- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.121
Güle güleaaaay canımsın ya
sagol bitanem gece gelmezsen yarın muhabbet ederiz :) iyi aksamlar canım
Tatlim kendini fazla yorma istersen menun cok iyide ins acikmazsin ilerleyen saatlerdeMenüm
8,00
3 dl.kız kep.ekmeği/2 yumurta/1 çay kaşığı tereyağ/1 çay kaşığı reçel
14,00
5 hurma/ bir kçük kase yoğurt
17,00
3 hurma / bir küçük kase yoğurt
Su 2,5 oldu 3 olur..
Spor
1,5 saat yürüyüş
200 ipsiz ip
25 squat
Geldim geldim eşimin Vardiyası geceye döndü bütün gün evde spor yemek derken giremedim
Geçmiş olsun endoskopide uyursun kolay. Kuduz aşısı zor ama çok acitir kendine bi okut üflet göze gelmişsingeldim bitanem sabah beri hastane isleriye ugrastım kuduz asısı yapınca takibini yapmak gerekiyomus yoksa polis zorla ası yaptırmaya goturuyomus :) ası gunlerimi aldım, bir de endoskopi icin gun aldım haftaya yaptırcamcok pis tırsıyorum ah muskam kimin nazarı degdi bize
Sen Hep bardak bardak elma suyu içecek misin? Bence içmeSabah
3 dilim peynir
1 salatalik
2 bardak su
2 bardak elma suyu
Oglen
6 dilim peynir
1 salatalik
1 lt su
20 dk tiffany rothe egzersizi
Aksam
Yesil cay
Ve su yeterli benden bu kadar bugunluk :)
vardır nedeni sorgulama tatlım. Mutlaka kesin bişey vardır. OpuldunAma ben yine niye caza aldim hep yaziyorum ki :))(
canım sporun iyi ama biraz daha evde yuruyus gibi en azından 15 dk ısınmanı saglayacak seyler yaptıktan sonra yapsan o hareketleri daha faydalı olurMenum
sabah 1 kk peynir
1 salatalik
2 yesil zeytin
1 dilim tb ekmek
ogle 12.00
bi tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
15.00
yarim portakal
yarim kivi
17.00 aksam
bi kase (2 kepce) mercimek corbasi
su 2 lt
2 bardak formmix
spor
200 ip atlama
50 mekik
10 yatar pozisyonda gobek icin bi hareket
60 yana agirlik
valla okuttuk umarım ise yarar! kuduz fenaymıs ya kolum bacagım oynamıyo vallaGeçmiş olsun endoskopide uyursun kolay. Kuduz aşısı zor ama çok acitir kendine bi okut üflet göze gelmişsin
Sen Hep bardak bardak elma suyu içecek misin? Bence içme
vardır nedeni sorgulama tatlım. Mutlaka kesin bişey vardır. Opuldun
Canm ben dün cezamin 350 sini atlamistim. Kacirmissin sanirim9 ve 10 ocak cezalar
@candy_candy 650
@shoji 500
@topraks 100
dysania 200
ebrusonmez 600
@btlbetul 50
@ermus 50
kollontai 250
Vildan80 200
@sudevarli 800
@Akday98764 350
@benim kelebegim 100
@blanche_ea 600
ycfa 150
haftanın birincisi @btlbetul :)
haftanın ikincisi @topraks tebrikleeeeeer
h yag yakımın artar canım hem de vucudun ısınır bi sakatlık yasamazsın :) bilgisayar varsa leslie diye bi kadın var onun videolarını yapabilirsin :)@kollontai tamam canim yuruyus yaparim evde sonra yaparim hareket tesekkur ettim
hayır kacırmadım, ama 9 ve 10 ocakta menu bile bildirmemissin onları ustune ekledim kalan cezanınCanm ben dün cezamin 350 sini atlamistim. Kacirmissin sanirim
çok sağol canım inşallah devam eder o eski disiplinim şimdilik daha pek havaya giremedim ama ilk günlerde böyle oluyor genelde :) Bu arada senide tebrik ederim baya kilo vermişsin ben yokken maşallahcanım hoşgeldinsen çok disiplinli bi kızsın eminim en kısa sürede listeye gireceksin
Tatlım haftasonu pek kimse olmuyor biraz da kalabalığız kızlar seni tanımıyor sen yazdıkça tanıyacaklar hiç olur mu öyle şeyaramıza tekrardan hoşgeldin
Bu aydan itibaren benim de artık biraz fazlaca kilo vermem gerek, hadi 5 kilo da benim olsun :))
Hoşbulduk canımTekrardan hoşgeldinameliaa
Yaa oylemi şimdi zor olur tekrar baslamak.İşe başlıycam canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?