- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.901
Yok tatlım içindeydi Amelia.
Canım bacağının sisi çoğu ama bugün acimiyo yürürken çok şükür.
Bizde seni özledik fıstık..Buraya yazmaya başlayınca bir pozitif enerji geldi üstüme, hatta 15 şubata 60 ı falan hedefliyeyim diyorum, bir koşasım geldi :) Özlemişim
Bacağımın acısıda geçti tyer açı bakeeem..hadi o zaman artık geri dön sahalara muskacım.....
,ben yeniyim o zaman :)
Aynen canım :) boyum 168 senin
Basarken acımayı kesince ufak ufak başla dedi..peki doktor ne zaman geççek dedi... zorlamasan tam geçmeden....
Basarken acımayı kesince ufak ufak başla dedi..
Zaten tuzla aram yok fazla.. Beyaz ekmek azdırıyor onuda yemiyorum biraz pogaça çok oldu bu hafta sanki..muska77 canim tam bilemiyorum senin hastaligin neyden kaynakli neler yapiyosun ama tuzlu yememeye ozen goster oda etkileyebilir sislerini
başarıcaz :)))ameliaa benimde 167 tatlim 57 yi gorursem ins 55 icin direnicem bende
Zaten tuzla aram yok fazla.. Beyaz ekmek azdırıyor onuda yemiyorum biraz pogaça çok oldu bu hafta sanki..
Ama bugünden itibaren geri dönüyorum...
Yol açın bakeeemmmm.
Kızma kızma sadece yarım saat yürüdüm bugün.ufak ufak demiş bak...gözüm üzerinde....
Sağol canım doğru dedin.muska77 sagligina kavusta canim sonra dikkat et boyle olmasin ins bidaha cokta zorlama kendini kilolar nasilsa gider sagligin daha onemli
Kızma kızma sadece yarım saat yürüdüm bugün.
İnan inan zor büküyorum bacağımı acı yok ama şişten bükülmüyo..inansak mı :)
Yine çok güzel maşallah.Günaydın kızlar
Sabah menu
Tereyağli yumurta
Peynir
Yeşillik
Öğle yok
Aksama yemeğim hazır
Mercimek köftesi marul
Su ve spor eklerim
Menüyü bozarsam yazarım
Görüşüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?