- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.161
Cok Gecmis olsun canim yaay bı hafta nerdeyse hergun hastanede olcam kızlar, yarın kan vercem, ultrasona ve kardiyolojiye gidicem, ertesi gun yine kuduz asısı olucam3 doz toplam ve agır zorlayocı hareketleri ası vurulduktan sonra bir ay yapmayın yazmıslar uyarıya, artık agrılarım gecince yuruyus yaparım bolbol dr izin verirse de pilates yapıcam
Biliyorum canım yapilinca da heryerin uyusur bende olmuştum. Gerçekten çok zor bi aşı. Fazla hareket etmemen gerek dinlen.canım sporun iyi ama biraz daha evde yuruyus gibi en azından 15 dk ısınmanı saglayacak seyler yaptıktan sonra yapsan o hareketleri daha faydalı olur
valla okuttuk umarım ise yarar! kuduz fenaymıs ya kolum bacagım oynamıyo valla
Aynen cnm ben de yaza 60 kiloyla girsem ne mutlu banaTatlı rüyalar kızlarbtlbetul unutulmadin.
Tatlım özledim.
Bugün tatlandırıcı aldım dukan keki yapıp yemeyi planlıyorum yarın .
Keksizlik canıma tak etti. Kek kadar lezzetli olmaz ama beni idare eder. Bugün markette çok fena oldum herseye saldirasim geldi. Sonra dedim bugüne kadar yedin hiçbir faydasını görmedin. Anca mutsuzluk. Hedefime çok az kaldı 3 ay tanıdim kendime. Acele etmeden. Ben kardan adam degilim hemen eriyecek.
Bugün Spor çok zordu hiç bukadar zorlanmamistim. Ama değecek. Her canım yandiginda fit halimi hayal ettim
ben her gün bi aksilik olmazsa 500 ip atlıyorum şimdi gördüm cezamı ama yapmışım bilmeden yinede bu akşam 50 fazla ip atlarım9 ve 10 ocak cezalar
@candy_candy 650
@shoji 500
topraks 100
dysania 200
ebrusonmez 600
btlbetul 50
E ermus 50
@kollontai 250
@ilkay80 200
@sudevarli 800
@Akday98764 350
@benim kelebegim 100
@blanche_ea 600
ycfa 150
haftanın birincisibtlbetul :)
haftanın ikincisitopraks tebrikleeeeeer
Tatlı rüyalar kızlarbtlbetul unutulmadin.
Tatlım özledim.
Bugün tatlandırıcı aldım dukan keki yapıp yemeyi planlıyorum yarın .
Keksizlik canıma tak etti. Kek kadar lezzetli olmaz ama beni idare eder. Bugün markette çok fena oldum herseye saldirasim geldi. Sonra dedim bugüne kadar yedin hiçbir faydasını görmedin. Anca mutsuzluk. Hedefime çok az kaldı 3 ay tanıdim kendime. Acele etmeden. Ben kardan adam degilim hemen eriyecek.
Bugün Spor çok zordu hiç bukadar zorlanmamistim. Ama değecek. Her canım yandiginda fit halimi hayal ettim
9 ve 10 ocak cezalar
@candy_candy 650
@shoji 500
topraks 100
dysania 200
ebrusonmez 600
btlbetul 50
E ermus 50
@kollontai 250
@ilkay80 200
@sudevarli 800
@Akday98764 350
@benim kelebegim 100
@blanche_ea 600
ycfa 150
haftanın birincisibtlbetul :)
haftanın ikincisitopraks tebrikleeeeeer
ben her gün bi aksilik olmazsa 500 ip atlıyorum şimdi gördüm cezamı ama yapmışım bilmeden yinede bu akşam 50 fazla ip atlarım
al al sarkmasin memintolar önemli500 ip mi vışşş maşallah.... dizleri acıyo insanın ayy pardon ben şişkoydum dimi ondnadır :))))
bir de afedersiniz sporcu süd.eni mi almak lazım acep (burdan da sansüre girerim maazallah).... sarkçekler diye korkuyorum zıplarken.....
Alıntı yapamadım bir türlü
Günaydın kızlar rüzgarlı bir istanbul sabahindan selamlar :)
Betüs kız hosgeldin gözlerim yollarda kaldı espirituel deli :) bak hala gülüyor
al al sarkmasin memintolar önemli
ne güzel bir haber ne mutlu darısı başıma tabi 59.5 olarakdoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış neyse ben kaşınmiiim iyisimi :))))
İyi haberlerle geldiiiiiiim 69,5 olduuuuuuum :))))))))
ne güzel bir haber ne mutlu darısı başıma tabi 59.5 olarak
bende alicam spora giderken ama az beklemem lazım karnimin sıkılasmasıni bekliyorumhoşbulduuum yüzsüz olmuşum ben :))) ilk defa bu kadar bariz kovuldum :))))
aliim dimi 45 tl diyorlar pahalı da ...... ama sarkarsa daha kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?