Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizimki de başka bi alem kallisim hayat etrafında dönüyor o ne derse o başkası ne düşünüyo umurunda değil.. bizim sorunlar hep başka yerlerde yetişip büyümekten bir sürü doğrumuz farklı mesela.. bi de hakatten çooooooooook bencillerrrrrrrrrrrr :mymeka:

selam güzellerim kallisim banyodan sonra senin örgü sayfani gezecegim kaan geliyormus hemen banyoya kosuyorum yemek yaptim pis kokmiyayim cocuga. caketin cok güzelmis modeli kallisim güle güle giy canim iyi ve saglikli günlerde insallah bijom böregi göremedim. hadin ben kostum bici yapmaya ve öptüm hepinizi

ya ablam kaan beyefendiyi bizim içinde koklasaydın :))

bijonun yemeğini şöyle görürsün.. hediyelerimiz var ya mesajlarda gözüküyor sağ üstte işte hediye resimlerinin altında bak bijoda yemek trifleri yazıyor iki tane ona tıkla çıkan sayfadan istediğini seçersin gözükür yani.. ama daha kolayı var bijom link verir hahahaa :))

hahah ben de dedim ki şimdi kallisim linki koyar ama uzun uzun tarif etmişsin :roflol:

bijom bunların hangisi dünyayı kendi etrafında dönüyor sanmıyorla ki...boşver tatlı canını üzme.. bak geçen pazar benimki ne yaptı kendi istekleri yüzünden hem pazar gününü mahvetti hemde beni ve kızları üzdü sonra ne oldu arabadayız kızı almaya gidiyoruz aradan suratlarımızın asılı birbirimize mecbur kalmadan konuşmadığımız 2 gün geçmiş ve bana hayatım işte vs vs diye bir şey söylemeye kalkıyor neee dedim hayatım mı ne diyorsun dedim.. işte özür dilerimde filan fişman... bitti sanıyorlar bu kadar basit sanıyorlar.. halbuki karşıma geçip durumunu izah edip içinden geçenleri anlatmay çalışsa gözümde bir o kadar saygı ve sevgi kazanacak haberi yok...

hah kallisim işte sonradan hiçbişey olmamış gibi yapmalar özür dilemeler.. hiç yapmasalar halbukii.. geçti gitti sanıyolar öyle olunca ama bilmiyolar ki bizden geçmiyo bu kadar kolay.. ama noluyo hiçbişey değişmiyo biz anca böyle kadınlar arasında konuşuyoruz her seferinde başka da bişey olmuyor

bir şey olması daha çok sinir sahibi olmamız yani başka bir şey değil ama bijom inan dedğin gibi değişen bir şey yok ben önceleri çok çaba harcıyordum karşılıklı konuşmaya kalkınca asla bizim sorunumuz yok diye savunuyorlar bunuda bu sayede yitirdim konuş anlat ama dinleyen yok.. onlar için oldu bitti gitti başka yok .. aman neysee uzadıkça uzar bu konu sıkıntı veriyor heheee:)))

yağmur çiselemeye başladı iyice bastırmadan kalkıp giyineyim kızlar hazırlanıyorlar haydi hoşkalın gece görüşürüz vereliniortak

kızlar Almanyada yaşayan arkadaşlar, yağ yakıcı ve diyet haplarının almanca adını ve nereden bulabileceğimizi yazarsanız çok makbule geçer yaaaa nolurrr.
eşim haftaya gidecek te, sipariş vereceğim
nolurrr cevap yazın neler isteyebilirim.

ben geldimmmmm..opuyorumnanaktan
kaanimi ugurladim sizin icinde kokladim mis gibi pudra kokuyor her görüsümde daha bir güzellesiyor bu cocuk ya masallah,,
jojoba güzelim hani bir laf var.. kelin ilaci olsa kendi basina sürer diye. benimkide o hesap yakilacak okadar cok yag varki. ama ilacla tabletle yag yakildigina ben inanmiyorum sahsen. onun icinde pek ilgilenmedim o tür seylerle bilmiyorum yani acikcasi sorry.:kedi:

