- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.781
allah seni bilfiği gibi etsin emi:mymeka:mafoldumben:roflol:ben geldimmmmm :)) mustangım duymasın ama model eklemeye hehe :))
canim benim cok tesekkür ederim. söylemen yeter ben sana kiyarmiyim? sizde hava kapali burada lapa lapa kar yagdi ama tutmadi allahtan :))
bir kiloda benden gitmis bebegim.. bendede dün biraz kacamak oldu yoksa sonuc daha iyi olabilirdi.. olsun haftada 1 kilo bencede mükemmel..
yeni kiyafetinle bir resim istiyoruz biliyorsun degilmi?:dance:
tamam ta tamam şu son eklediğin hırkadan bozma pançodan örmek istiyorum nasıl örülecek bu :))
Yemek tarifi ekledim (börek) koşun bakın kolay ama olsun kaydirigubbakcemile3
mehalim ben buyakımalarımızın çözümünü montignacda buldum . hem yiyyorum hemde kilo veriyorum daha önce okumuşundur belki ama bi göz at derim ....a.sŞenizgünaydın arkadaşlar
sabah vir kahvaltı yapmışsım. diyet falan hak getire ama ipin ucunu sürekli bırakmamk gerek değil mi nasıl kızıyorum kendime sakın ha sakın ha diyorum sürekli yaa hayatımız hep diyet mi olacak arkadaşlar yokmu bu işi kökten çözecek bişey yaa. vallaha çok sıkılıyorum. kilo veririken tamam diyet yapalım ama ya sonrası sonra bırakınca kilo almalar. offff
günaydın arkadaşlar
sabah vir kahvaltı yapmışsım. diyet falan hak getire ama ipin ucunu sürekli bırakmamk gerek değil mi nasıl kızıyorum kendime sakın ha sakın ha diyorum sürekli yaa hayatımız hep diyet mi olacak arkadaşlar yokmu bu işi kökten çözecek bişey yaa. vallaha çok sıkılıyorum. kilo veririken tamam diyet yapalım ama ya sonrası sonra bırakınca kilo almalar. offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?