- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.461
Öff benimkiler de transformers seyrediyolar ne gürültü kirliliği bu film.ay evet zayıf kız tvde herkes zayıf kiz
Sakin 5-6 kilo neymiş benim kucugumde öyle. Atarlar onlar kiloyu abur cubur vermeyin kafi.selam kıxlar bugün büyük oğlanın endokrin kontrolü vardı kan değerleri normal ama kg veremediği için dr hastaneye yatıracağız dedi yarın sonucu bi prof var onunla görüşecem yatırmak istemiyorum hastaneye öyle abartı kg su da yok boyuna göre 5-6 kg fazlası var canım sıkkın o yüzden pek girmedim bugün nete
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişler inş düzenli devam ederler bizim takımın aysunu defnedi beyüşü kollontaisi ebrusu gibi kalıcı olurlar mezun olup da burda sohbete gelirler neyse kızlar fazla uzatmayayım yarın bildirimlerinizi 12 ye kadar yapın özellikle yeni arkadaslar takıma başladıkları günki kilolarını ve yarın sabahki kglarını yazsınlar cepten listeyi ekleyemiyorum yarın listeyi ekleyebilen olursa eklesin değilse ben gelince düzenlerim
O film var ya supet otesi yaaAy seyretme. Ben dirilişten başka dizi seyretmem.
Bencede dün yenibolum vermediler deli oldum.O film var ya supet otesi yaa
selam kıxlar bugün büyük oğlanın endokrin kontrolü vardı kan değerleri normal ama kg veremediği için dr hastaneye yatıracağız dedi yarın sonucu bi prof var onunla görüşecem yatırmak istemiyorum hastaneye öyle abartı kg su da yok boyuna göre 5-6 kg fazlası var canım sıkkın o yüzden pek girmedim bugün nete
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişler inş düzenli devam ederler bizim takımın aysunu defnedi beyüşü kollontaisi ebrusu gibi kalıcı olurlar mezun olup da burda sohbete gelirler neyse kızlar fazla uzatmayayım yarın bildirimlerinizi 12 ye kadar yapın özellikle yeni arkadaslar takıma başladıkları günki kilolarını ve yarın sabahki kglarını yazsınlar cepten listeyi ekleyemiyorum yarın listeyi ekleyebilen olursa eklesin değilse ben gelince düzenlerim
Offf evet ya esim cok uzuldu asla kacirmaz bide tv de izlemez reklam vardiye youtubeyi acar yatakta reklamsiz izleriz:)Bencede dün yenibolum vermediler deli oldum.
Aman kiz veriyorlar ne abartmislargeçmiş olsun.... 5 -6 kg nolcakk benim 20 küsur kg fazlam var....
Kızlar ben yatiyorum artık iyi geceler.
Herkese iyi uykular bende gece yeni başlıyor.iyi uykulllaarrr.........
kaptanım cok gecmis olsun umarım bir an once saglıgına kavusur oglunuzselam kıxlar bugün büyük oğlanın endokrin kontrolü vardı kan değerleri normal ama kg veremediği için dr hastaneye yatıracağız dedi yarın sonucu bi prof var onunla görüşecem yatırmak istemiyorum hastaneye öyle abartı kg su da yok boyuna göre 5-6 kg fazlası var canım sıkkın o yüzden pek girmedim bugün nete
Ayyy kaptanım size yetişemedim :)günaydınlar bol eksili günler diliyorum listeyi eklyorum yeni arkadaslar isimlerini kendileri alta eklesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?