Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 62 kilo halimin bi fotosunu yukledim kızlaaaar kıskandım sizi muskam ustumdeki kaban 36 beden azcık sıkıyo ama giyiyorum :)
Şimdi gördüm, süper görünüyorsun.
Bu arada muska77 güzelim seni de gördüm nihayet, harika değişim ve son halin oldukça güzel. Tebrikler tekrar :)

kızlar yeni düdüklü tencere reklamını gördünüz mü tam benlik :))) kapağı ne güzel açılıp kapanıyo içi de gözüküyo istiyom da istiyom :)))
Ben görmedim bir televizyon özürlü olarak :) çoookkk uzun zamandır birkaç haber programı dışında bişey izlemiyorum. Bu ara sadece gece TRT de criminal var önceden dizimax deydi ona bakıyorum.

bende 62 kilo halimin bi fotosunu yukledim kızlaaaar kıskandım sizi muskam ustumdeki kaban 36 beden azcık sıkıyo ama giyiyorum :)
Hemen bakıyorum tatlım.
kızlar yeni düdüklü tencere reklamını gördünüz mü tam benlik :))) kapağı ne güzel açılıp kapanıyo içi de gözüküyo istiyom da istiyom :)))
E alll. Kaç para Acep?
Şimdi gördüm, süper görünüyorsun.
Bu arada muska77 güzelim seni de gördüm nihayet, harika değişim ve son halin oldukça güzel. Tebrikler tekrar :)
Tesekkur ederim hayatım..

üsenmezsem taytlı falan 60 kilo halimi de koyarım bugun yarın :)
Ayy ben oraya resim koymayı bulamadım, sayfaya eski ve yeni eklemiştim ya şu anda ikisi de değilim. Nasıl yükleniyorsa bir tarif ediverin kızlar da şu halimi de koyayım ilerisi için :) zayıflayınca bu eskisi derim

bende telden yukluyorum pek zor oluyor, muskam iyi biliyo o isi o anlatıversin :)

Sayfanın üstünde albümleri seçip fot ekle diyorsun kimlerin görebileceğini ayarlayip kaydet.
Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…