- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.141
Napicam benSa arkadaslar
Ben dayanamıyorum galiba
Sabah birsey yiyemedim oglen bir elma iki yemek kasigi pilav bes yemek kasigi corba ictim aksam bir kase yogurt ve salatalk yedim tamam bitti dedim
Ama babam gece gece yemek hazirlayinca bes nagit yedim uc tane hosbes biraz cubuk kraker
Ya ac degilim zorlanmiyorum ama boyle tutamiyorum bazen kendimi
Biliyorum bunlar bozmanin alametleri hep boyle yavas yavas esndi ve bitti diyetlerim ben napicaaam
yok canim ne ezmesi tatlim ben diger takimlarda merak edityorsa falan herkes ogrensin diye yazdim birsz da ama yuklenme fazla spora ne olursun dikkat et sen bize lazimsintoplight kaptanım, paylaşım alanına izne ayrılmak istemediğimi belirttim.
Bacagim daha iyi sırada başladım bu hafta 69 gideceğim tekrar
İnanıyorum kendime.
Umarım seni ezme gibi bi durum yapmamisimdir.
canim uyuyunca hic farkina varmiyirdun merak etme ben hem kolonoskopi hem endeskopi ayni anda olmustum bu arada ebru menulerden muaf o yuzden ceza jesme kv de kaliyor evine donunce yazacakuyutuyolarmıs, ay ysptırayımda kurtulayım su mideden :) sen de spora baslamıssın cok sevindim muskam ya iyi olmana
Tebrik ederim muskacım. Bugün bende 71,9 dum :)kilo yazacaktık demi?
Cumayı bilmiyom
Perşembe 72,9
Bugün 71,8
Cumaya kadar işi çok sıkı tutmalıyım...
Tebrik ederim darısı başıma :)Gunaydin canim bende cuma 68.6 ydim galiba bugun 67 ciktim cok mutluyummmm
Çok geçmiş olsun ikinizede kollontaicimselamlaaaaar :) kızlar kedimin ignesini yaparken elimi ısırdı, baya bi sisti parmagım, hastaneye gittik dun mevlutten sonra, kuduz asısına basladılar tetanoz serum igne derken, kolum bacagım tutmuyo valla, lafta bugun pilates yapacaktım, birde ustune regl oldum aksama kadar yatarım artık :)
gecmisi okudum menuleri not ettim ancak 200 mesaj vardı tek tek alıntı yapamadım, bana biseyler soran arkadaslar tekrar yazarsa tek tek cevaplayım optum hepinizi
geçmiş doğum günün kutlu olsun candycim :)canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursunbişe sorucam bu ayak durduk yere mi şişiyor tetikleyen bişey oluyor mu
canım hoşgeldinsen çok disiplinli bi kızsın eminim en kısa sürede listeye gireceksin
tamam ben bunu bugün yapıcam yeni gördüm çünkü kaptanım yardımcımyapınca yazarım
gözüm açık sordum hayır dedi gözüm kapalı sordum evet dediben eveti kabul ediyorum tabisi de
ben haftasonu giremiyorum ama artık girmeye çalışıcam valla bu haftasonları beni mahvediyor
Tatlım haftasonu pek kimse olmuyor biraz da kalabalığız kızlar seni tanımıyor sen yazdıkça tanıyacaklar hiç olur mu öyle şeyaramıza tekrardan hoşgeldin
haftasonu giremiyorum canım ya bi de cumartesi doğumgünümdü de
ya muskam işte nasıl biliyor beniama giricem artık pampaaa
ben de bugün başlıcam squata 25'erden 4 set 100 tane yaparım
sağol canım. Tabiiki artık düzenli olarak burdayım ve cezaları seve seve yaparım. Cezalar zıplama cezası galibaameliaa nasılsın canım ? artık gunluk menu ve sporları kontrol wdio ceza yazıyorm tatlım, o yuzden hergun menu ve sporunu bildir bugunden itibareen yoksa ceza yazzmak zorunda kalırım tekrar hosgeldin aramıza
Canım yapman gereken pes etmeden kaldığın yerden devam etmek...Napicam beno son yediklerimi nasil yakicam simdi cok pismanim yapamayacak miyim ben bu diyetimin sonucuda digerleri gibi husran mi olacak
