Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim diyette 4.haftam ilk defa diyet yapiyorum ilk iki hafta cok guzel kilo vrrdim sonra kilo verimi durunca bende bozdum 3.haftam kacamakli gecti yani simdi iyiyim spor evde yapiyorum malum oglum kucuk calismiyorum simdide sizinle mart ayina 57 olmak istiyorum ins bide betus cok az yiyo ama veremiyo bildigim kadariyla bence arada kacamak yapmasi lazim

Hepsini biliyorum tatlim cunku her dakika takip ettim sizi aslinda senin topiginden faydalandim burda muska ve betus cok dikkatimi cekti hepinizin sohbeti cok hosuma gidiyor asinayim hepinize yani buarada hedefim 57
Benimde ilk hedefim 55 canım inşallah beraber görürüz.
Bende çok seviyorum takimimi sabah ilk işim buraya damlamak. Bu kadar kilodan bahsetsem kim çeker beni
Oglusunu Allah bagislasin Güle güle büyüt
Bu arada ismim Aysun tekrar hoşgeldin

Merhaba arkadaslar uzun zamandir sizin gurubunuzun yazilarini okuyorum paylasimlariniz ve aranizdaki konusmalar gayet samimi ve icten bu yuzden bende araniza katilmak istiyorum

hooooş geldiiin :)))

güzel menü beybi..... yürüyüş felamda olmuş yani.....

Bazen kendime inancını kaybediyorum ama çabuk geçiyor

yok kaybetmeyelim.... kaybedince bırakıyoruz çünkü.... durmak yok yola devam....

Kizlar ben meaj yazdim ama kimseyi etiketleyemedigim icin gorunmedi galiba

ama şimdik milletin yemek hazırlama saati felam en geç yarın sabaha herkez görür :))

Amin canim cok saol cok memnun oldum bende sizin gibi sabah uyanir uyanmaz sizlerin yazdiklarini okuyodum gece yatana kadar hersabah kiloma bakiyorum sizler spor adi soyleyince arastirip onlarida yapmaya calistim en sonunda baktim olmuyo sizin araniza bende katilayim dedim

Kizlar bu arada bir kg daha verdimm ve 75 indim çok şukur...

oooo tebrikler......

Bende bugün sabah 1.3 eksideyim yarın 1.5 olsun lutfen

oooooooo süüüpersiin maşallah maşallah......

btlbetul denedigin şey neydi merak ettim bana da söyle noluuuurrr.

şöyle, en geç 4 te yicem akşam yemeğimi dedim.... sporu da gazlıcam dedim :)) bu yani farklı bişi yok...

Okudum kabul ediyorum

eee hoş geldin yine :)

vaaayyy 69 heee nasıl başardın :))

Canim alpim benim bikaç gün önce ismimi değiştirdim hatırladım hosgeldin

:))))

Evet bazen durmalar oluyor sabır gerekiyor.
btlbetul duy duy :)
En son ineği catalina takacakti ama

Evet demi vir vir ben onun yanindakilere gicigim :)

sen kaç mil yapıyosun.... ooo o ağarlıkta kullanıyo ben nromalini zor yaptım yahu :))

Hepsini biliyorum tatlim cunku her dakika takip ettim sizi aslinda senin topiginden faydalandim burda muska ve betus cok dikkatimi cekti hepinizin sohbeti cok hosuma gidiyor asinayim hepinize yani buarada hedefim 57

en geveze benim :)))

iyi yapmışsın iyiii... kollontai fena cezalar veiyo aman dikkat :))) çok gaddar millete 800 ip atlama cezası ermiş....

fox ta kördüğüm diye bir dizi başlamış aaaa bir sürü sevdiğim sanatçı oynuyo.... süpper....

bu arada 40 bacak hareketi
30 sn plank eklediiim :)))

yarına bi uyancam kuş olmuş uçmuşum hafiflikten :))))

kollontai kaptanimiza vermisti 800 ceza bende en son 500 yapabiliyorum simdi havadanmidir nedir cok spor yapasim yok bide evde oglusumla muzigi acip deliler gibi ziplayip oynuyoruz bazen

5ten sonra yemek hic yemedim ede zipladim mekik cekiyorum yan hareket yapiyorum bazen 20 dak falan evde yuruyorum bide ekmek ben 1 dilim yiyorum sen hic yemiyosun

karatay malum canan hoca saçımı başımı yolar yersem :) çalıştığım için hep eve gidince yiyiyordum ama olmadı öyle....işe götürücem mecburen....

Ben önceden yapiyordum 4mil şimdi spora gidiyorum ya ikisini yapsam biterim ev is çocuk
Tartida gorucez şeker
Bugün zumba vardı oram buram ayrı oynadı kız belki azcık daha gitmiştir.
kollontai kaptanimiza vermisti 800 ceza bende en son 500 yapabiliyorum simdi havadanmidir nedir cok spor yapasim yok bide evde oglusumla muzigi acip deliler gibi ziplayip oynuyoruz bazen
Sonuçta hareket var değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…