Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kıxlar bugün büyük oğlanın endokrin kontrolü vardı kan değerleri normal ama kg veremediği için dr hastaneye yatıracağız dedi yarın sonucu bi prof var onunla görüşecem yatırmak istemiyorum hastaneye öyle abartı kg su da yok boyuna göre 5-6 kg fazlası var canım sıkkın o yüzden pek girmedim bugün nete
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişler inş düzenli devam ederler bizim takımın aysunu defnedi beyüşü kollontaisi ebrusu gibi kalıcı olurlar mezun olup da burda sohbete gelirler neyse kızlar fazla uzatmayayım yarın bildirimlerinizi 12 ye kadar yapın özellikle yeni arkadaslar takıma başladıkları günki kilolarını ve yarın sabahki kglarını yazsınlar cepten listeyi ekleyemiyorum yarın listeyi ekleyebilen olursa eklesin değilse ben gelince düzenlerim

Sakin 5-6 kilo neymiş benim kucugumde öyle. Atarlar onlar kiloyu abur cubur vermeyin kafi.

geçmiş olsun.... 5 -6 kg nolcakk benim 20 küsur kg fazlam var....

İyi geceler kızlar, sabah erkenden Bakanlığa gidicem, çok sevinmiştim eşime yıktım diye ama vekaletin birinde sadece benim adım var o yüzden yine ben gidicem. Offffffffffffffffffffffffff
Sabah hemen tartılır yazarım. Yeni gelen arkadaşa merhaba diyim hızlıdan, yatıcam sonra tanışırız ayrıntılı :)

kaptanım cok gecmis olsun umarım bir an once saglıgına kavusur oglunuz

kızlar bizim evde kavga gunuydu esimle tartıstık simdi normale dondu herseyde ben giremedim nete bugun keyfim yoktu hic ben olmayınca kimse menude yazmamıs nirdeeee menuleeeeer?????
yarın 6 ve 7 ocak cezalarını toplam yazıcam kimse yırttım sanmasın 5 kisi dısında menu yazan yok, herkes yarın oglene kadar kilo bildirimiyle beraber yazsın kızlar optum hepinizi :)

Günaydınnn dün çocukları sınavlarına çalıştırdım gelemedim son sınavlar Allah yardımcıları olsun...
Dünkü menüm
Kahvaltı peynirli omlet bir dilim ekmek
Öğlen tavuk salatası bir kurabiye çay
Akşam etli karnıbahar yemeği 5 kaşık havuç salatası
Su 2 litre
Spor 100 ip atlama

***5. TAKIM 447. ETAP***

candy_candy (/108/
muska77(69

shoji (89,8
topraks(75,1
alpim(63.5
fatmaaskin1 (55,8/ ) bildirimde bulunmadı
kollontai (60.3
ebrusonmez (62.4

5. TAKIM Ortalaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…