Cnm taze kendim yaptim elma suyunu@benim kelebegim canim sen bu meyve sulari yerine bi ogun yemek ye daha iyi bence belkide bundan aliyosun cezani gerci biz diyoruzda sen bildigin gibi yaoiyosun ama yinede iyi degil yani
Canm geçmiş olsun köpeğin mi ısırdıselamlar kızlar, ben menulerimi yazıcam ama bu hafta agrıiarım gecene kadar kendimi muaf yazıyorum, kudus asısından sonra spor da yapmak pek iyi degilmis gerci kolumu kaldıramıyom nası yapacaksam
bugun ki menum
sabah
1 kase sutle nesquik gevrek
ogle
100 gr helva
1 kase corba
aksam
1 kase corba
su 2 lt
spor yok
Canim ogunlerini iyi ayarla bide iradeli olmaya calis her ogununi ye mutlaka yoksa insan acikabiliyo aksam yememissin mesela keske yeseydin belki tutardin kendiniSa arkadaslar
Ben dayanamıyorum galiba
Sabah birsey yiyemedim oglen bir elma iki yemek kasigi pilav bes yemek kasigi corba ictim aksam bir kase yogurt ve salatalk yedim tamam bitti dedim
Ama babam gece gece yemek hazirlayinca bes nagit yedim uc tane hosbes biraz cubuk kraker
Ya ac degilim zorlanmiyorum ama boyle tutamiyorum bazen kendimi
Biliyorum bunlar bozmanin alametleri hep boyle yavas yavas esndi ve bitti diyetlerim ben napicaaam
menun iyi canim bence elma suyu haricYeniden yaziyorum ogunu mü
Sabah
1 salatalik
3 dilim peynir
2 bardak su
2 bardak elma suyu
Oglen
6 dilim peynir
1 salatalik yarim lt su
20 dk egzersiz
AKSAM
Yarim tabak bulgur pilavi sehriyeli
6 dilim kucuk haslanmis patates
100 ip atlama
2 lt su
Bulgur pilavi yedim esimle yemek yemiyodum gec yiyor diye alındi diye yedim o sirada alinmamasi icin konustum et ve havuc salatasinada dokunmadim ...insallah bulgur kilo yapmaz
Tatlim bende ekmeksiz asla bisey yiyemiyordum hatta makarnayi bile simdide zorluyorum ama ekmeksiz yenmeyecek yemekler var bana gorede onlari sadece esime yapip ben yemiyorumKızlaaaarrrrrrrrrr
Nasılsınız fıstıklar :) Ben şimdi menümü yazayım sonra geçmişe bakayım
sabah erken
nesfit+süt
geç kahvaltı
1 dilim ekmek
b.peynir
3 zeytin
çay
öğleden sonra
1 tost(tost ekmeği)
akşam
1 kepçe çorba
1 kıymalı biber dolması
yoğurt
1 dilim ekmek
Vallahi kızlar ekmeğe laf söylüyorsunuz ama ben yiyemiyorum ekmeksiz, yiyebildiğim yemekleri zaten ekmeksiz yiyorum. Siz yine ceza yazın ama maalesef, şu an düşünüyorum ben o kıymalı dolmayı ekmeksiz hayatta yutamam, yiyemem.
su 1,5 lt
spor birazdan yapıcam, bitirince yazarım kızlar
insallah kaptanım farketmem, yaptırayımda kurtulayım, bir ay oldu, iyilesemedim gittiyok canim ne ezmesi tatlim ben diger takimlarda merak edityorsa falan herkes ogrensin diye yazdim birsz da ama yuklenme fazla spora ne olursun dikkat et sen bize lazimsin
canim uyuyunca hic farkina varmiyirdun merak etme ben hem kolonoskopi hem endeskopi ayni anda olmustum bu arada ebru menulerden muaf o yuzden ceza jesme kv de kaliyor evine donunce yazacak
sagolasın canımTebrik ederim muskacım. Bugün bende 71,9 dum :)
Tebrik ederim darısı başıma :)
Çok geçmiş olsun ikinizede kollontaicim
geçmiş doğum günün kutlu olsun candycim :)
sağol canım. Tabiiki artık düzenli olarak burdayım ve cezaları seve seve yaparım. Cezalar zıplama cezası galiba
Canım yapman gereken pes etmeden kaldığın yerden devam etmek...
yok canım kedim ısırdıCanm geçmiş olsun köpeğin mi ısırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?