Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neyse ki muafsın bitanem yoksaa pogacalara da basmıstım eksiyi 2 tane bidee uzulme uzulme bende bissuru helva yedim bugun :)

cezalar 8 ocak
candy_candy 250
shoji 500
topraks 200
ebrusonmez 550
E ermus 350
kollontai 450
@ilkay80 50
sudevarli 400
Akday98764 350
@benim kelebegim 350
B blanche_ea 400
ycfa 50

ozellikle yeni gelen arkadaslar duzenli katılım saglamazsanız haftaya sizin menulerinizi takip etmeyi bırakıcam cezaları yapmadıgınız surece benim tek tek bu kadar ugrasmamın bir ablamı yok, kaptana durumu bildiricem, birazcık emegime saygı duyup en azından yazılan cezayı yapmanız 15 dk surer, yoksa sadece listedeki arkadasları takip edicem, dusunun ben bu cezaları hergun deftere not edip telden girmeye ugrasıyorum tek tek !

Bugun pek olmamis ama sen de haklisin canim ya, valla ben de bunalirdim 10 aydir diyettesin :)
Bulgura karatay bile ok veriyor bir sey olmaz

Sakın alma kendine yapacağın büyük bir kötülük olur kuzum mide ve bagirsagi mahvediyor beni dinle alma çekeceğini karın ağrısını tahmin bile edemezsin

aldım ve yuttum bile hiç bi etkisi yok şimdilik :)

duymuştum bunu....

Of mola verdik simdi acaip guzel koktu ya gozleme yapiyorlar ama hayir Elif direnecek, aldogi kilolari geri verecek :) Sagliksiz seylerden uzak duracak :)

diren yoldaş...

ellerine sağlık kes bunlara cezayı....

selam kızlar ben geldim

bu günkü menüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 küçük parça peynir
2 kaşık süzme yoğurt
10 zeytin

öğlen
2 parça bitter ablamla kahve içtikte
1 mandalina

akşam
3 kaşık lor....

spor : 1,5 saat yürüyüş....

Kaptanım çok sağolun bende tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Bu yoğunlukta yazdığınız içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Kimse yazmayınca biraz moralim bozulmuştu yalnız devam etmeyi düşünmüştüm açıkçası. Ayrıca çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız biran önce bu günleri...

Ben cezayi dün yaptim ama yatta yapiorumda dedim neyse artik ve su siralar mesguldûm daha yeni bitti isim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…