ıyıgeceler herkese ya cok ısım var gelemedım bır turlu.camasır yıkıyorum dag gıbı perdeler ortuler falan fılan yarın temızlık var surprız sekılde.ama arada ugrarım yarın sıkı bır dıyet programına baslıyorum mecburı olarak.yedıklerımı yazarım

oy aman offf ben geldim çok yoruldum kızların peşinden mağaza mağaza gezmekten canım çıktı :))
ama nasıl iyi oldu anlatamam, bu hafta kaybettiğim azmimi yeniden kazandım kıyafetleri görünce içimden içimden kendime sinir oldum bir iradene sahip çıkıp şunların içine giremedin kaç yıldır diye :)) yarın bende başlıyorum vallaha yemiycem bişey ahanda yeminde ettim beni tutabilene aşkolsun..... cedricim ne yapacaksın bizede yazsaydın ya kopya çekseydik, reyhan abla hadi hızlanalım ne yapalım neler yiyelim öğlen iyi yiyerek akşam mümkün olduğu kadar sebze meyve yapsak ekmek yemesek ay neyle tok dursak çıldırıciğimmmm :)) açlıktan değil pislikten yiyorum her canım sıkıldığında her boş kaldığımda insanlıktan çıkmış misali yemek ay bıktım valla bu akşam çok etkilendim kot pantalonlara baktım ama hangi mıç sığacak ona off yaaa çok güzel tiril tiril kazaklar bluzlar vardı zayıf olmadığım için çok acıdım kendime.......

oy aman offf ben geldim çok yoruldum kızların peşinden mağaza mağaza gezmekten canım çıktı :))
ama nasıl iyi oldu anlatamam, bu hafta kaybettiğim azmimi yeniden kazandım kıyafetleri görünce içimden içimden kendime sinir oldum bir iradene sahip çıkıp şunların içine giremedin kaç yıldır diye :)) yarın bende başlıyorum vallaha yemiycem bişey ahanda yeminde ettim beni tutabilene aşkolsun..... cedricim ne yapacaksın bizede yazsaydın ya kopya çekseydik, reyhan abla hadi hızlanalım ne yapalım neler yiyelim öğlen iyi yiyerek akşam mümkün olduğu kadar sebze meyve yapsak ekmek yemesek ay neyle tok dursak çıldırıciğimmmm :)) açlıktan değil pislikten yiyorum her canım sıkıldığında her boş kaldığımda insanlıktan çıkmış misali yemek ay bıktım valla bu akşam çok etkilendim kot pantalonlara baktım ama hangi mıç sığacak ona off yaaa çok güzel tiril tiril kazaklar bluzlar vardı zayıf olmadığım için çok acıdım kendime.......

a-a-a-a ben size ne söylemeyi unuttum bu hafta arası üniversite hastahanesinden randevu aldım endokronoloji bölümünden, spordan giden arkadaşlar var çok memnunlardı banada tavsiye ettiler diyet filan ve tüm tahliller çok güzel program hazırlıyorlarmış ama hemen kabul etmiyorlar aralık 7 tarihinde gideceğim kısmetse :)

reyhan ablam kaanı tahmin edebiliyorum off bizim ailede bebek özlemi çekmeye başladı en ufak bizim aleynaydı işte sonra hiç bebek olmadı, kaanın dedesini merak ediyorum ben birde teyzeyi :))

bijom bugün eşimin günahını almışım :)) avrasya maratonu varmış ya birde kadiköyde mitingmi eylemmi ne varmış trenden inince hareme kadar yürümü trafik diye bir şey yoktu diyor saat 4 gibi gidebilmiş babasına :)

aynen kallisim ben alisverise gitmiyorum bile bazen kendimden nefret ediyorum. pisbogaz sey sana bu cadir gibi tshirtler kazaklar cok bile diyorum ..lmaz:
canim benim durmadan internet sitelerini geziyorum beni canlandiracak birseyler ariyorum cilgin gibiyim birsey bulamayincada daha fazla yiyorum dedigin gibi pislikten yiyorum acliktan yemek yemeyi coktan unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…