- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.181
ayy ne güldüm şişkoluktan değil yaa bende şişkoyum alışkanlıkla alakalı ilk başlarda bende atlayamıyordum alışınca kolay geliyor birde hemen ip atlamak yanlış ısınmak gerek başta500 ip mi vışşş maşallah.... dizleri acıyo insanın ayy pardon ben şişkoydum dimi ondnadır :))))
bir de afedersiniz sporcu süd.eni mi almak lazım acep (burdan da sansüre girerim maazallah).... sarkçekler diye korkuyorum zıplarken.....
bende alicam spora giderken ama az beklemem lazım karnimin sıkılasmasıni bekliyorum
Kiz Betüs türküsü çağırdık resmen okudun mu? Banliyken; )o hepimizin başına inşallah :)))
Şu yarım olanlardan bahsediyorum benkarınla onların ne alakası var kız :)bende dar alcam ki zayıflarsam da giyiim :)))
ayy ne güldüm şişkoluktan değil yaa bende şişkoyum alışkanlıkla alakalı ilk başlarda bende atlayamıyordum alışınca kolay geliyor birde hemen ip atlamak yanlış ısınmak gerek başta
bu arada çok geçmiş olsun:)))günaydııın....
Kiz Betüs türküsü çağırdık resmen okudun mu? Banliyken; )
Acikmadim canım. Erken yatiyorum ya dayanabiliyorum.Tatlim kendini fazla yorma istersen menun cok iyide ins acikmazsin ilerleyen saatlerde
Sen geldiğinde de ben Yoktum aşkımGeldim geldim eşimin Vardiyası geceye döndü bütün gün evde spor yemek derken giremedim
Canım bu hepimize oluyor.Sa arkadaslar
Ben dayanamıyorum galiba
Sabah birsey yiyemedim oglen bir elma iki yemek kasigi pilav bes yemek kasigi corba ictim aksam bir kase yogurt ve salatalk yedim tamam bitti dedim
Ama babam gece gece yemek hazirlayinca bes nagit yedim uc tane hosbes biraz cubuk kraker
Ya ac degilim zorlanmiyorum ama boyle tutamiyorum bazen kendimi
Biliyorum bunlar bozmanin alametleri hep boyle yavas yavas esndi ve bitti diyetlerim ben napicaaam
yok canim ne ezmesi tatlim ben diger takimlarda merak edityorsa falan herkes ogrensin diye yazdim birsz da ama yuklenme fazla spora ne olursun dikkat et sen bize lazimsin
Sınavlar sınavlar.. Yedinmi kız?Kizlar babam cigkofte yapiyo hala direnisteyim cokta severim diyet yaptigimjn farkina variyom valla
bu arada çok geçmiş olsun:)))
Ayyyyy kuzum hoşgeldiiiin.işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :))) ayyy resmen kovuldum ayol..... kadınlar kulübü güzel amaaan zabıtları pek yamaan :))))
Helal sana kız aferim valla..doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış neyse ben kaşınmiiim iyisimi :))))
İyi haberlerle geldiiiiiiim 69,5 olduuuuuuum :))))))))
en birinci ben olmuşuuum yihhuuu :)))))
Tatlım sporcu südyenide sarkıtıyor.500 ip mi vışşş maşallah.... dizleri acıyo insanın ayy pardon ben şişkoydum dimi ondnadır :))))
bir de afedersiniz sporcu süd.eni mi almak lazım acep (burdan da sansüre girerim maazallah).... sarkçekler diye korkuyorum zıplarken.....
Betus abla gelmenede 69 u gormenede cok sevindim hadi gozun aydindoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış neyse ben kaşınmiiim iyisimi :))))
İyi haberlerle geldiiiiiiim 69,5 olduuuuuuum :))))))))
Sana da gunaydin canimGünaydın güzel hanımlar
Oyle biseymi varmis hic duymamistim kisir kalmisim bu konudan bende alayim hemen vallabende alicam spora giderken ama az beklemem lazım karnimin sıkılasmasıni bekliyorum
Ayyyyy kuzum hoşgeldiiiin.
Helal sana kız aferim valla..
Tatlım sporcu südyenide sarkıtıyor.
Bir beden küçük al zıplamak için en iyi o...
Yok canim yemedimde ama kahvaltida yedim az once ondanda bosey olmaz ins kahvaltimi az tutup biraz ondan yedimAcikmadim canım. Erken yatiyorum ya dayanabiliyorum.
Sen geldiğinde de ben Yoktum aşkım
Canım bu hepimize oluyor.
Bazen dayanıp yemiyoruz bazense yumuluyoruz
Yedin diye diyetin bozulmadı.
Sefam olsun de ve diyetime aynen devam et.
Hepimiz insansız sonuçta dimi?
canim ya! Yerim Ben senin gibi kaptanı kız!
Zorlamiyorum canım acısını bildiğim için dinlenerek yapıyorum.
Sınavlar sınavlar.. Yedinmi kız?
Canim sen guzel kilo verdcanım yandiginda fit halimi hayal ettim
Bir ay kadar korursak kiloyu muhafaza etmek kolay oluyomuş..hoşbulduuuum :)
valla verdik ama korkuyorum nasıl korucaz nasıl geri almıcaz titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime :)
küçük aliim evet....
Afferim sana.Yok canim yemedimde ama kahvaltida yedim az once ondanda bosey olmaz ins kahvaltimi az tutup biraz ondan yedim
Bir ay kadar korursak kiloyu muhafaza etmek kolay oluyomuş..
İnşallah bizde koruruz.
Afferim sana.
En iyisini yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?