- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.221
Olcek olcek..siz bana iyi geldiniz.... sayenizde bende olur mu olcak mı diye diye :))
Kız karışık form çayı..içme kız öyle bilmediğin şeyi.... Allah korusun yan etki yapar falan...
ne biliim gevezeyim kardeş hanginden tutuklandım ben de bilmiyom :))) ama bi daha töbee... bdv ye girmicem....
nasrettin hocanın fil fıkrasını bilir misiniz o hesap :)))
Candycim bizim iskenderler yalan mi oldu? 3 kere doğum günümü kutlanır bacim :)Dünkü Menüm:
Sabah : Shake
Ara: Eti Form Mısır Patlağı (2 Adet)
Öğlen: İzmir köfte + 3-4 dilim patates + yoğurt
Ara: Eti Form kraker (3-4 Adet)
Akşam : Shake + 4 yk tavuklu bulgur pilavı + 1 paket çikolatalı süt
Ara: 2-3 adet kuru kayısı ve ceviz
Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 1,5 litre anca
Bugün daha güzel olacak inşallah
kollontai cim cezalarımı dün ifa edemedim inşallah bugün yapıcam yarın bildiririm
Canm seni biri yönetime bildirmiş yoksa kolay kolay bamlanmazdin
Olcek olcek..
Sen takıl bize yeter..
Kız karışık form çayı..
Daha önce içiyodum bişey olmuyodu 2-3 gündür serçeler yuva yaptı yüreciğimde..
Agzimdan bipli şeyler çok kaçırdım ama hiç yakalanmadim araya kaynadim. Bir derdim var İnsanın sinirini bozuyor. Saydirmamak zormelek gibi insanım yaaa haklının yanında haksızın karşısındaaaa yook tam tersiydi :))) ayıp etmiş :)))
He kııızCandycim bizim iskenderler yalan mi oldu? 3 kere doğum günümü kutlanır bacim :)
Doğum günün kutlu olsun nice senelere kacirmisim,seneye fit bir hatun olarak girersin yeni yasina insallah
Kötü tırstım zati..zorlama bence demek vücudun tepki vermiş.... bende kış çayı almıştım bi gün içerken yüzümde bir şeyler çıkmaya başladı... birinci gün bir şey olmamamıştı halbuki.... bi daha içmedim bir hafta benekli benekli dolaştım :)
Ay ne yalanmistim kasap kedisi gibiHe kııız
İskender pasta yalan oldu galiba..
Ama yok yok seval bize bunu yapmaz..
Reca ederim gözel bağyan...sen bildin o fıkrayııı :)))
bu arada dün yokluğumu aratmadığın için teşekkür ediyorum.....
yeşil çay içmeyen kalmasıııııııııın..............
Agzimdan bipli şeyler çok kaçırdım ama hiç yakalanmadim araya kaynadim. Bir derdim var İnsanın sinirini bozuyor. Saydirmamak zor
Ben sinamekiyi görünce almadım çok tirsiyorum sinamekiden. Okuyunca bile Karnım ağrıyorKötü tırstım zati..
Aman içmeyiveririm yeşil çay içerim..
Böööğk ama dokunmuyo hiç değilse.
Dimi isimlerini düşünmek bile mmmmm yaptırıyor insana..Ay ne yalanmistim kasap kedisi gibi
Yok anam içmem gayrı..Ben sinamekiyi görünce almadım çok tirsiyorum sinamekiden. Okuyunca bile Karnım ağrıyor
Cool bir havası da yok değil hani.siz bana iyi geldiniz.... sayenizde bende olur mu olcak mı diye diye :))
içme kız öyle bilmediğin şeyi.... Allah korusun yan etki yapar falan...
sağolasınn :)) vallaa ne boğuştum 72 ile dimi sonra 71 takıldı kaldı...... inemicem sanıyodum artık.... çok şükür yaaa... arada banlayın beni uğurlu geldi :)))
teşekkürleeer....
banlanmak çok sıkıcı....
Evet ya iskender seviyorum ben üstüne künefe vardı onuda hiç sevmem.Dimi isimlerini düşünmek bile mmmmm yaptırıyor insana..
Yok anam içmem gayrı..
Yeşilçay içiyorum betüşümün dediği gibi.
sagolasın canım :)Canım ya kolay gelsin..
Sevalim akşam yine cozutmuşun ya kız..
İşe yarıyoda işte...
Bi daha deneyeyim bakalım..
Cool bir havası da yok değil hani.
Banlanmiswuhhhau
Gecmis olsun tatlis kendine iyi bak sağlam gelKızlar, hiç iyileşemedim. Çok fena hastayım. O nedenle gelemiyorum.
Tabi diyet de spor da yok.
Kendimi toparlayana kadar izin istiyorum. Sonrasında sıfırdan bir başlangıç zamanı.
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?