- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.861
tamam canım seni de takip etmeye devam ederim :) bugun ki menune artı koymusum sıkıntı yok :) iyi geceler :)kollontai tamam ozaman canim benide kontrol etmeni isterim tabi ceza benim icin iyi olur dunki menumu ben bile hatirlamiyorum ki canim ben bugune verdin diye sormustum aksam cok yedim saniyodum aslinda ondan demistim canim benlik bisey olmadigina sevindim canim
Sana da iyi geceler Helvacı şirinkızlar yarın evde kuran okutucaz, ben erken yatıyorum, herkese iyi gecelr :)
tam super olmus diyodum ki yine yazdım 50 cezaİyi geceler kızlar nişandan geldik hemen geldim yanınıza bildirim yapmaya:)
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmeği bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 5zeytin
Öğle bir kase tarhana çorbası iki biber dolması yoğurt
Akşam etli bamya bir kase havuç salatası
Nişanda bir tuzlu kurabiye yedim
Su 2.5 litre
Spor zumba 22 dk.
200 ip atlama
yok tatlım herkws kalkıyoda ya ev isleri yapıyo calısan arkadaslar ya da kocalar cocuklar hep evde sıra gelmiyo, sen uzun sure takip etmissin bizi zaten, haftasonları sakin olur buralar :)Kizlar gunaydin herkes uyuyodur kesin bu saatte benim bebegim olunca pazar falan dinlemiyo valla dikiyo beni ayagaVildan80 canim sana baya ceza gelcek gibi 2 dolma 1 kurabiye
ay iyi gecmedi gecem yine zıplattı midem gece 2 de, tavuk haslama da yasak listeme girdi sonundaSana da iyi geceler Helvacı şirin
simdi herkes kacamak yapıyo tatlım, yarın ki kilo bildiriminde tek tek dökülürlerkollontai aynen canim baya sakin haftasonu
Mezun olunca inşallah.muska77 send3 basari hikayeni paylastinmi yoksa tam istedigin kiloya inincemi paylascaksin
Allahım ya akşamki bulgura değilde sabahki pogacaya takmışneyse ki muafsın bitanem yoksaa pogacalara da basmıstım eksiyi2 tane bidee uzulme uzulme bende bissuru helva yedim bugun :)
Sağol arkadaşım.Bugun pek olmamis ama sen de haklisin canim ya, valla ben de bunalirdim 10 aydir diyettesin :)
Bulgura karatay bile ok veriyor bir sey olmaz
Offff harika!selam kızlar ben geldim
bu günkü menüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 küçük parça peynir
2 kaşık süzme yoğurt
10 zeytin
öğlen
2 parça bitter ablamla kahve içtikte
1 mandalina
akşam
3 kaşık lor....
spor : 1,5 saat yürüyüş....
Kız cadı ben yazdım ya sana cevap.Kaptanım çok sağolun bende tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Bu yoğunlukta yazdığınız içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Kimse yazmayınca biraz moralim bozulmuştu yalnız devam etmeyi düşünmüştüm açıkçası. Ayrıca çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız biran önce bu günleri...
Çok güzel olmuş fıstık!Yazayim hemen canım
Menü
Sabah
Yumurta 1tane
Bir parça peynir
Öğle yok
Aksam
2 parça tavuk
Light kola
1litre su
20 dakika yürüyüş
Rakibem süper gidiyorsun.bugun ki menum
sabah
2 has yum
150 gr helva
peynir zeytin
3 dlm kız tb ekmegi
ara
1 muz
aksam
haslanmıs tavuk
yogurt
su 2 lt
spor
1 saat yuruyus
450 ip atlama (ceza)
Alkisliyorum seni arkadaşım.iyi geceler bayanlar. menümü paylaşmaya geldim gözümden uyku akıyor.
sabah:
iki küçük tam buğday ekmek ile yapılmış tost
5 zeytin
öğle:
1 tabak kapuska yemeği
akşam:
fırında 1 tavuk baget
2 elma dilimi patates
içecekler:
3 lt su
1 kupa form çayı
spor:
1 saat yürüyüş
500 ip atlama
50 mekik
50 bacak hareketi
bugün oğluma kek yaptım tadına dahi bakmadım mutlu mesut yatmaya gidiyorum.
Allah kabul etsin cancagizim.kızlar yarın evde kuran okutucaz, ben erken yatıyorum, herkese iyi gecelr :)
Sporun guzel olmuş ilkaycim.İyi geceler kızlar nişandan geldik hemen geldim yanınıza bildirim yapmaya:)
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmeği bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 5zeytin
Öğle bir kase tarhana çorbası iki biber dolması yoğurt
Akşam etli bamya bir kase havuç salatası
Nişanda bir tuzlu kurabiye yedim
Su 2.5 litre
Spor zumba 22 dk.
200 ip atlama
Ay kuzum kiyamam sana.ay iyi gecmedi gecem yine zıplattı midem gece 2 de, tavuk haslama da yasak listeme girdi sonundayakında haslanmıs karnabahar kemircem o olcek
Yine akşam ekmek var!Günaydın fıstıklar,
Dün yatılı misafirim geldi, hala misafirim var. Kusura bakmayın giremedim.
Dünkü menümü yazayım, öğleden sonra gelirim yine
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
5 zeytin
domates
çay
ara
yarım paket eti form yaban mersinli( 60-70 calori gibi)
şekersiz sütlü neskafe
akşam
1 kepçe çorba
1 dilim dalyan köfte
az patates püresi
1 dilim ekmek
salata
su 1,5 lt
spor yok
bugün bütün cezalarımla birlikte sporumu yapıcam.
Öptümmmm
Şişman tesellisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?