- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.441
üstelik çocuğu var üstelik hep zayıf üstelik 5 dil felam biliyomuş.... gıcık oluyoorum yani :)))
Yok ya betusum şike sayılmaz. Ben melekete gidiyom. Hala yoldayiz. Buralarda hep kar yağmur var.vaaayy şikee mi yapçaz vaayyyy :)))
Ellerine sağlık canımSkm millet bugun esimin dayisinin karisi kanser olmustu kizida okumaya gitti mecbur istemedi ama ailesi zorladi gitti...neyse bugun gittim temizligini yapmaya evleri villaydi cok buyuktu yoruldum ama anca bitti geldim orda tartildim 69 kilo olmustum ins vericem bu kilolari yarin sabah yine gidicem cunku kemoterepiye baslicak
Gohus kanseri cnm ins gecer daha en buyuk cocuguyla yasitiz en kucugu 5 yasindaEllerine sağlık canım
O kadina söyle geçen sene anneme kanser teshisi konuldu suan turp gibi. Allah şifa versin
Bende evli ve öfkeli var ona bakıyorum bi tane kadına hep Şişko diyorlar onun degisimini heyecanla bekliyorum kadın üstelik gayet normal diğerleri blumik
Ayyy bende o degisimi merakla bekliyorum :)))şişman görmemiş onlar :))
Bende seni seviyorum aysunum.I love muska
All şifa versin canım eline sağlık.Skm millet bugun esimin dayisinin karisi kanser olmustu kizida okumaya gitti mecbur istemedi ama ailesi zorladi gitti...neyse bugun gittim temizligini yapmaya evleri villaydi cok buyuktu yoruldum ama anca bitti geldim orda tartildim 69 kilo olmustum ins vericem bu kilolari yarin sabah yine gidicem cunku kemoterepiye baslicak
O şok diyeti yapma ama buda fazla olmuş.Bugun ki menum
Kahvalti 》》1 dilim ekmek ustu krem peynir iki catal kizarmis patatesli yumurta yarim lt su
Iglen 》》》Yarim lt su
AKSAM 》》4 kucuk kusbasi tavuk kizartma
4 adet icli kofte kucuk ama bir kac kasik pilav ve yarim lt su 1 bardak cay sonra 1 dilim tatli11 den aksam 7 ye kadarda temizlik yaptim :)simdi bna diyecekler hani yemiyecektin esim dayisi beni cok sever saolsun anneminde dayisinin oglu oluyor akraba yani illa onu ye bunu ye der ne zaman oraya gitsem korkusundan sofraya oturamam bi ydirmedigi eksik oluyor :)))
Memleket nere cnmYok ya betusum şike sayılmaz. Ben melekete gidiyom. Hala yoldayiz. Buralarda hep kar yağmur var.
Yarın tartilamam diye bugünden bildireyim dedim
Anam ne yapayim alisik degilim zatrn midem bulandi dayin illa yiyecen dedi :))Bende seni seviyorum aysunum.
All şifa versin canım eline sağlık.
O şok diyeti yapma ama buda fazla olmuş.
Anam ne yapayim alisik degilim zatrn midem bulandi dayin illa yiyecen dedi :))
Canm bu arada bende seviyorum srnu bil yani ilk arkadasimsin burdaki cnm benimAnam ne yapayim alisik degilim zatrn midem bulandi dayin illa yiyecen dedi :))
Bana çok itici gelir o kadin
Skm millet bugun esimin dayisinin karisi kanser olmustu kizida okumaya gitti mecbur istemedi ama ailesi zorladi gitti...neyse bugun gittim temizligini yapmaya evleri villaydi cok buyuktu yoruldum ama anca bitti geldim orda tartildim 69 kilo olmustum ins vericem bu kilolari yarin sabah yine gidicem cunku kemoterepiye baslicak
Yok ya betusum şike sayılmaz. Ben melekete gidiyom. Hala yoldayiz. Buralarda hep kar yağmur var.
Yarın tartilamam diye bugünden bildireyim dedim
Ellerine sağlık canım
O kadina söyle geçen sene anneme kanser teshisi konuldu suan turp gibi. Allah şifa versin
Gohus kanseri cnm ins gecer daha en buyuk cocuguyla yasitiz en kucugu 5 yasinda
Defneee sana diyorum mmm :)Canm bu arada bende seviyorum srnu bil yani ilk arkadasimsin burdaki cnm benim
Ins gecer ama oyle umuyorumitici dimi :)) zayıf yaa gizliden bir hayranlığım vardır hep ama ona söylemeyin :) yok villalarda yaşa yurtdışlarına git gez gez gel... bunalım sebebi valla :))
Allah şifa versin inş.
şaka dedik bee :)))
sizede geçmiş olsun ...
ayyy kıyamam yaa....
Afiyet olsun o zaman.Anam ne yapayim alisik degilim zatrn midem bulandi dayin illa yiyecen dedi :))
Bu benim sanirsamCanm bu arada bende seviyorum srnu bil yani ilk arkadasimsin burdaki cnm benim
Evet cnm benim Bitanem ":)Afiyet olsun o zaman.
Bu benim sanirsam
Film hangisi canlarpek ölümlü bir dizi olmuş daha 2 bölüm olmadı ölen ölene..... hep dram hep dram..... kescem kendimi beyaaa :))
Ay seyretme. Ben dirilişten başka dizi seyretmem.pek ölümlü bir dizi olmuş daha 2 bölüm olmadı ölen ölene..... hep dram hep dram..... kescem kendimi beyaaa :))
ay evet zayıf kız tvde herkes zayıf kizitici dimi :)) zayıf yaa gizliden bir hayranlığım vardır hep ama ona söylemeyin :) yok villalarda yaşa yurtdışlarına git gez gez gel... bunalım sebebi valla :))
Allah şifa versin inş.
şaka dedik bee :)))
sizede geçmiş olsun ...
ayyy kıyamam yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?