- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.381
Bogazlarim sis şu içmek zor oluyorsen niye su içmiyosun.....
Inşallah 70 i bidaha gormezsin bende 59 u görmek istiyorum ama daha varinşallaah yaa nolur olsun nolur noluurr bi daha 70 ler olmasın hiç gelmesinler..... :))) çıtır şirin wuuu havalıymış....
Bogazlarim sis şu içmek zor oluyor
Inşallah 70 i bidaha gormezsin bende 59 u görmek istiyorum ama daha var
Bazen kendime inancını kaybediyorum ama çabuk geçiyorılık su iç.... limonlu olrsa bide oohh miss....
görelim inşallah :) devam devam.....
1. Sayfayı okuyup kabul etmen gerekiyor kurallar hakkindada bilgi sahibi olmuş olursun hoşgeldinMerhaba arkadaslar uzun zamandir sizin gurubunuzun yazilarini okuyorum paylasimlariniz ve aranizdaki konusmalar gayet samimi ve icten bu yuzden bende araniza katilmak istiyorum
Kizlar ben meaj yazdim ama kimseyi etiketleyemedigim icin gorunmedi galiba
Bende bugün sabah 1.3 eksideyim yarın 1.5 olsun lutfenevet bendim :))) ilk deneme -300 gr ile başarılı bu gün ikinci denemeyi yapıyorum inşallah :))
Tebrikler canım devamKizlar bu arada bir kg daha verdimm ve 75 indim çok şukur...
Merhaba kendinden bahseder misin? Ne yaparsın kaç yasindasin? kilon kaç ? Hedefin kaç? Ne çok sordumOkudum kabul ediyorum
Canim alpim benim bikaç gün önce ismimi değiştirdim hatırladım hosgeldinBen evliyim oglusum var 19 aylik mesajlarinizi goremiyorum bazen yeniyim ya ondan galiba tontislik kader degilden bu takimi herkese oneren alpim sayesinde 4 hafta oldu sizi takipteyim kendi cabalarimla 73.1 den 69.4 e dustum dogum kilolarimdan kurtulcam ins boyum 167
Kilonda bişey yok boyunda kısa değil hemencecik verirsin inan arkadaslar çok iyiler beni kac kere döndürdü ler pes noktasına geldiğimde hep yanimdalardiBen evliyim oglusum var 19 aylik mesajlarinizi goremiyorum bazen yeniyim ya ondan galiba tontislik kader degilden bu takimi herkese oneren alpim sayesinde 4 hafta oldu sizi takipteyim kendi cabalarimla 73.1 den 69.4 e dustum dogum kilolarimdan kurtulcam ins boyum 167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?