- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.661
Kolay gelsin gülüm..kızlar benim yemek yiyip antidepresan ve safra ilaclarımı acilen icmem lazım, sonra da hastaneye gidicem kuduz asım var bugun, donuste ugrarım optum hepinizi
Rica erderim canım..muska77 çok canım teşekkürler, albüm yaptım ama bilgisayarımda şimdiki halim yok, telden atarım.
Atınca haber veririm, şimdilik 65 kiloluk bir tane attım şevk olsun bana :))))Rica erderim canım..
Bekliyoruz..
Gördüm..Atınca haber veririm, şimdilik 65 kiloluk bir tane attım şevk olsun bana :))))
gorusuruz canım :)Görüşürüz gülüm
sagolasın tatlım :)Kolay gelsin gülüm..
ameliyat olurken bırakcam gibi gorunuyo zaten betusumsagolasın, vereyim mi daha kilo
sagolasın tatlım :)
kızlar benim yemek yiyip antidepresan ve safra ilaclarımı acilen icmem lazım, sonra da hastaneye gidicem kuduz asım var bugun, donuste ugrarım optum hepinizi
Kız ne alemsin sen yaaaver ver bacaklar daha ince olsun ben ince bacak seviyom :)) önden bakınca arka taraf gözükecek :)))))
Hemen bakıyorum tatlım.
E alll. Kaç para Acep?
Tesekkur ederim hayatım..
Doğru ne diyeyim..daha dün gördüm markasını bile bilmiyom :))) yeni bişi herhalde... kafadan 500 vardır.... kış vakti alınmaz hiç bi kaç ay sonra alırım inşallah.... şimdi faturalar maaşa ortak :)
peki o zman diyete devam :)ver ver bacaklar daha ince olsun ben ince bacak seviyom :)) önden bakınca arka taraf gözükecek :)))))
gelene gecene hırlıyorum fazla yaklasmasınlar diyeyolda kimseyi ısırma bak :) geçmiş olsunnn şaka dedim haaa.....
benide çocukken köpek ısırmıştı jet hızıyla hastaneye gitmiştik hala kolumda izi var :)))) ama köpek masum :)))
afiyet olsun bacım guzel menu :)Menüm:
8,00
2 dl kız tb ekm./2 yumurta/2 cherry dmates/2 çay kaşığı reçel
14,00
5 hurma/yoğurt
16,40
3 hurma / yoğurt
Su 2 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
250 ipsiz ip
100 Yerde bisiklet çevirme..
Sağol şirinempeki o zman diyete devam :)
gelene gecene hırlıyorum fazla yaklasmasınlar diye
afiyet olsun bacım guzel menu :)
Sıkı giyinseydin bari..tramvay bekliyorum ay dondum yaaa ne soguk havaeskisehire kkar yagıyo suan ve buuuzzzz hava
Elindekini ben beğendim Ki bi firt cekeyimfistuk gibisin maşallah ama o elindeki yakışmamış sana :)
Elindekini ben beğendim Ki bi firt cekeyim
Ayy ben de içiyorum maalesefben sig.raya karşıyım
korkudan kendimi de sansürlücem haaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?