- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.261
Ben bilmiyom nasilmis o
canım benim çok geçmiş olsun benim gecen seneki halime döndü seninkisiKızlar, hiç iyileşemedim. Çok fena hastayım. O nedenle gelemiyorum.
Tabi diyet de spor da yok.
Kendimi toparlayana kadar izin istiyorum. Sonrasında sıfırdan bir başlangıç zamanı.
Öpüyorum hepinizi
yaaa off çok canım sıkılıyor nereye gidecek bu memleketin haliKızlar Sultanahmette patlama olmuş
Ölü yaralı var birsürü
valla haklısın bi ulus değil ki ben avm lere gitmeye korkuyorumoooooooofffffffffffffffffff off dışarı çıkmaya korkuyorum kızılaya ulusa gitmeye korkuyorum çocuğumu gezdirmeye korkuyorum sorarım özgür mü yaşıyoruz bu ülkede
Betül mesajı sildim sende sil akıntısı yayın yasağı varmis
Sildim bacim sürekli telcaliyor. Ölmedim diye açıyorum. Kendimde değilimalıntı yapmamayaydın eyiydi ...
çok güzelmiş zaman cezalar trambolinde zıplamakta olur dimi :)insallah kaptanım farketmem, yaptırayımda kurtulayım, bir ay oldu, iyilesemedim gittitabi ebruyu muaf yazarım benden muaf olmayı istemedi, sende soylemeyince bisey ben yazdım bu hafta yazmam kaptanım :)
ebrusonmez hadi yine iyisin, kaptanımız kurtardı seni benim elimden
sagolasın canımyok canım cezalar ipsiz ip atlama cezası :)
yok canım kedim ısırdısagolasın
bravoooodoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış neyse ben kaşınmiiim iyisimi :))))
İyi haberlerle geldiiiiiiim 69,5 olduuuuuuum :))))))))
Çok geçmiş olsun hedefcim biran önce toparlanırsın inşallahKızlar, hiç iyileşemedim. Çok fena hastayım. O nedenle gelemiyorum.
Kendimi toparlayana kadar izin istiyorum. Sonrasında sıfırdan bir başlangıç zamanı.
Öpüyorum hepinizi
Benim aldigimin bi yam etkisi çıkmadı çok sukur ama o da ishal ediyor içince aşırı fena oluyorum.zorlama bence demek vücudun tepki vermiş.... bende kış çayı almıştım bi gün içerken yüzümde bir şeyler çıkmaya başladı... birinci gün bir şey olmamamıştı halbuki.... bi daha içmedim bir hafta benekli benekli dolaştım :)
Canm dikkat etKızlar, hiç iyileşemedim. Çok fena hastayım. O nedenle gelemiyorum.
Öpüyorum hepinizi
çok güzelmiş zaman cezalar trambolinde zıplamakta olur dimi :)
bravoooo
Çok geçmiş olsun hedefcim biran önce toparlanırsın inşallah
Benim aldigimin bi yam etkisi çıkmadı çok sukur ama o da ishal ediyor içince aşırı fena oluyorum.
WC den çıkamiyorum. Bende 3 günde 1 içme başladım.
Hadi ya haberim yoktu. Hemen bakayım. Allah belalarini versin yaaKızlar Sultanahmette patlama olmuş
Ölü yaralı var birsürü
Aynen Allah zalimlarim belasını versinoooooooofffffffffffffffffff off dışarı çıkmaya korkuyorum kızılaya ulusa gitmeye korkuyorum çocuğumu gezdirmeye korkuyorum sorarım özgür mü yaşıyoruz bu ülkede
Hahahaa hoca layigini yapmış :)))Aksak Timur, Akşehir’e gelirken yanında bir de erkek fil getirmiş. Fil bu, bağ bahçe tanımıyor, önüne gelen yeri talan ediyormuş. Bununla kalsa iyi, Akşehirliler fili beslemek için ambarda, kilerde ne varsa tüketmişler. Bakmışlar böyle olmayacak, Hoca’ya:
– Aman Hocam, demişler, Hünkâr seni dinler; bir konuş da şu fil belasını başımızdan alsın.
– O zaman demiş, Hoca, toparlanın, o aksak men.debura derdimizi birlikte anlatalım.
Hoca önde, Akşehirliler arkada, huzura çıkmak için yola düşmüşler. Otağın kapısına gelindiğinde Hoca arkasına bakmış ki in cin top oynuyor. Bir Allah bir kendisi! Ben yapacağımı biliyorum, diyerek huzura çıkmış.Timur sormuş:
– Hayırdır, Hoca, yine ne istiyorsun?
– Hünkârım, demiş Hoca, Akşehirli sizin fili çok sevdi; ancak yalnızlığına üzülüp duruyor, ferman buyursanız da yanına bir de dişi fil getirseler.
Timur memnun:
– Çok yaşa Hoca, demiş, bunu nasıl düşünemedim. Var git müjdeyi hemen ver.
Hoca, otağın kapısından çıkınca, sağa sola saklanan Akşehirliler etrafını sarmışlar:
– Müjde bekleriz Hoca, fil ne zaman gidiyor?
Hoca müjdeyi vermiş:
– Alın size müjde, dişisi de yarın geliyor!
Aynen Allah zalimlarim belasını versin
Ne yapayım insan susamiyorkız banlancan haa...
Kızlar Sultanahmette patlama olmuş
Ölü yaralı var birsürü
Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnnnnnişte geldim burdayım ben bu işte ustayım :))) ayyy resmen kovuldum ayol..... kadınlar kulübü güzel amaaan zabıtları pek yamaan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?