Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy ne güldüm şişkoluktan değil yaa bende şişkoyum alışkanlıkla alakalı ilk başlarda bende atlayamıyordum alışınca kolay geliyor birde hemen ip atlamak yanlış ısınmak gerek başta

ayy ne güldüm şişkoluktan değil yaa bende şişkoyum alışkanlıkla alakalı ilk başlarda bende atlayamıyordum alışınca kolay geliyor birde hemen ip atlamak yanlış ısınmak gerek başta

benim limitim 100 ona çıkarken bile zorlandım... o yüzden cezamı biriktirmiyorum.... benim sadece sağ dizim sızlıyo sol dizimşn umrunda bile değil :)))

Tatlim kendini fazla yorma istersen menun cok iyide ins acikmazsin ilerleyen saatlerde
Acikmadim canım. Erken yatiyorum ya dayanabiliyorum.
Geldim geldim eşimin Vardiyası geceye döndü bütün gün evde spor yemek derken giremedim
Sen geldiğinde de ben Yoktum aşkım
Canım bu hepimize oluyor.
Bazen dayanıp yemiyoruz bazense yumuluyoruz
Yedin diye diyetin bozulmadı.
Sefam olsun de ve diyetime aynen devam et.
Hepimiz insansız sonuçta dimi?

yok canim ne ezmesi tatlim ben diger takimlarda merak edityorsa falan herkes ogrensin diye yazdim birsz da ama yuklenme fazla spora ne olursun dikkat et sen bize lazimsin
canim ya! Yerim Ben senin gibi kaptanı kız!
Zorlamiyorum canım acısını bildiğim için dinlenerek yapıyorum.
Kizlar babam cigkofte yapiyo hala direnisteyim cokta severim diyet yaptigimjn farkina variyom valla
Sınavlar sınavlar.. Yedinmi kız?

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :))) ayyy resmen kovuldum ayol..... kadınlar kulübü güzel amaaan zabıtları pek yamaan :))))
Ayyyyy kuzum hoşgeldiiiin.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış neyse ben kaşınmiiim iyisimi :))))

İyi haberlerle geldiiiiiiim 69,5 olduuuuuuum :))))))))
Helal sana kız aferim valla..
en birinci ben olmuşuuum yihhuuu :)))))

Tatlım sporcu südyenide sarkıtıyor.
Bir beden küçük al zıplamak için en iyi o...

Ayyyyy kuzum hoşgeldiiiin.

Helal sana kız aferim valla..

Tatlım sporcu südyenide sarkıtıyor.
Bir beden küçük al zıplamak için en iyi o...

hoşbulduuuum :)

valla verdik ama korkuyorum nasıl korucaz nasıl geri almıcaz titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime :)

küçük aliim evet....

Yok canim yemedimde ama kahvaltida yedim az once ondanda bosey olmaz ins kahvaltimi az tutup biraz ondan yedim

hoşbulduuuum :)

valla verdik ama korkuyorum nasıl korucaz nasıl geri almıcaz titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime :)

küçük aliim evet....
Bir ay kadar korursak kiloyu muhafaza etmek kolay oluyomuş..
İnşallah bizde koruruz.

Yok canim yemedimde ama kahvaltida yedim az once ondanda bosey olmaz ins kahvaltimi az tutup biraz ondan yedim
Afferim sana.
En iyisini yapmışsın.

Bir ay kadar korursak kiloyu muhafaza etmek kolay oluyomuş..
İnşallah bizde koruruz.

Afferim sana.
En iyisini yapmışsın.

inşallah koruruz yaaa çok tırsıyorum .... 69 oldum geçen sene 2 kere ....ama hiç duramadım oralarda.... bak 68 i görmedim geçen sene hiç..... 64 ü görmeyeli 3 sene oldu sanırım... bir ara dukan yapıp görmüştüm... ama dukan çok masraflı geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…