- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.201
Bu sene farklı olacak çünkü 60 ı bile görüp koruyacağız canım...inşallah koruruz yaaa çok tırsıyorum daha 69 oldum geçen sene 2 kere ama hiç duramadım oralar bak 68 i görmedim geçen sen..... 64 ü görmeyeli 3 sene oldu sanırım... bir ara dukan yapıp görmüştüm... ama dukan çok masraflı geldi bana...
Tesekkur ederim kaptanim. İnşallah 1 haftadan fazla sürmez.insallah kaptanım farketmem, yaptırayımda kurtulayım, bir ay oldu, iyilesemedim gittitabi ebruyu muaf yazarım benden muaf olmayı istemedi, sende soylemeyince bisey ben yazdım bu hafta yazmam kaptanım :)
ebrusonmez hadi yine iyisin, kaptanımız kurtardı seni benim elimden
Bayağı yoğun olican heralde. Spot da yokay bı hafta nerdeyse hergun hastanede olcam kızlar, yarın kan vercem, ultrasona ve kardiyolojiye gidicem, ertesi gun yine kuduz asısı olucam3 doz toplam ve agır zorlayocı hareketleri ası vurulduktan sonra bir ay yapmayın yazmıslar uyarıya, artık agrılarım gecince yuruyus yaparım bolbol dr izin verirse de pilates yapıcam
çok sağol canım inşallah devam eder o eski disiplinim şimdilik daha pek havaya giremedim ama ilk günlerde böyle oluyor genelde :) Bu arada senide tebrik ederim baya kilo vermişsin ben yokken maşallah
Hoşbulduk canım
geçmiş doğum günün kutlu olsun candycim :)
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış neyse ben kaşınmiiim iyisimi :))))
İyi haberlerle geldiiiiiiim 69,5 olduuuuuuum :))))))))
okudum tabi... sağolun varolun.....
giremediğim gibi çıkamadım da siteden... nereye bassam yassah hemşerim diyo :))) sonra çerezleri temizledim öyle girdim.... nihahahaa.....
boyda yok kiloda ahahahha 60 kiloyum canım ama boy ffakiriyim 150 boyum :)kollontai canim senin boyun kac fazla bi kilonda yok galiba
spor yapamamak mahvediyo beni, cunku spor yapmayınca da fıtıgım azıyo, umarım bir an once gecer agrısıBiliyorum canım yapilinca da heryerin uyusur bende olmuştum. Gerçekten çok zor bi aşı. Fazla hareket etmemen gerek dinlen.
bende bisey yapmadı bitanem ama bilemedim simdi, ben ılıtıp kafaya dikiveriyorum oyle yudum yudum sıcakken icmiyorum, ay yan etki falan yapmasın kız bitki cayı sonucta ama sen dikkat et, icindeki bi bitki dokunuyodur belkikollontai canım bu bimden aldığım çayı içince 10 dk sonra kalbimin yerinde serçe varmış gibi çarpıyor yarım saate geçiyor ama tırstım ya kız
sgol canım :)Bayağı yoğun olican heralde. Spot da yok
Allah yardım etsin isim zor
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :))) ayyy resmen kovuldum ayol..... kadınlar kulübü güzel amaaan zabıtları pek yamaan :))))
Ya tadınıçok sevdim..bende bisey yapmadı bitanem ama bilemedim simdi, ben ılıtıp kafaya dikiveriyorum oyle yudum yudum sıcakken icmiyorum, ay yan etki falan yapmasın kız bitki cayı sonucta ama sen dikkat et, icindeki bi bitki dokunuyodur belki
masallah kovulmak sana yaramış betüşümdoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış neyse ben kaşınmiiim iyisimi :))))
İyi haberlerle geldiiiiiiim 69,5 olduuuuuuum :))))))))
bi iki daha ic rahatsız ederse hala icme bence, ama cok da ise yarıyodu ya niye oyle oldu ki?Ya tadınıçok sevdim..
Sıcak içiyorum ama işte kuşlar kanat çırpıyor içimde..
Canm seni biri yönetime bildirmiş yoksa kolay kolay bamlanmazdin500 ip mi vışşş maşallah.... dizleri acıyo insanın ayy pardon ben şişkoydum dimi ondnadır :))))
bir de afedersiniz sporcu süd.eni mi almak lazım acep (burdan da sansüre girerim maazallah).... sarkçekler diye korkuyorum zıplarken.....
Ya ben yine k.k da okumuştum o daha fazla hareket ettiriyor muş. Yanı küçülüyorlar mişal al sarkmasin memintolar önemli
Canım ya kolay gelsin..kızlar ben simdilik kacar, hastanede randevum var hazırlanıp cıkmam lazım, donunce cezalarınızı felam yazarım
Sevalim akşam yine cozutmuşun ya kız..Dünkü Menüm:
Sabah : Shake
Ara: Eti Form Mısır Patlağı (2 Adet)
Öğlen: İzmir köfte + 3-4 dilim patates + yoğurt
Ara: Eti Form kraker (3-4 Adet)
Akşam : Shake + 4 yk tavuklu bulgur pilavı + 1 paket çikolatalı süt
Ara: 2-3 adet kuru kayısı ve ceviz
Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 1,5 litre anca
Bugün daha güzel olacak inşallah
kollontai cim cezalarımı dün ifa edemedim inşallah bugün yapıcam yarın bildiririm
İşe yarıyoda işte...bi iki daha ic rahatsız ederse hala icme bence, ama cok da ise yarıyodu ya niye oyle oldu ki?
Bu sene farklı olacak çünkü 60 ı bile görüp koruyacağız canım...
Burada takılmaya devam..
Yoksa kötü cozutuyor insann
kollontai canım bu bimden aldığım çayı içince 10 dk sonra kalbimin yerinde serçe varmış gibi çarpıyor yarım saate geçiyor ama tırstım ya kız
günaydınlarrrrrr
betüşüm kız hoşgeldin seni ara ara banlayalım mı ne yapalım kız ne zqmandır inemiyordun 69 a bak banlanınca ne güzel 69 oldun
inan kendim inmiş gibi sevindim tatlımmmm
sağol canım inşallah cumaya kadar o kiloyu görürüm gene
Sağol canım benim
ooooo süper
ay benim de başıma gelmişti bi kere bu durum
Hahhhyyy kız hoşgeldin.
İyice alıştık sana yaa :) ne yaptinda kovuldun
masallah kovulmak sana yaramış betüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?