- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.421
Ben önceden yapiyordum 4mil şimdi spora gidiyorum ya ikisini yapsam biterim ev is çocuk
Tartida gorucez şeker
Bugün zumba vardı oram buram ayrı oynadı kız belki azcık daha gitmiştir.
Sonuçta hareket var değil mi?
Sürekli konuştuğu içindir bende calisiyorum ama hep burdayım telefona yapışık ergenler gibi oldumbtlbetul ben senin calismadigini saniyordum nerden o kaniya vardiysam ozaman
Ay evet bende çok heyecanlıyım geçen hafta 3. Olmuştum gaz verdiyarını heyecanla bekliyoruuuuuz :))))
Sürekli konuştuğu içindir bende calisiyorum ama hep burdayım telefona yapışık ergenler gibi oldum
Ay evet bende çok heyecanlıyım geçen hafta 3. Olmuştum gaz verdi
Çok güzel olmuş canım betüşümün dediği gibi sıcağa yakın limonlu iç suyunu.Bugün ki menu
Sabah
Kaşarlı yumurta(1 yumurta 2 dilim kasarla)
Öğle yok
Akşam
Kırmızı yeşil biberli mantar zeytinyagli
sarımsaklı yoğurt bikase
1 demlik yeşil 4 5 su bardağı oluyor
1.5 saat zumba arti toplu plates
1 litre su
sınırsız cay
inşallaah yaa nolur olsun nolur noluurr bi daha 70 ler olmasın hiç gelmesinler..... :))) çıtır şirin wuuu havalıymış....
Ekme var akşamdamenümü de yazem hemencik
sabah
1 dilim ekmek tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
ara
eti for tuzlu kraker 63 kalori
öğlen
yarım dilim tam buğday
1 kase mercimek çorba
ara
sütlü şekersiz neskafe
3 bisküvi
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak barbunya
1 dilim tam buğday
salata
yoğurt
su 2,5-3 arası tamamlarım
spor 1 saat yürüyüş
TebriklerKizlar bu arada bir kg daha verdimm ve 75 indim çok şukur...
Hoşgeldin canım. Bende defne 38 yasında iki çocuk annesiyim.Okudum kabul ediyorum
Sıkı baslamissin. Böyle devam.Ben evliyim oglusum var 19 aylik mesajlarinizi goremiyorum bazen yeniyim ya ondan galiba tontislik kader degilden bu takimi herkese oneren alpim sayesinde 4 hafta oldu sizi takipteyim kendi cabalarimla 73.1 den 69.4 e dustum dogum kilolarimdan kurtulcam ins boyum 167
Sanmam kuzum ya spora gidemedim buhafta gitsem olabilirdi
hadi bakalım bu hafta da derece bekliyoruz senden :)
Oyyy severim seniKilonda bişey yok boyunda kısa değil hemencecik verirsin inan arkadaslar çok iyiler beni kac kere döndürdü ler pes noktasına geldiğimde hep yanimdalardi
Aaa biri benim dikkat cekmisim.Hepsini biliyorum tatlim cunku her dakika takip ettim sizi aslinda senin topiginden faydalandim burda muska ve betus cok dikkatimi cekti hepinizin sohbeti cok hosuma gidiyor asinayim hepinize yani buarada hedefim 57
Memnun oldum Aysun bende DefneBenimde ilk hedefim 55 canım inşallah beraber görürüz.
Bende çok seviyorum takimimi sabah ilk işim buraya damlamak. Bu kadar kilodan bahsetsem kim çeker beni
Oglusunu Allah bagislasin Güle güle büyüt
Bu arada ismim Aysun tekrar hoşgeldin
Arkadaş karatayin neferi canım.5ten sonra yemek hic yemedim ede zipladim mekik cekiyorum yan hareket yapiyorum bazen 20 dak falan evde yuruyorum bide ekmek ben 1 dilim yiyorum sen hic yemiyosun
Muska canım neler yedin kız menunu kaçırdım mi yoksa?Çok güzel olmuş canım betüşümün dediği gibi sıcağa yakın limonlu iç suyunu.
Ekme var akşamda
Bildiniz calismiyorum havalar duzelsin su romatizma ağrısından bi kurtulayim calisicam.
AC karnına ve iç camasirinla tartilıp bildir canım.Cok tesekkur @muskacim ama 1 haftadir 69.4 te takili kalmistim yarin kilo bildirimi bende yapcaksam sabah ac karnina dusuyo kilom
KacirmissinMuska canım neler yedin kız menunu kaçırdım mi yoksa?
Birinin karnı agridibu belçim bilginde tüm yakışıklı adamlarla film çevirdi haaa ne şanslı.... mehmet günsur , kıvanç tatlıtuğ şimdi de ibrahim çelikkol pehh...
Birinin karnı agridi
Bende evli ve öfkeli var ona bakıyorum bi tane kadına hep Şişko diyorlar onun degisimini heyecanla bekliyorum kadın üstelik gayet normal diğerleri blumiküstelik çocuğu var üstelik hep zayıf üstelik 5 dil felam biliyomuş.... gıcık oluyoorum yani :)))
Bana çok itici gelir o kadinüstelik çocuğu var üstelik hep zayıf üstelik 5 dil felam biliyomuş.... gıcık oluyoorum yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?