Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel olmuş canım betüşümün dediği gibi sıcağa yakın limonlu iç suyunu.
inşallaah yaa nolur olsun nolur noluurr bi daha 70 ler olmasın hiç gelmesinler..... :))) çıtır şirin wuuu havalıymış....

Ekme var akşamda

Kizlar bu arada bir kg daha verdimm ve 75 indim çok şukur...
Tebrikler
Okudum kabul ediyorum
Hoşgeldin canım. Bende defne 38 yasında iki çocuk annesiyim.
Sıkı baslamissin. Böyle devam.

Kilonda bişey yok boyunda kısa değil hemencecik verirsin inan arkadaslar çok iyiler beni kac kere döndürdü ler pes noktasına geldiğimde hep yanimdalardi
Oyyy severim seni
Hepsini biliyorum tatlim cunku her dakika takip ettim sizi aslinda senin topiginden faydalandim burda muska ve betus cok dikkatimi cekti hepinizin sohbeti cok hosuma gidiyor asinayim hepinize yani buarada hedefim 57
Aaa biri benim dikkat cekmisim.
Bu ceneyle normal tabi

Memnun oldum Aysun bende Defne
5ten sonra yemek hic yemedim ede zipladim mekik cekiyorum yan hareket yapiyorum bazen 20 dak falan evde yuruyorum bide ekmek ben 1 dilim yiyorum sen hic yemiyosun
Arkadaş karatayin neferi canım.

Bildiniz calismiyorum havalar duzelsin su romatizma ağrısından bi kurtulayim calisicam.

bu belçim bilginde tüm yakışıklı adamlarla film çevirdi haaa ne şanslı.... mehmet günsur , kıvanç tatlıtuğ şimdi de ibrahim çelikkol pehh...

üstelik çocuğu var üstelik hep zayıf üstelik 5 dil felam biliyomuş.... gıcık oluyoorum yani :)))
Bende evli ve öfkeli var ona bakıyorum bi tane kadına hep Şişko diyorlar onun degisimini heyecanla bekliyorum kadın üstelik gayet normal diğerleri blumik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…