Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum
sabah 1 kk peynir
1 salatalik
2 yesil zeytin
1 dilim tb ekmek
ogle 12.00
bi tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
15.00
yarim portakal
yarim kivi
17.00 aksam
bi kase (2 kepce) mercimek corbasi
su 2 lt
2 bardak formmix
spor
200 ip atlama
50 mekik
10 yatar pozisyonda gobek icin bi hareket
60 yana agirlik

Tatlim kendini fazla yorma istersen menun cok iyide ins acikmazsin ilerleyen saatlerde

Geçmiş olsun endoskopide uyursun kolay. Kuduz aşısı zor ama çok acitir kendine bi okut üflet göze gelmişsin
Sabah
3 dilim peynir
1 salatalik
2 bardak su
2 bardak elma suyu
Oglen
6 dilim peynir
1 salatalik
1 lt su
20 dk tiffany rothe egzersizi
Aksam
Yesil cay
Ve su yeterli benden bu kadar bugunluk :)
Sen Hep bardak bardak elma suyu içecek misin? Bence içme
Ama ben yine niye caza aldim hep yaziyorum ki :))(
vardır nedeni sorgulama tatlım. Mutlaka kesin bişey vardır. Opuldun

canım sporun iyi ama biraz daha evde yuruyus gibi en azından 15 dk ısınmanı saglayacak seyler yaptıktan sonra yapsan o hareketleri daha faydalı olur
valla okuttuk umarım ise yarar! kuduz fenaymıs ya kolum bacagım oynamıyo valla

@kollontai tamam canim yuruyus yaparim evde sonra yaparim hareket tesekkur ettim
h yag yakımın artar canım hem de vucudun ısınır bi sakatlık yasamazsın :) bilgisayar varsa leslie diye bi kadın var onun videolarını yapabilirsin :)
Canm ben dün cezamin 350 sini atlamistim. Kacirmissin sanirim
hayır kacırmadım, ama 9 ve 10 ocakta menu bile bildirmemissin onları ustune ekledim kalan cezanın

çok sağol canım inşallah devam eder o eski disiplinim şimdilik daha pek havaya giremedim ama ilk günlerde böyle oluyor genelde :) Bu arada senide tebrik ederim baya kilo vermişsin ben yokken maşallah

Bu aydan itibaren benim de artık biraz fazlaca kilo vermem gerek, hadi 5 kilo da benim olsun :))

Hoşbulduk canım

selamlar kızlar, ben menulerimi yazıcam ama bu hafta agrıiarım gecene kadar kendimi muaf yazıyorum, kudus asısından sonra spor da yapmak pek iyi degilmis gerci kolumu kaldıramıyom nası yapacaksam
bugun ki menum
sabah
1 kase sutle nesquik gevrek

ogle
100 gr helva
1 kase corba

aksam
1 kase corba

su 2 lt
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…