Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok Gecmis olsun canim ya

Biliyorum canım yapilinca da heryerin uyusur bende olmuştum. Gerçekten çok zor bi aşı. Fazla hareket etmemen gerek dinlen.

Tatlı rüyalar kızlar btlbetul unutulmadin.
Tatlım özledim.
Bugün tatlandırıcı aldım dukan keki yapıp yemeyi planlıyorum yarın .
Keksizlik canıma tak etti. Kek kadar lezzetli olmaz ama beni idare eder. Bugün markette çok fena oldum herseye saldirasim geldi. Sonra dedim bugüne kadar yedin hiçbir faydasını görmedin. Anca mutsuzluk. Hedefime çok az kaldı 3 ay tanıdim kendime. Acele etmeden. Ben kardan adam degilim hemen eriyecek.
Bugün Spor çok zordu hiç bukadar zorlanmamistim. Ama değecek. Her canım yandiginda fit halimi hayal ettim

Son düzenleme:
Aynen cnm ben de yaza 60 kiloyla girsem ne mutlu bana

Günaydın güzel hanımlar,
dün geçmişe uçtum da konamadım :) ben burdayken kızım uyandı, mızıklayınca yanına yattım ben de uyumuşum. Spor da yalan oldu, bugün cezalarımla birlikte yaparım artık.
Kahvaltı hazırlıycam, görüşürüz. İnternetim de çok yavaş bu arada, sıkı bir lodos var dışarda

günaydın sabah sabah yapacağım ilk iş dünkü menümü paylaşmak
sabah:
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 kk peynir
5 zeytin

öğle:
1kase yoğurt müsli

ara: 1 avuç beyaz leblebi
1 bardak süt

akşam:
1 kase ekşili köfte çorbası
6 kaşık karnabahar yemeği

yarım armut 1 mandalina
spor: 45 dk yürüyüş 500 ip atlama 50 mekik 15 dk evde koşu
içecekler: 3 lt su 1 kupa yeşilçay

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :))) ayyy resmen kovuldum ayol..... kadınlar kulübü güzel amaaan zabıtları pek yamaan :))))

günaydın demedim dimi günaydıııııın ;

dünkü menüm

sabah
2 parça tavuk -- tavuğu akşam yemeye korkuyorum ertesi güne +++ görüyorum diye
3-4 kaşık yoğurt

akşam
1 kase yoğrtlu karabuğday -- kase baya büyüktü eyvah dedim artılar gelecek ama yedim ama çok şükür gelmedi..... karabuğday candır.....

su : 2 lt
yeşil çay 1 demlik

spor : ev temizliği ama acayip kapı silmeli falan yerime oturduğumda saat 11:30 du yani gerçi oturmadım küt yattım :)

ben her gün bi aksilik olmazsa 500 ip atlıyorum şimdi gördüm cezamı ama yapmışım bilmeden yinede bu akşam 50 fazla ip atlarım

500 ip mi vışşş maşallah.... dizleri acıyo insanın ayy pardon ben şişkoydum dimi ondnadır :))))

bir de afedersiniz sporcu süd.eni mi almak lazım acep (burdan da sansüre girerim maazallah).... sarkçekler diye korkuyorum zıplarken.....

al al sarkmasin memintolar önemli

Alıntı yapamadım bir türlü
Günaydın kızlar rüzgarlı bir istanbul sabahindan selamlar :)
Betüs kız hosgeldin gözlerim yollarda kaldı espirituel deli :) bak hala gülüyor

hoşbulduuum yüzsüz olmuşum ben :))) ilk defa bu kadar bariz kovuldum :))))

al al sarkmasin memintolar önemli

aliim dimi 45 tl diyorlar pahalı da ...... ama sarkarsa daha kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…