- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.401
Evet demi vir vir ben onun yanindakilere gicigim :)sporumu da yaptım leslie 1 mil yaptım ..... ne çok konuşuyo o kadın yaaa.... vır vır vır vır.....video bitti hala yürüyo bi dur daa... o zayıf olmıcakta ben mi olcam...
Benimde ilk hedefim 55 canım inşallah beraber görürüz.Hepsini biliyorum tatlim cunku her dakika takip ettim sizi aslinda senin topiginden faydalandim burda muska ve betus cok dikkatimi cekti hepinizin sohbeti cok hosuma gidiyor asinayim hepinize yani buarada hedefim 57
Merhaba arkadaslar uzun zamandir sizin gurubunuzun yazilarini okuyorum paylasimlariniz ve aranizdaki konusmalar gayet samimi ve icten bu yuzden bende araniza katilmak istiyorum
menümü de yazem hemencik
sabah
1 dilim ekmek tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
ara
eti for tuzlu kraker 63 kalori
öğlen
yarım dilim tam buğday
1 kase mercimek çorba
ara
sütlü şekersiz neskafe
3 bisküvi
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak barbunya
1 dilim tam buğday
salata
yoğurt
su 2,5-3 arası tamamlarım
spor 1 saat yürüyüş
Bazen kendime inancını kaybediyorum ama çabuk geçiyor
Kizlar ben meaj yazdim ama kimseyi etiketleyemedigim icin gorunmedi galiba
Kizlar bu arada bir kg daha verdimm ve 75 indim çok şukur...
Bende bugün sabah 1.3 eksideyim yarın 1.5 olsun lutfen
btlbetul denedigin şey neydi merak ettim bana da söyle noluuuurrr.
Okudum kabul ediyorum
Ben evliyim oglusum var 19 aylik mesajlarinizi goremiyorum bazen yeniyim ya ondan galiba tontislik kader degilden bu takimi herkese oneren alpim sayesinde 4 hafta oldu sizi takipteyim kendi cabalarimla 73.1 den 69.4 e dustum dogum kilolarimdan kurtulcam ins boyum 167
Canim alpim benim bikaç gün önce ismimi değiştirdim hatırladım hosgeldin
Betus tesekkur ederim ama etiketleme nasil yapiliyo telden giriyorum ondan isminizi yaziyorum sadece
Evet bazen durmalar oluyor sabır gerekiyor.Benim diyette 4.haftam ilk defa diyet yapiyorum ilk iki hafta cok guzel kilo vrrdim sonra kilo verimi durunca bende bozdum 3.haftam kacamakli gecti yani simdi iyiyim spor evde yapiyorum malum oglum kucuk calismiyorum simdide sizinle mart ayina 57 olmak istiyorum ins bide betus cok az yiyo ama veremiyo bildigim kadariyla bence arada kacamak yapmasi lazim
.çok geçmiş olsun tatlım, iyi dinlen
Evet demi vir vir ben onun yanindakilere gicigim :)
Hepsini biliyorum tatlim cunku her dakika takip ettim sizi aslinda senin topiginden faydalandim burda muska ve betus cok dikkatimi cekti hepinizin sohbeti cok hosuma gidiyor asinayim hepinize yani buarada hedefim 57
Amin canim cok saol cok memnun oldum bende sizin gibi sabah uyanir uyanmaz sizlerin yazdiklarini okuyodum gece yatana kadar hersabah kiloma bakiyorum sizler spor adi soyleyince arastirip onlarida yapmaya calistim en sonunda baktim olmuyo sizin araniza bende katilayim dedim
5ten sonra yemek hic yemedim ede zipladim mekik cekiyorum yan hareket yapiyorum bazen 20 dak falan evde yuruyorum bide ekmek ben 1 dilim yiyorum sen hic yemiyosun
Ben önceden yapiyordum 4mil şimdi spora gidiyorum ya ikisini yapsam biterim ev is çocuksen kaç mil yapıyosun.... ooo o ağarlıkta kullanıyo ben nromalini zor yaptım yahu :))
en geveze benim :)))
iyi yapmışsın iyiii...kollontai fena cezalar veiyo aman dikkat :))) çok gaddar millete 800 ip atlama cezası ermiş....
Tartida gorucez şekerfox ta kördüğüm diye bir dizi başlamış aaaa bir sürü sevdiğim sanatçı oynuyo.... süpper....
bu arada 40 bacak hareketi
30 sn plank eklediiim :)))
yarına bi uyancam kuş olmuş uçmuşum hafiflikten :))))
Sonuçta hareket var değil mi?kollontai kaptanimiza vermisti 800 ceza bende en son 500 yapabiliyorum simdi havadanmidir nedir cok spor yapasim yok bide evde oglusumla muzigi acip deliler gibi ziplayip oynuyoruz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?