Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldin canm.
Kendini tanıtırmısın

Kimya teknisyeniyim fakat evlendiğimden beri ev hanımlığı yapıyorum çünkü eşimin işi dolayısıyla şehir değiştiriyoruz ve alışma süreci falan derken çalışamıyorum :) Onun dışında İstanbul da yaşadım 20 yıl hala da çok sık gidip geliyorum. 2 yıllık evliyim çocuğum yok erken evlendim biraz başka merak ettiğiniz bir şeyler varsa sorabilirsiniz :) Ve sizi de tanımak beni çok mutlu eder :)

Allah seni napmasın EMI?
Bende 90 falan var heralde dedim.
Verirsin çabucak uzulme hiç. 60 mi istiyorsun?

Yaa evet çok fazla gibi gözükmüyor Ama yağ oranım yükseldi sanırım, hep yağdan aldım kiloları ve şu anki görüntüm beni deli ediyor 57-58 olduğumda iyi görünüyorum şu an ki hedefim o :)

Canım ben ev hanimiyim
38 yaşındayım iki çocuğum var.
Adım defne (nüfus cuzdanimda bu yazmiyor çünkü annem babama inat defne demiş herkes öyle tanıyor beni)

Yaa evet çok fazla gibi gözükmüyor Ama yağ oranım yükseldi sanırım, hep yağdan aldım kiloları ve şu anki görüntüm beni deli ediyor 57-58 olduğumda iyi görünüyorum şu an ki hedefim o :)
Canım yanlış anlama ben 114leri gordugum için azimsadim. Tabiki hangi kiloda güzel hissederken o kiloya dusmelisin.

Canım ben ev hanimiyim
38 yaşındayım iki çocuğum var.
Adım defne (nüfus cuzdanimda bu yazmiyor çünkü annem babama inat defne demiş herkes öyle tanıyor beni)

Çok memnun oldum, biraz yeni olduğum için yazmakta çekinmiştim ilk önce acaba girebilir miyim gruba diye düşünmüştüm fakat hiç düşündüğüm gibi olmadı çok teşekkür ederim :)
Azminizden dolayı da sizi çok tebrik ediyorum 45 kilo vermek herkesin harcı değil

Aramızda herkese yer var..
Vee teşekkür ederim.
Bu arada her akşam menü bildirimi var yediklerin su miktarı ve spor miktarı..
Her cuma öğleye kadar tartılıp bildirmelisin.
Her azarteside kontrol amaçlı tartılma var (H.Sonu cozutanları tespit için)

kaçamak yapan bu haktan muaf olsun kollontai cim
ama sevalim kacamak yapanlara hergun ceza yazıyoruz zaten bu herkes seni motive etsin sende kendini sorumlu hisset diye yaptıgımız bi odul simdi kacamak yapanları mahrum bırakırsak olmas :) o zmana hepimiz kacamak yapmıs oluruz zaten

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, yazarım buraya menüyü falan. Tartı sonuçlarını size özelden mi bildiricem cuma ve ptesi ? :)

Geçmiş olsun rakibem neden kendine iyi bakmadım.
Bol bolsıcak çay iç kuşburnu falan iiyi gelir.
Sağol canım.

Geçmiş olsun.. Vee hoşgelmissinn
Ben keçırmışım senii
kız ben ben rakiben alpim

Alpim kız rakibem sen misinn???
Bende yeni üye geldi sandım.
evet şeker

hoşgeldin Sude aramıza

Hoşbuldum, size de başarılar diliyorum hep birlikte tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz umarımm
Inşallah hep birlikte

di mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…