- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.941
Kız çabuk ver şimdiden yutkunmaya basladim.di mi yaa
Enee hem iskender hem pasta yisem? Canımı çektittirdin yav..Tabiki de evet iskender yiycem.
Kaçamağın düşüncesi bile ağız sulandırıyor dimi ?Kız çabuk ver şimdiden yutkunmaya basladim.
Hem yemek istiyorum hem sonraki vicdan azabini düşünüp kararsız kaliyorumEnee hem iskender hem pasta yisem? Canımı çektittirdin yav..
kollontai aşkııııım ben ikisinide yesem olarmııı?
Kaçamağın düşüncesi bile ağız sulandırıyor dimi ?
arkadaslar oy cokluguylacandy_candy kilo verirse herkese bi porsiyon konusu kabul edilmistir yupppiiiii hadi 99.9 ol nooooluuur
Hah delimisin hiçde çekmem vicdan azabı falan. Ooooh sefam olsun diycemm.Hem yemek istiyorum hem sonraki vicdan azabini düşünüp kararsız kaliyorum
arkadaslar oy cokluguylacandy_candy kilo verirse herkese bi porsiyon konusu kabul edilmistir yupppiiiii hadi 99.9 ol nooooluuur
Enee hem iskender hem pasta yisem? Canımı çektittirdin yav..
Ben 26 nisanda 99,9 çıkmıştım. Tekrar 100 olacak diye su bile içmemiştim öğlene kadar.ay ben de heyecanlandım bak şimdi yahuuu
ay ben de mi iskender yesem ki
Ye kız iskender gibi nimet mi Var!ay ben de heyecanlandım bak şimdi yahuuu
ay ben de mi iskender yesem ki
Ay kuzum kıyamam sana bende 55 i göreyim 1 gün oruç tutucamBen 26 nisanda 99,9 çıkmıştım. Tekrar 100 olacak diye su bile içmemiştim öğlene kadar.
Çok fenasın ya..Ye kız iskender gibi nimet mi Var!
ye muskam be yarım saat yuruyus cezası yazarız olur biter, bende oyle yapıcamEnee hem iskender hem pasta yisem? Canımı çektittirdin yav..
2 kez iskendere maruz kaldım benimki ler yedi ben baktım salata yedim çok içimde kaldı.Çok fenasın ya..
İkileme düşürdün bizi..
kollontai bir öğün kaçamak ya yemek+tatlı yapalım tam bir öğün olsun kııız..
Yi yi ikisinide yi :)Çok fenasın ya..
İkileme düşürdün bizi..
kollontai bir öğün kaçamak ya yemek+tatlı yapalım tam bir öğün olsun kııız..
Heyyyt be rakibem sen çok yaşa.. Yürürüm beee!ye muskam be yarım saat yuruyus cezası yazarız olur biter, bende oyle yapıcam
Bana bi kere yaptılar hepsinin etlerine dadandım onlar pideyle başbaşa kaldılar. bi daha yapamadılar.2 kez iskendere maruz kaldım benimki ler yedi ben baktım salata yedim çok içimde kaldı.
Yeriz kız ama daha var candy bugün 107 çıkmış..Akıllıca
Victoria screet var tv de anammm yemesek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?