Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
4 tatli kasigi krem peynir
1 tatli kasigi nutella
Yarim lt su
Oğlen
Su
Aksam
4 adet tavuk kanat kizartma ama yagsiz
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak multi vitamin (meyve suyu)
Yarim lt su
Ve 11 den aksam 6 ya kadarda temizlik simdide cezalarimi ve karın egzersizi yapicam 20 tane ve sonrasinda MATE TEE :))

Bi sey olmaz cnm kendine ceza ver 50 tane ip atla

kollontai ben cezami yaptimda neden ceza aldim bilemedim onuda soylede bende yanlis yaptigim yeri bileyim tatlim
tatlım yaptıgınızda soyleyin ki eski cezayı sileyim soylemediginizde yapmadı sayıyorum ve her aksam bana neden ceza aldım diye soruyo herkes, 18 kisinin menusunu tek tek hatırlamamı beklemeyin kontrol ettigimde hemen yazıyorum, senin dun menune yarım artı koymusum o yuzden ceza yazmısım, dunki menunu yaz neye eksi koydugumu soyleyim canım
ekstra spor ver bence :)
sopayla kovalarlar kız beni

kızlar ben kaptana da soyliycem bu ceza isini takip etmiycem listede olmayanların, ben kendim icin yapmıyorum bu listeyi ben gunde 1.5 saat sporumu zaten yapıyorum, ama hergun niye ceza aldım diyen arkadaslar var sıkıldım artık, kusura bakmayın, listedeki hanımlar sizin kontroller pazartesiden itibaren devam edecwk, listede olmayan arkadaslardan takip etmemi isteyenler yazsın, yoksa liste dısı olanları takip etmiycem

bugun ki menum
sabah
2 has yum
150 gr helva
peynir zeytin
3 dlm kız tb ekmegi

ara
1 muz

aksam
haslanmıs tavuk
yogurt

su 2 lt
spor
1 saat yuruyus
450 ip atlama (ceza)

kollontai tatlim ben daha yeniyim ondan sordum cezayi yapmak benim icin daha iyi sadece bugunki menume verdin sandim nerde hatam oldugunu bilmek istedim onu duzelteyim diye sende burdakiler icin ugrasiyosun herkesin sormasindan bunalmis olabilirsin ama sadece listedekilere bakcam falan deyince ben yeniyim sanki beni falan dislamissin gibi anliyorum ben oyuzden uzuluyorum senin mesajlarini okuyunca cunku bende burdakilerle kilo vermek istiyorum sizin agzinizdan yanlislarimi duymak istiyorum sadece

yok tatlım sen daha cok yenisin zaten, ben genel olarak yazdım onu, herkes hergun soruyo, birde bilen arkadaslar da soruyo, tek tek hatırlamıyorum, seninkini de istiyosan kontrol etmeye devam ederim isteyenler yazsın dedim zaten, bugun ki menune de spora da artı koymusum, dun ki menunu hatırlıyosan yaz neden yarım artı yazmısım soyleyim canım, menuleri yazarak sorarsanız benim icin de kolaylık olur, sen sakın ustune alınma, ben genel bi yazı yazdım seni kırmak istemem tatlım

iyi geceler bayanlar. menümü paylaşmaya geldim gözümden uyku akıyor.
sabah:
iki küçük tam buğday ekmek ile yapılmış tost
5 zeytin
öğle:
1 tabak kapuska yemeği
akşam:
fırında 1 tavuk baget
2 elma dilimi patates
içecekler:
3 lt su
1 kupa form çayı
spor:
1 saat yürüyüş
500 ip atlama
50 mekik
50 bacak hareketi
bugün oğluma kek yaptım tadına dahi bakmadım mutlu mesut yatmaya gidiyorum.

canım cezan sıfırlandı, ama bugun ki patatesten dolayı menun yarım artı haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…