- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.701
Evet kesin lazım biri :))kaçan kaçana maşallah senin gümrüğe birilerini dik gayrı....
Ya bişey diyim mi betüşcüm, ben sanırım tam motive olamadım hala. Sabah altıda kalkıp spor yapıyodum, akşam da ayrıca. Bişey tutuyo beni ama anlamıyorum. Napıcam, nasıl gazlıycam kendimi şaşırdım
Evet kesin lazım biri :))
Tmm ben uyuyım imamma :) sen de denetle beni zorla ama tamam mı? Cezalar iyi oluyodu ama destek kuvvet lazım :)uy imama :) ince belde her şey şık durur.... valla ben ilk defa sabahın köründe kalkıp leslie 1 mil yaptım.... 1 mil insanı yormuyor neden daha önce bu kadar gözümde büyütmüşüm dedim.... 15 dakka ya ne var yani... bundan mı kaçmışım dedim... atla deve değilmiş yani...
yarın sabah senden de leslie 1 mil bekliyorum bacım......
Tmm ben uyuyım imamma :) sen de denetle beni zorla ama tamam mı? Cezalar iyi oluyodu ama destek kuvvet lazım :)
Tamam anlaştık :)tamm yarın yapmazsan bozuşuruz bak :)
cok iyi bravoKizlar menumu paylasayim
sabah 8.30
yarim dilim tb ekmegi
1 salatalik
1 kk peynir
1 yesil zeyti
ogle 11.30
3 kofte (kendim yaptim)
1 buyuk kutu ayran
14.30 da ara
2 kuru kayisi
10 tane fistik
aksam 16.20
1 tane salatalik
1 dilim tb ekmek
su 2lt
spor
1 saat yuruyus yaptim
50 mekik
60 yana agirlik
200 ip atlama
Senin menulerde cok iyi canim insallah istedigin kiloya ulasirsin@kollontai kolay olsun diye etiketledim
Bugunki menü
Sabah
1 yumurta
2cherry domates
2 dilim salam
Öğle
4 ceviz
Yeşilçay limonlu
Aksam salata balık bir porsiyon
1 saat step karma vücut çalıştırma
1 litre su
1demlik limonlu yeşil cay
aa hurma kilo aldirici birsey degil mi nasil kilo verdin nasil bir diyet bu bende istiyorummMenüm:
8,00
2 dl kız tb ekm./2 yumurta/2 cherry dmates/2 çay kaşığı reçel
14,00
5 hurma/yoğurt
16,40
3 hurma / yoğurt
Su 2 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
250 ipsiz ip
100 Yerde bisiklet çevirme..
Dunyada cocuklar ölüyor ama bizim derdimiz unlulerin selulitleri bakma canim sen o kizda zaten bilerek yapiyoryahu ne zaman gazete sayfasını açsam illa hadisenin eteğinin altının fotosu var.... bu ne yaaa bu kadar görmek zorunda mıyım ben... hayır sansür koysalar neyse töbe töbee.....
Dunyada cocuklar ölüyor ama bizim derdimiz unlulerin selulitleri bakma canim sen o kizda zaten bilerek yapiyor
Begendim begwndim:)ben varım beğenemedin mi :)
Begendim begwndim:)
Tamam bnde yaoarim sabahtanyarın sabah leslie 1 mil yapıyoz sende gel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?