne günaydiniysa saat 1de. canima deysine bende hediye lacaktim 0 puana sahipsiniz diyor .. birde bana anlatin su alisveris isini ya ben alisveris edemezsem catlarim kallisim modeller cok güzel eline saglik. birde yün kazaklar ceketler hani söyle kisa belde biten kisa kollu dik yakali modern bisiler bulursan ne olur ha? benim elimdeki kazak haftaya biter ancak bugün kalktim temizlige basladim isim cok.. bijom bir el at kuzum ya.. daha camasir ütü var .simdiye kadar yaptigim banyo ve mutfak temizligi birde carsaflari degistirdim.. ay hafta arasida birseyler yapsamya degilmi cok tembellestim ben.. eskiden haftasonuna is birakmazdim..:kedi:
hemen kaptım bezimi geliyorum reyhan ablacımmmbijom bir el at kuzum ya..
haha reyhan abla asıl tembel beni göreceksiniz off nefret ediyorum her türlü ev işinden ya kaydirigubbakcemile3 gezeyim tozayım oturup el işi yapayım filan fişman ev işini hiç anlatmayın bana valla bi bulaşık makinesini boşaltıp doldurdum kızlara çamaşır toplattırıp katlattırdım yerleştirtirdim :lepi: bende bir süpürdüm oldu bitti...
reyhan ablam akşama biraz yarında biraz eklerim söz ara ara eklerim işte model yığınla :lepi: cedricimin babasının yaptığı gibi kızlarda bana isyan ediyor senin yüzünden iki pcde donuyo kalıyo diye :roflol: ama toplamak bile zevk veriyo napimmm:1rolleyes:
opsss çıkıp biraz bişiler yapimmm :çok üzgünüm: napsam acıbaa
canim benim cok tesekkür ederim. söylemen yeter ben sana kiyarmiyim? sizde hava kapali burada lapa lapa kar yagdi ama tutmadi allahtan :))
hemen kaptım bezimi geliyorum reyhan ablacımmmayrıca ütü de en sevdiğim ev işidir onları da bırak sen banaa. hiç birikmez hemen yaparım ipten aldığım gibi kaydirigubbakcemile3
ben de bütün evi süpürdim, sildim, toz aldım.. 1 tepsi börek yaptım (eşime süprizz zemuszemus ) sonra ceylan ve yeni doğum yapan bir arkadaşım geldiler bana baskına akannehir bebişii sevdik kokladık daha 3 aylıkkkk yağmur kızımızaz önce gittiler ben de bir bakayım dedim ne var ne yok sizde.
kallisim hava kapalı yagmur yagcak gibi kapkara bulutlar var :bbo: nerelere gidicen bu havada bize kış harammm :bbo:
4.5 senedir kullandığım emektar telefonum sonunda kafayı yedi belki az sonra çıkar telefon bakarız eşimle -tatlicadiarzu-
evet bir haftalık rapora gelelim geçen hafta cumatesi sabah buraya yazdığım kilom 66.1 di bu sabah tartıldığımda 65.1 grdüm yani 1 hafta 1 kilo gayet iyi tabi son bir kaç günde kaçanlarla böyle oldu iradeyle devam ediyorz inşallah.
bugun baya alışveriş yaptım kızkardeşimin düğününe giyeceğim kıyafeti buldum sonunda ve aldım ama nasıl yoruldum anlatamam sabahın 10 dan beri dolaşıyoruz sokaklarda baya aldık sattık. annem teyzem teranenin annesi kızlar falan.,
yarın yeni bir günle yeni bir haftaya başlıyruz inşallah.
şu model eklemeyede bir son artıkk lütfennnnnn :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?