- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.801
Hemen yapayim b:)Günaydın kızlar ıki gün önceki zumba beni perte çıkardı sıcak vucutla eve kosturunca boyun sırt tutuldu. Kipirdayamiyorum. Dün çok düşündüm. Ve bilinç altıma sordum bundan sonra beni zayiflatacak mısın? Evet dedi. 3 ayda Zayıflamam lazım bana yardım eder misin ? Yine evet dedi.
Bu yöntemi sizinle paylaşmam lazım bilinç altiniza soru soruyorsunuz ve cevap veriyor.
Ellerinizi açık bir şekilde masaya ya da bacağını koyun.isaretparmaginizi( sag) 10 kez evet diyerek kaldırıp indirin sonra sol Basparmaginizi Hayır diyerek 10 kez kaldirip indirin. Sonra bilinç altiniza istediğinizi sorun. Sağ isaret parmaginiz evet sol işaret parmaginiz hayiri temsil ediyor ve hareket ediyor sorduğunuz soruya cevap veriyor
Cnm bu super bi seyGünaydın kızlar ıki gün önceki zumba beni perte çıkardı sıcak vucutla eve kosturunca boyun sırt tutuldu. Kipirdayamiyorum. Dün çok düşündüm. Ve bilinç altıma sordum bundan sonra beni zayiflatacak mısın? Evet dedi. 3 ayda Zayıflamam lazım bana yardım eder misin ? Yine evet dedi.
Bu yöntemi sizinle paylaşmam lazım bilinç altiniza soru soruyorsunuz ve cevap veriyor.
Ellerinizi açık bir şekilde masaya ya da bacağını koyun.isaretparmaginizi( sag) 10 kez evet diyerek kaldırıp indirin sonra sol Basparmaginizi Hayır diyerek 10 kez kaldirip indirin. Sonra bilinç altiniza istediğinizi sorun. Sağ isaret parmaginiz evet sol işaret parmaginiz hayiri temsil ediyor ve hareket ediyor sorduğunuz soruya cevap veriyor
Ne dedi bilinç altın gözlerini kapatmayı unutma yazmayı unutmuşumCnm bu super bi sey
bebekmis dahaYaşlı değildi 2015 nisanda doğmuştu ama ne yaptiysak duzeltemedik agladigimda gelip teselli eden bi hayvandi hayvan demek bile garibime gidiyor beni en iyi o anlamisti geçmiş olsun kuzularina
Galiba öyle olmuş sen onlara dikkat et canımbebekmis dahagenclik hastalıgına yakalanmıstır yavrum kıyamam benimkiler bugun daha iyi sukur :)
Allah zihin açıklığı versin söke söke alsınlar o bursları inşallah :)
Başarılar inşallah kazanırlar.
teşekkürler kızlar inşallah haklarında hayırlısı neyse o olsun biraz zormuş üzülerek çıktılarbasarılar canım umarım kazanırlar
bende kullanma derim canım bağırsakları çok kötü yapıyor ağrısıda cabasıSakın alma kendine yapacağın büyük bir kötülük olur kuzum mide ve bagirsagi mahvediyor beni dinle alma çekeceğini karın ağrısını tahmin bile edemezsin
Bugün daha iyiyim iğneler fayda etti sanki.muska77 bitanem ayakların ne durumda meraktayım?
Hadi canım!Günaydın kızlar ıki gün önceki zumba beni perte çıkardı sıcak vucutla eve kosturunca boyun sırt tutuldu. Kipirdayamiyorum. Dün çok düşündüm. Ve bilinç altıma sordum bundan sonra beni zayiflatacak mısın? Evet dedi. 3 ayda Zayıflamam lazım bana yardım eder misin ? Yine evet dedi.
off off cezaya bak yapıyorum hemenhanımlar 6 ve 7 ocak toplam cezaları yazıyorum bugun yapılsın lutfen !!!!
@candy_candy 50
@shoji 300
@topraks 50
@ebrusonmez 350
@btlbetul 50
E ermus 300
kollontai 250
Vildan80 100
@sudevarli 200
@Akday98764 150
@benim kelebegim 400
B blanche_ea 350
çok geçmiş olsunÖyle valla genetik galiba :)
Bide iğne acısı çıktı drun eli ağırmış galiba 3 yerden vurduğu iğne yerleri 1TL kadar mosmor..
benim de çocukken vardı köpeğim o zamanlar çok üzülmüştüm babamlar söyleyemediler ilk başta hastalandı demişlerdi insan alışıyorKızlar köpeğim öldü çok Üzgünüm
Menü bildireyim
Sabah
1yumrta
1kk peynir
Domates salatalik
Öğle yok
Aksam yok
Spor
1saat step
Su 1bardak
Çok kötüyüm
sevindim senin adına canım, umarım bir an once ayaklanır yuruyuslerine donersin :)Bugün daha iyiyim iğneler fayda etti sanki.
Hafif bir acı kaldı yürürken.
Hadi canım!
E deneriz kolaymiski!
Bende sorayim bakalım bi.
Sağol tatlım.çok geçmiş olsun
Çok güzel olmuş.dün menümü paylaşamadım sabahta ev temizledim şimdi paylaşayım
sabah:
yarım yufka ekmeği
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
3 zeytin
öğle:
1 kepçe yarmalı nohutlu mercimekli çorba
1 kepçe nohut yemeği
akşam:
fırında 1 tavuk baget
2 elma dilim patates
salata
içecekler:
2 kupa yeşilçay 1 fincan sade türk kahvesi 3 lt su
spor: 20 dk yürüyüş (yağmur yağdı)
Senin menude çok güzel elifcim.Merhaba,
Ben de dun menume ve sporuma tami tamina uydum.
2 gun onceki pilates her tarafimi mahvetmis ama..
Bugun biraz daha hafif spor takilayim yarin da tum gun snowboard yapacagim cunku; ciddi efor demek board :))
Menumu de yaziyim :
Sabah 9
1.5 haslanmis yumurta
1 avuc ceviz
2 kk beyaz peynir
2 zeytin
3 ceri domates
Aksam 18
Karniyarik
Yarim kase mercimek corbasi( yogurt da olabilir onun yerine)
Salata
Aksam da yapabildigim kadar crossfit :)
Ben de bugun yoldayim, mumkun oldugunca az su icmeye calisiyorum ama bakalim :)
Anaaam oda ne kokar buram buram ..Of mola verdik simdi acaip guzel koktu ya gozleme yapiyorlar ama hayir Elif direnecek, aldogi kilolari geri verecek :) Sagliksiz seylerden uzak duracak :)
İnşallah şirinem.sevindim senin adına canım, umarım bir an once ayaklanır yuruyuslerine donersin :)
Vay bugün bütün menüler guzel galiba.Kizlar menumu yazayim ortaliktada kimsecikler yok.
Sabah 9.00
Yarim dilim tb ekmek
1 kk peynir
2 yesil zeytin
yarim salatalik
ogle 13.00
3 kepce mercimek corbasi
3 fistik
15.30da yarim ayva
17.00 da
firinda 2 tavuk baget
salata
ayran
2 corba kasigi bulgur pilavi yiycem ozledim cunku
spor
leslii 1 mil 15 dk
200 ip atlama
50 mekik
bugun temizlik yaptim ve halilarimida sildim
su 1.5 lt yatana kadar 3 olur
yesilcay icemiyorum 2 bardak formmix iciyorum@kollontai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?