- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.101
Sabah
3 dilim peynir
1 salatalik
2 bardak su
2 bardak elma suyu
Oglen
6 dilim peynir
1 salatalik
1 lt su
20 dk tiffany rothe egzersizi
Aksam
Yesil cay
Ve su yeterli benden bu kadar diyecektim ki 100 de ip atlama yapayim bari ceza :))
Oyyy kıyamam sana..uyutmasalar cesaret edemwzdim zatenben de turp gibi olcam yakında, ama dun nasıl bi igne vurduysa valla oturan yerlerim agrıyo
Ama ben yine niye caza aldim hep yaziyorum ki :))(Bugünden itibaren benide cezalandır efendi kollontai
E hadi hayırlısı bakalım... Akşam yogurt bari yeseydin.Sabah
3 dilim peynir
1 salatalik
2 bardak su
2 bardak elma suyu
Oglen
6 dilim peynir
1 salatalik
1 lt su
Aksam
Yesil cay
Ve su yeterli benden bu kadar bugunluk :)
Yogurt yagli 3.5 lik en yaglisi olmaz ki neyse zaten yarin davetliyim kahvaltiya ins tutarim kendimi gerci kendime guveniyorum istemesem yemem neyseki kahvaltiya gidiyorum :))) peynir falanla gecistiririm :)))E hadi hayırlısı bakalım... Akşam yogurt bari yeseydin.
canım dun menune yarım artı koymusum ondan ceza aldın bugunde menun yarım artı cubku suyun cok az :)Sabah
3 dilim peynir
1 salatalik
2 bardak su
2 bardak elma suyu
Oglen
6 dilim peynir
1 salatalik
1 lt su
Aksam
Yesil cay
Ve su yeterli benden bu kadar bugunluk :)
memnuniyetle efendim :) ay kıyamam ben sanaaaaa :) sonra cazgırlık yapma bana niye şokelladan ceza yazdın diyeBugünden itibaren benide cezalandır efendi kollontai
Sen bilin datlum..Yogurt yagli 3.5 lik en yaglisi olmaz ki neyse zaten yarin davetliyim kahvaltiya ins tutarim kendimi gerci kendime guveniyorum istemesem yemem neyseki kahvaltiya gidiyorum :))) peynir falanla gecistiririm :)))
Aaaa gıkım çıkmaz beni blmiyonmu kız?canım dun menune yarım artı koymusum ondan ceza aldın bugunde menun yarım artı cubku suyun cok az :)
memnuniyetle efendim :) ay kıyamam ben sanaaaaa :) sonra cazgırlık yapma bana niye şokelladan ceza yazdın diye
Icicem dedim ama 2 litre icerim buguncanım dun menune yarım artı koymusum ondan ceza aldın bugunde menun yarım artı cubku suyun cok az :)
memnuniyetle efendim :) ay kıyamam ben sanaaaaa :) sonra cazgırlık yapma bana niye şokelladan ceza yazdın diye
oyleyse gelsin cezalar :) ya sen bence bu hafta takım ici birinci olursun en iradeli sensin :)Sen bilin datlum..
Aaaa gıkım çıkmaz beni blmiyonmu kız?
oyleyse gelsin cezalar :) ya sen bence bu hafta takım ici birinci olursun en iradeli sensin :)Sen bilin datlum..
Aaaa gıkım çıkmaz beni blmiyonmu kız?
Yok yok oyle giderse ceza birincisi benimoyleyse gelsin cezalar :) ya sen bence bu hafta takım ici birinci olursun en iradeli sensin :)
icicemleri ben kabul etmiyorum tatlım ictiginde yazarsın yarım artını duzeltirim :)Icicem dedim ama 2 litre icerim bugun
Aman efenim teveccühünüz...oyleyse gelsin cezalar :) ya sen bence bu hafta takım ici birinci olursun en iradeli sensin :)
Yok kız ne gıcığı...muska77 muskaaaam eneee takımın gıcıgı ben oldum yaaaaa herkese ceza yazıyorum diyeeee yasasın kotuluk
Bende 18 gibi çıkarım zatenmuska77 bitanem ben biraz kacayım uzanıp uyuyayım biraz her yanlarım agrıyo agrım gecerse belki spor yaparım gelirim bi kac saate :)
aaaay canımsın yaYok kız ne gıcığı...
Dost acı söylermiş sen gerçek dostsun işte..
sagol bitanem gece gelmezsen yarın muhabbet ederiz :) iyi aksamlar canımBende 18 gibi çıkarım zaten
İyi istirahatler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?