- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.961
Yi yi ikisinide yi :)
candy şimdi kaç kilo ki ? Bir haftaya yer miyiz?
Kızlar benim ruhum obur
hanımlar yarın 60.0 bile gormek istemiyorum o sebeplen walk walk walk ben azcık spor yapam gelirim yine
Yaa yok bir ay falan o kadar heves yaptık. 15 güne tamamdır hadi 20 olsun bi gün bile artırmam bakyok kız 1 aya anca naptınben 107,6 yım
Hah topiğin karabatağı..kızlar arada göz atıyorum ama çok başım ağrıyor, fazla okuyamıyorum. Oğlanın da bu hafta full yazılısı vari onu da çalıştırmam lazım, akşama uğrarım yine fıstıklar
Batak deyince inş. Köfte patates batağına düşmem pisiyor şimdi.Hah topiğin karabatağı..
Bi görünür hooop bi kaybolur..
Canım köftesinden ye sende patatese yan gözle bile bakmaBatak deyince inş. Köfte patates batağına düşmem pisiyor şimdi.
Geçende de youtube da amatör rap batağına düştüm birgunumu yedi. DI RIIIIIT DI RIIIT NALET OLSUN BU AŞKA NALET OLSUN BU SEVGIMIZE ; )
Planım peynirdi neyse köfte cevireyimCanım köftesinden ye sende patatese yan gözle bile bakma
Tabi canım okadarda değil.. Ye köfteni salatanı oh miss.Planım peynirdi neyse köfte cevireyim
gorusuruz rakibeeemKızlar ben kaçar..
Oğluşum ve kocişim gelecekler az kaldı..
Görüşürüz.
kızlarmuska77 @alpim @hedef38beden spor cezasından muaf olan arkadaslar menulerinde zaten bir sıkıntı yoktu :)
topraks 50
@ebrusonmez 100
btlbetul 100
@ermus 50
kollontai 50
bugun ki cezalar bunlar arladaslar, yapanlar bildirsin
Boyun kaçkiBen su an 70 kiloyum bi sure hic kendime dikkat etmedim sadece 1 kilo verdim :)burda olmayinca isteksiz oldum yani almanyada tekim bazi kisiler aman kilo verme boyle yakisiyor bos ver boyun var falan diyorlar istek olmuyo insanda bu kis bi yerede gidecegim yok burda gaz aliyorum yola devam ediyorum ya burasi varsa insani azimli yapio valla ya oh be sonunda sizlerlwyim ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?