Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ameliaa nasılsın canım ? artık gunluk menu ve sporları kontrol wdio ceza yazıyorm tatlım, o yuzden hergun menu ve sporunu bildir bugunden itibareen yoksa ceza yazzmak zorunda kalırım tekrar hosgeldin aramıza

Sa arkadaslar
Ben dayanamıyorum galiba
Sabah birsey yiyemedim oglen bir elma iki yemek kasigi pilav bes yemek kasigi corba ictim aksam bir kase yogurt ve salatalk yedim tamam bitti dedim
Ama babam gece gece yemek hazirlayinca bes nagit yedim uc tane hosbes biraz cubuk kraker
Ya ac degilim zorlanmiyorum ama boyle tutamiyorum bazen kendimi
Biliyorum bunlar bozmanin alametleri hep boyle yavas yavas esndi ve bitti diyetlerim ben napicaaam

Napicam ben o son yediklerimi nasil yakicam simdi cok pismanim yapamayacak miyim ben bu diyetimin sonucuda digerleri gibi husran mi olacak

yok canim ne ezmesi tatlim ben diger takimlarda merak edityorsa falan herkes ogrensin diye yazdim birsz da ama yuklenme fazla spora ne olursun dikkat et sen bize lazimsin
uyutuyolarmıs, ay ysptırayımda kurtulayım su mideden :) sen de spora baslamıssın cok sevindim muskam ya iyi olmana
canim uyuyunca hic farkina varmiyirdun merak etme ben hem kolonoskopi hem endeskopi ayni anda olmustum bu arada ebru menulerden muaf o yuzden ceza jesme kv de kaliyor evine donunce yazacak

kilo yazacaktık demi?
Cumayı bilmiyom
Perşembe 72,9
Bugün 71,8
Cumaya kadar işi çok sıkı tutmalıyım...
Tebrik ederim muskacım. Bugün bende 71,9 dum :)

Gunaydin canim bende cuma 68.6 ydim galiba bugun 67 ciktim cok mutluyummmm
Tebrik ederim darısı başıma :)

Çok geçmiş olsun ikinizede kollontaicim

geçmiş doğum günün kutlu olsun candycim :)

ameliaa nasılsın canım ? artık gunluk menu ve sporları kontrol wdio ceza yazıyorm tatlım, o yuzden hergun menu ve sporunu bildir bugunden itibareen yoksa ceza yazzmak zorunda kalırım tekrar hosgeldin aramıza
sağol canım. Tabiiki artık düzenli olarak burdayım ve cezaları seve seve yaparım. Cezalar zıplama cezası galiba

Napicam ben o son yediklerimi nasil yakicam simdi cok pismanim yapamayacak miyim ben bu diyetimin sonucuda digerleri gibi husran mi olacak
Canım yapman gereken pes etmeden kaldığın yerden devam etmek...

Yeniden yaziyorum ogunu mü
Sabah
1 salatalik
3 dilim peynir
2 bardak su
2 bardak elma suyu
Oglen
6 dilim peynir
1 salatalik yarim lt su
20 dk egzersiz
AKSAM
Yarim tabak bulgur pilavi sehriyeli
6 dilim kucuk haslanmis patates
100 ip atlama
2 lt su
Bulgur pilavi yedim esimle yemek yemiyodum gec yiyor diye alındi diye yedim o sirada alinmamasi icin konustum et ve havuc salatasinada dokunmadim ... insallah bulgur kilo yapmaz

Canm geçmiş olsun köpeğin mi ısırdı

Canim ogunlerini iyi ayarla bide iradeli olmaya calis her ogununi ye mutlaka yoksa insan acikabiliyo aksam yememissin mesela keske yeseydin belki tutardin kendini

kollontai bana ip atlamalari yazmissin fazlaca ama ben spor yapmayan biri olsam neyse :)
kollontai beni muaf edersen bir sure sevinirim, cunku bu tempo boyle giderse daha uzun sure giremeyecegim cok duzenli.

kizlar beni de spor ve menuden muaf sayarsaniz sevinirim, arada yazmaya calisacagim. ikisi de cok iyi gidiyor bu arada cumadan cumaya kilo bildireyim ben sadece bu sira islerim cok yogun, nefes almaya vaktim yok

girmisken dunkunu ve bugunkunu yaziyim ama:

dun :
sabah 9:
1.5 yumurtali peynirli omlet,
domates,
biraz kurutulmus et,
1 dlm sucuk

aksam 15.30
3 yk koy eristesi
3 adet kofte

aksam 18.00
1 avuc findik

Tum gun snowboard yaptim, her tarafim agriyor bugun zaten. Cok ciddi efor sarf ettim diyebilirim.
Su 3 lt olmustur.

bugun:

sabah 9:
1 haslanmis yumurta
1 zeytin
7-8 findik
3 tk fistik ezmesi
1 avuc icim kadar dil peyniri

aksam 17:
1 kase tavuk suyu corbasi
1 tabak yogurtlu ispanak

3 lt su
bugun agrilarimdan spor yok malesef.

menun iyi canim bence elma suyu haric

Kızlaaaarrrrrrrrrr
Nasılsınız fıstıklar :) Ben şimdi menümü yazayım sonra geçmişe bakayım

sabah erken
nesfit+süt

geç kahvaltı
1 dilim ekmek
b.peynir
3 zeytin
çay

öğleden sonra
1 tost(tost ekmeği)

akşam
1 kepçe çorba
1 kıymalı biber dolması
yoğurt
1 dilim ekmek

Vallahi kızlar ekmeğe laf söylüyorsunuz ama ben yiyemiyorum ekmeksiz, yiyebildiğim yemekleri zaten ekmeksiz yiyorum. Siz yine ceza yazın ama maalesef, şu an düşünüyorum ben o kıymalı dolmayı ekmeksiz hayatta yutamam, yiyemem.
su 1,5 lt
spor birazdan yapıcam, bitirince yazarım kızlar

Tatlim bende ekmeksiz asla bisey yiyemiyordum hatta makarnayi bile simdide zorluyorum ama ekmeksiz yenmeyecek yemekler var bana gorede onlari sadece esime yapip ben yemiyorum

insallah kaptanım farketmem, yaptırayımda kurtulayım, bir ay oldu, iyilesemedim gitti tabi ebruyu muaf yazarım benden muaf olmayı istemedi, sende soylemeyince bisey ben yazdım bu hafta yazmam kaptanım :)
ebrusonmez hadi yine iyisin, kaptanımız kurtardı seni benim elimden

sagolasın canım yok canım cezalar ipsiz ip atlama cezası :)

Canm geçmiş olsun köpeğin mi ısırdı
yok canım kedim ısırdı sagolasın

B blanche_ea canım belli bi standarta gore yazıyorum cezaları, kendimde dahil herkese aynı standartta yazıyorum, seni ve liste dısı olan bikac arkadası zaten cıkardım ceza yazdıgım listeden uygun olup donecegin zaman haber verirsin

ay bı hafta nerdeyse hergun hastanede olcam kızlar, yarın kan vercem, ultrasona ve kardiyolojiye gidicem, ertesi gun yine kuduz asısı olucam 3 doz toplam ve agır zorlayocı hareketleri ası vurulduktan sonra bir ay yapmayın yazmıslar uyarıya, artık agrılarım gecince yuruyus yaparım bolbol dr izin verirse de pilates yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…