- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.641
bende 62 kilo halimin bi fotosunu yukledim kızlaaaar kıskandım sizimuskam ustumdeki kaban 36 beden azcık sıkıyo ama giyiyorum :)
Şimdi gördüm, süper görünüyorsun.bende 62 kilo halimin bi fotosunu yukledim kızlaaaar kıskandım sizimuskam ustumdeki kaban 36 beden azcık sıkıyo ama giyiyorum :)
Ben görmedim bir televizyon özürlü olarak :) çoookkk uzun zamandır birkaç haber programı dışında bişey izlemiyorum. Bu ara sadece gece TRT de criminal var önceden dizimax deydi ona bakıyorum.kızlar yeni düdüklü tencere reklamını gördünüz mü tam benlik :))) kapağı ne güzel açılıp kapanıyo içi de gözüküyo istiyom da istiyom :)))
Hemen bakıyorum tatlım.bende 62 kilo halimin bi fotosunu yukledim kızlaaaar kıskandım sizimuskam ustumdeki kaban 36 beden azcık sıkıyo ama giyiyorum :)
E alll. Kaç para Acep?kızlar yeni düdüklü tencere reklamını gördünüz mü tam benlik :))) kapağı ne güzel açılıp kapanıyo içi de gözüküyo istiyom da istiyom :)))
Tesekkur ederim hayatım..Şimdi gördüm, süper görünüyorsun.
Bu aradamuska77 güzelim seni de gördüm nihayet, harika değişim ve son halin oldukça güzel. Tebrikler tekrar :)
ameliyat olurken bırakcam gibi gorunuyo zaten betusumfistuk gibisin maşallah ama o elindeki yakışmamış sana :)
sagolasın tatlım :)Şimdi gördüm, süper görünüyorsun.
Bu aradamuska77 güzelim seni de gördüm nihayet, harika değişim ve son halin oldukça güzel. Tebrikler tekrar :)
İnşallah canımAy evet ya turkiye haline cok uzuluyoruz insaallah eskisi gibi olacak
Ayy ben oraya resim koymayı bulamadım, sayfaya eski ve yeni eklemiştim ya şu anda ikisi de değilim. Nasıl yükleniyorsa bir tarif ediverin kızlar da şu halimi de koyayım ilerisi için :) zayıflayınca bu eskisi derimüsenmezsem taytlı falan 60 kilo halimi de koyarım bugun yarın :)
dudukluler pek pahalı oluyor yaw ben gecen evcil hayvan besleyenler icin elektrikli supurge aldım, aldıgım yerde buharla pisiren tencere vardı, 600 liraydı mubarek :)Hemen bakıyorum tatlım.
E alll. Kaç para Acep?
Tesekkur ederim hayatım..
Çok hoş ve alımlı gorunuyorsun fıstığım.üsenmezsem taytlı falan 60 kilo halimi de koyarım bugun yarın :) gerci profil fotomda 60 kiloyum :)
bende telden yukluyorum pek zor oluyor, muskam iyi biliyo o isi o anlatıversin :)Ayy ben oraya resim koymayı bulamadım, sayfaya eski ve yeni eklemiştim ya şu anda ikisi de değilim. Nasıl yükleniyorsa bir tarif ediverin kızlar da şu halimi de koyayım ilerisi için :) zayıflayınca bu eskisi derim
sagol bitaneeeeemÇok hoş ve alımlı gorunuyorsun fıstığım.
Severim seni kız!
Off öne be ateşsiz mi pisiriyormus?dudukluler pek pahalı oluyor yaw ben gecen evcil hayvan besleyenler icin elektrikli supurge aldım, aldıgım yerde buharla pisiren tencere vardı, 600 liraydı mubarek :)
bende telden yukluyorum pek zor oluyor, muskam iyi biliyo o isi o anlatıversin :)
atesi pisiriyo da cebi yakıyo heralde ates icinOff öne be ateşsiz mi pisiriyormus?
Öyle galibaatesi pisiriyo da cebi yakıyo heralde ates icin
Görüşürüz gülümkızlar benim yemek yiyip antidepresan ve safra ilaclarımı acilen icmem lazım, sonra da hastaneye gidicem kuduz asım var bugun, donuste ugrarım optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?