- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.841
Bi sey olmaz cnm kendine ceza ver 50 tane ip atlaMenüm,
9.00
2 küçük poğaça, peynir
13.00
4 çorba kaşığı musakka, 1 mercimek köftesi
16.30
1 kepçe tarhana, avuçiçi kadar tavuk, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı
Su 2 litre
Buraya kadar normal ama sofrayı toplayıp kahve yapmaya gidince içimdeki canavar canlandı ve ben 5-6 kaşık bulgur pilavını tencereden yedim. İnanamıyorum ya tencereye daldim resmen
Sanki başıma börek çörek kiytirik bulgur pilavına saldirilirmi ya!
Ben kapattim zaten cnm insan o anda kapatioNe dedi bilinç altın gözlerini kapatmayı unutma yazmayı unutmuşum
Icinde seker yok cnm katkisiz@benim kelebegim tatlim meyvesuyu yerine meyve yesene daha az seker almis olursun ve tok tutar seni
Yazayim hemen canımkızlar bugun iki kisi menu paylastı herkes menusunu yazsın lutfen p.tesi donupte c.tesi menusu yazmayalım !!!
Çok etkileniyor insan sagolasinbenim de çocukken vardı köpeğim o zamanlar çok üzülmüştüm babamlar söyleyemediler ilk başta hastalandı demişlerdi insan alışıyor
pazartesi bir hafta doluyor betusum birinciye de bi adet kacamak odulu verelim bari baska turlu olmayacak
tatlım yaptıgınızda soyleyin ki eski cezayı sileyim soylemediginizde yapmadı sayıyorum ve her aksam bana neden ceza aldım diye soruyo herkes, 18 kisinin menusunu tek tek hatırlamamı beklemeyin kontrol ettigimde hemen yazıyorum, senin dun menune yarım artı koymusum o yuzden ceza yazmısım, dunki menunu yaz neye eksi koydugumu soyleyim canımkollontai ben cezami yaptimda neden ceza aldim bilemedim onuda soylede bende yanlis yaptigim yeri bileyim tatlim
sopayla kovalarlar kız beniekstra spor ver bence :)
canım 200 yaptım demistin 200 dustum, kalanın ustune de dun ki menunun cezasını ekledimBen cezayi dün yaptim ama yatta yapiorumda dedim neyse artik ve su siralar mesguldûm daha yeni bitti isim ..
Ben simdi 350 tane yaptim cnmcanım 200 yaptım demistin 200 dustum, kalanın ustune de dun ki menunun cezasını ekledim
yok tatlım sen daha cok yenisin zaten, ben genel olarak yazdım onu, herkes hergun soruyo, birde bilen arkadaslar da soruyo, tek tek hatırlamıyorum, seninkini de istiyosan kontrol etmeye devam ederim isteyenler yazsın dedim zaten, bugun ki menune de spora da artı koymusum, dun ki menunu hatırlıyosan yaz neden yarım artı yazmısım soyleyim canım, menuleri yazarak sorarsanız benim icin de kolaylık olur, sen sakın ustune alınma, ben genel bi yazı yazdım seni kırmak istemem tatlımkollontai tatlim ben daha yeniyim ondan sordum cezayi yapmak benim icin daha iyi sadece bugunki menume verdin sandim nerde hatam oldugunu bilmek istedim onu duzelteyim diye sende burdakiler icin ugrasiyosun herkesin sormasindan bunalmis olabilirsin ama sadece listedekilere bakcam falan deyince ben yeniyim sanki beni falan dislamissin gibi anliyorum ben oyuzden uzuluyorum senin mesajlarini okuyunca cunku bende burdakilerle kilo vermek istiyorum sizin agzinizdan yanlislarimi duymak istiyorum sadece
canım cezan sıfırlandı, ama bugun ki patatesten dolayı menun yarım artı haberin olsuniyi geceler bayanlar. menümü paylaşmaya geldim gözümden uyku akıyor.
sabah:
iki küçük tam buğday ekmek ile yapılmış tost
5 zeytin
öğle:
1 tabak kapuska yemeği
akşam:
fırında 1 tavuk baget
2 elma dilimi patates
içecekler:
3 lt su
1 kupa form çayı
spor:
1 saat yürüyüş
500 ip atlama
50 mekik
50 bacak hareketi
bugün oğluma kek yaptım tadına dahi bakmadım mutlu mesut yatmaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?