- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.241
Bu nasıl bir hastalıkmış hedefçim ya..Kızlar, hiç iyileşemedim. Çok fena hastayım. O nedenle gelemiyorum.
Tabi diyet de spor da yok.
Kendimi toparlayana kadar izin istiyorum. Sonrasında sıfırdan bir başlangıç zamanı.
Öpüyorum hepinizi
Evet ya iskender seviyorum ben üstüne künefe vardı onuda hiç sevmem.
Tatlım sen annelerin cocuklarina yolda dikkat et diye twmbih ettigi çocuksun.:))))))) topiğin belalısı mıyım şimdi ben :)))))
Iyy künefeyi bende sevmem..Evet ya iskender seviyorum ben üstüne künefe vardı onuda hiç sevmem.
:))))))) topiğin belalısı mıyım şimdi ben :)))))
Kızlar, hiç iyileşemedim. Çok fena hastayım. O nedenle gelemiyorum.
Kendimi toparlayana kadar izin istiyorum. Sonrasında sıfırdan bir başlangıç zamanı.
Öpüyorum hepinizi
Tatlım sen annelerin cocuklarina yolda dikkat et diye twmbih ettigi çocuksun.
Candycim bizim iskenderler yalan mi oldu? 3 kere doğum günümü kutlanır bacim :)
Doğum günün kutlu olsun nice senelere kacirmisim,seneye fit bir hatun olarak girersin yeni yasina insallah
Canım ya kolay gelsin..
Sevalim akşam yine cozutmuşun ya kız..
İşe yarıyoda işte...
Bi daha deneyeyim bakalım..
Kızlar, hiç iyileşemedim. Çok fena hastayım. O nedenle gelemiyorum.
Öpüyorum hepinizi
Aman öyle oluyo ya..ya işte öyle git gel 4 yk oluvermiş
bende almıştım siz söyleyince içinde rezene var ben çok severim rezeneyi doğum yapınca içmiştim süt yapsın diye o gündür her gün içiyorumYa tadınıçok sevdim..
Sıcak içiyorum ama işte kuşlar kanat çırpıyor içimde..
Bana yaramadı gülüm ya.bende almıştım siz söyleyince içinde rezene var ben çok severim rezeneyi doğum yapınca içmiştim süt yapsın diye o gündür her gün içiyorum
oooooooofffffffffffffffffff off dışarı çıkmaya korkuyorum kızılaya ulusa gitmeye korkuyorum çocuğumu gezdirmeye korkuyorum sorarım özgür mü yaşıyoruz bu ülkedeKızlar Sultanahmette patlama olmuş
Ölü yaralı var birsürü
Öyle diyorlar.....oooooooofffffffffffffffffff off dışarı çıkmaya korkuyorum kızılaya ulusa gitmeye korkuyorum çocuğumu gezdirmeye korkuyorum sorarım özgür mü yaşıyoruz bu ülkede
sağolasınn :)) vallaa ne boğuştum 72 ile dimi sonra 71 takıldı kaldı...... inemicem sanıyodum artık.... çok şükür yaaa... arada banlayın beni uğurlu geldi :)))
Gorusuruz muskacimKızlar ben çıkıyorum..
Öğleden sonra görüşürüz nasipse..
Ben bilmiyom nasilmis one biliim gevezeyim kardeş hanginden tutuklandım ben de bilmiyom :))) ama bi daha töbee... bdv ye girmicem....
nasrettin hocanın fil fıkrasını bilir misiniz o hesap :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?