- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.881
yok canım seni saymaz mıyım :) hiç tanımadığım halde çok seviyorum çok pozitif canayakın bir insansın :) senden başka kimse yazmamıştı :) çok sağol :)Merhabalar.
Mezun olunca inşallah.
Allahım ya akşamki bulgura değilde sabahki pogacaya takmış
Sağol arkadaşım.
Fazla etkilemedi allahtan.
Offff harika!
Kız cadı ben yazdım ya sana cevap.
Beni adamdan saymiyonmu?
yok canım seni saymaz mıyım :) hiç tanımadığım halde çok seviyorum çok pozitif canayakın bir insansın :) senden başka kimse yazmamıştı :) çok sağol :)
Bende seni seviyom sağlık!yok canım seni saymaz mıyım :) hiç tanımadığım halde çok seviyorum çok pozitif canayakın bir insansın :) senden başka kimse yazmamıştı :) çok sağol :)
Bende bu sabah 72,3 cıktımHerkese günaydın...
Artık bahaneleri, miskinliği ve moral bozukluklarını bırakıp başlama vaktim çoktan gelmiş... 72,4 olmuşum haberim yok...
Şimdilik hedefim 15 şubata kadar 65' in altına düşmek . İnşallah olur
Teşekkür ederim canım hoşbulduk aslında yeni sayılmam. 2 ay kadar ara verdim sadece. 2 ayda 3,5 kiloyu aldım bile :) Hiç kopmamak lazım kk dan :)sen yenisin galiba :) hoş geldin geçmişi okumadım okumakta istemiyorum bu gün huysuz günüm :)
Aynı kiloda sayılırız o zaman. Hatta en son sen 69 falandın. bende birkaç hafta önce 69-70 falandım. Olsun veriririz kiloları hızlıca. Sen zaten maşallah nazar değmesin çok başaarılısın bu konuda . Hazır aynı kilodayken ben senin takip ederim :)Bende seni seviyom sağlık!
Bende bu sabah 72,3 cıktım
Bende seni seviyom sağlık!
Bende bu sabah 72,3 cıktım
Teşekkür ederim canım hoşbulduk aslında yeni sayılmam. 2 ay kadar ara verdim sadece. 2 ayda 3,5 kiloyu aldım bile :) Hiç kopmamak lazım kk dan :)
Buraya yazmaya başlayınca bir pozitif enerji geldi üstüme, hatta 15 şubata 60 ı falan hedefliyeyim diyorum, bir koşasım geldi :) Özlemişim
Yok canım gitmem artık. Zaten çok aşırı yoğundum o dönem o yüzden ara vermek zorunda kaldım aslında kilomda sabitti bu kiloyu son 1-2 haftada aldım. 55 e kadar devam inşallahhadi o zaman artık geri dön sahalara muskacım.....
aman aman gitme bir yerlere... ben bi hafta da 3 kg almış insanım çok tehlikeli....
evet fazla uçmuşum, sanki 2 ay var gibi gelmişti. Şimdilik 65 iyidir :)one kız 60 ne 12 kilo mu vercen yuhhh nasıl olcek o....
Yok tatlım içindeydi Amelia.sen yenisin galiba :) hoş geldin geçmişi okumadım okumakta istemiyorum bu gün huysuz günüm :)
Canım bacağının sisi çoğu ama bugün acimiyo yürürken çok şükür.Aynı kiloda sayılırız o zaman. Hatta en son sen 69 falandın. bende birkaç hafta önce 69-70 falandım. Olsun veriririz kiloları hızlıca. Sen zaten maşallah nazar değmesin çok başaarılısın bu konuda . Hazır aynı kilodayken ben senin takip ederim :)
Yok tatlım içindeydi Amelia.
Canım bacağının sisi çoğu ama bugün acimiyo yürürken çok şükür.
Çok geçmiş olsun muskacım hemen atlatırsın inşallah , hem belki kilo birazda o şişliktendirYok tatlım içindeydi Amelia.
Canım bacağının sisi çoğu ama bugün acimiyo yürürken çok şükür.
Sende hoşgeldin o zaman :)ben yeniyim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?