Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

naber kızlar bu gün bir uykum var bir isteksizim her şey için yine de pırasalı yumurtam bir harikaydı..... beni mutlu eden en büyük şey yemekken rejim yapıyor olmak delilik bence :)))

neyse akşama yürüyüş yapıcam deliler gibi yürücem.... yürücem.... yürücem....

yok canım seni saymaz mıyım :) hiç tanımadığım halde çok seviyorum çok pozitif canayakın bir insansın :) senden başka kimse yazmamıştı :) çok sağol :)

yok canım seni saymaz mıyım :) hiç tanımadığım halde çok seviyorum çok pozitif canayakın bir insansın :) senden başka kimse yazmamıştı :) çok sağol :)

sen yenisin galiba :) hoş geldin geçmişi okumadım okumakta istemiyorum bu gün huysuz günüm :)

Bende seni seviyom sağlık!
Bende bu sabah 72,3 cıktım

Aynı kiloda sayılırız o zaman. Hatta en son sen 69 falandın. bende birkaç hafta önce 69-70 falandım. Olsun veriririz kiloları hızlıca. Sen zaten maşallah nazar değmesin çok başaarılısın bu konuda . Hazır aynı kilodayken ben senin takip ederim :)

hadi o zaman artık geri dön sahalara muskacım.....

Teşekkür ederim canım hoşbulduk aslında yeni sayılmam. 2 ay kadar ara verdim sadece. 2 ayda 3,5 kiloyu aldım bile :) Hiç kopmamak lazım kk dan :)

aman aman gitme bir yerlere... ben bi hafta da 3 kg almış insanım çok tehlikeli....

hadi o zaman artık geri dön sahalara muskacım.....

aman aman gitme bir yerlere... ben bi hafta da 3 kg almış insanım çok tehlikeli....
Yok canım gitmem artık. Zaten çok aşırı yoğundum o dönem o yüzden ara vermek zorunda kaldım aslında kilomda sabitti bu kiloyu son 1-2 haftada aldım. 55 e kadar devam inşallah

şu eve dönüşte ki küçük kızın saçları boya mı yaaaa el kadar bebenin saçına boya mı sürmüşler.... ne kadar itici.....

sen yenisin galiba :) hoş geldin geçmişi okumadım okumakta istemiyorum bu gün huysuz günüm :)
Yok tatlım içindeydi Amelia.
Canım bacağının sisi çoğu ama bugün acimiyo yürürken çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…