- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.821
Benimki ne bak mutlu olmuska77 bende aksam biraz fazla oldu galiba diye uzulmustum canim
muska77 yok canim ne mutlulugu insanin cani istiyo ya bulgur pilavi neysede pogaca olmamis
Öyle, sabah yiyeceğini bilmek kendini tutmanı sağlıyor.muska77 hmm oda iyiymis ozaman
Başka turlu yapamiyorum diyet napim?Ben sabah yesem devamini kesin getirrim yada uzulurum neden yedim diye valla sen iyisin ozaman
neyse ki muafsın bitanem yoksaa pogacalara da basmıstım eksiyiMenüm,
9.00
2 küçük poğaça, peynir
13.00
4 çorba kaşığı musakka, 1 mercimek köftesi
16.30
1 kepçe tarhana, avuçiçi kadar tavuk, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı
Su 2 litre
Buraya kadar normal ama sofrayı toplayıp kahve yapmaya gidince içimdeki canavar canlandı ve ben 5-6 kaşık bulgur pilavını tencereden yedim. İnanamıyorum ya tencereye daldim resmen
Sanki başıma börek çörek kiytirik bulgur pilavına saldirilirmi ya!
Menüm,
9.00
2 küçük poğaça, peynir
13.00
4 çorba kaşığı musakka, 1 mercimek köftesi
16.30
1 kepçe tarhana, avuçiçi kadar tavuk, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı
Su 2 litre
Buraya kadar normal ama sofrayı toplayıp kahve yapmaya gidince içimdeki canavar canlandı ve ben 5-6 kaşık bulgur pilavını tencereden yedim. İnanamıyorum ya tencereye daldim resmen
Sanki başıma börek çörek kiytirik bulgur pilavına saldirilirmi ya!
Sakın alma kendine yapacağın büyük bir kötülük olur kuzum mide ve bagirsagi mahvediyor beni dinle alma çekeceğini karın ağrısını tahmin bile edemezsin
Günaydın kızlar ıki gün önceki zumba beni perte çıkardı sıcak vucutla eve kosturunca boyun sırt tutuldu. Kipirdayamiyorum. Dün çok düşündüm. Ve bilinç altıma sordum bundan sonra beni zayiflatacak mısın? Evet dedi. 3 ayda Zayıflamam lazım bana yardım eder misin ? Yine evet dedi.
Bu yöntemi sizinle paylaşmam lazım bilinç altiniza soru soruyorsunuz ve cevap veriyor.
Ellerinizi açık bir şekilde masaya ya da bacağını koyun.isaretparmaginizi( sag) 10 kez evet diyerek kaldırıp indirin sonra sol Basparmaginizi Hayır diyerek 10 kez kaldirip indirin. Sonra bilinç altiniza istediğinizi sorun. Sağ isaret parmaginiz evet sol işaret parmaginiz hayiri temsil ediyor ve hareket ediyor sorduğunuz soruya cevap veriyor
Of mola verdik simdi acaip guzel koktu ya gozleme yapiyorlar ama hayir Elif direnecek, aldogi kilolari geri verecek :) Sagliksiz seylerden uzak duracak :)
cezalar 8 ocak
candy_candy 250
shoji 500
topraks 200
ebrusonmez 550
E ermus 350
kollontai 450
@ilkay80 50
sudevarli 400
Akday98764 350
@benim kelebegim 350
B blanche_ea 400
ycfa 50
ozellikle yeni gelen arkadaslar duzenli katılım saglamazsanız haftaya sizin menulerinizi takip etmeyi bırakıcam cezaları yapmadıgınız surece benim tek tek bu kadar ugrasmamın bir ablamı yok, kaptana durumu bildiricem, birazcık emegime saygı duyup en azından yazılan cezayı yapmanız 15 dk surer, yoksa sadece listedeki arkadasları takip edicem, dusunun ben bu cezaları hergun deftere not edip telden girmeye ugrasıyorum tek tek !
Kaptanım çok sağolun bende tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Bu yoğunlukta yazdığınız içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Kimse yazmayınca biraz moralim bozulmuştu yalnız devam etmeyi düşünmüştüm açıkçası. Ayrıca çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız biran önce bu günleri...kizlar selam hastaneden sonra yemege misafirim geldi anca okuyabildim
ameliaa canim geri donmene sevindin@muska77 tekrar gecmis olsun bi tanem@btlbetul sakin acicehreyi abartma ben grcen bayram nerdeyse hastaneluk olmustum@dysania tatlim basin saolsun
kizlar cok yorgunum daha sonra yazarim tekrar
pazartesi bir hafta doluyor betusum birinciye de bi adet kacamak odulu verelim bari baska turlu olmayacakaldım ve yuttum bile hiç bi etkisi yok şimdilik :)
duymuştum bunu....
diren yoldaş...
ellerine sağlık kes bunlara cezayı....
Ben cezayi dün yaptim ama yatta yapiorumda dedim neyse artik ve su siralar mesguldûm daha yeni bitti isim ..cezalar 8 ocak
candy_candy 250
shoji 500
topraks 200
ebrusonmez 550
E ermus 350
kollontai 450
@ilkay80 50
sudevarli 400
Akday98764 350
@benim kelebegim 350
B blanche_ea 400
ycfa 50
ozellikle yeni gelen arkadaslar duzenli katılım saglamazsanız haftaya sizin menulerinizi takip etmeyi bırakıcam cezaları yapmadıgınız surece benim tek tek bu kadar ugrasmamın bir ablamı yok, kaptana durumu bildiricem, birazcık emegime saygı duyup en azından yazılan cezayı yapmanız 15 dk surer, yoksa sadece listedeki arkadasları takip edicem, dusunun ben bu cezaları hergun deftere not edip telden girmeye ugrasıyorum tek tek !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?