Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uy imama :) ince belde her şey şık durur.... valla ben ilk defa sabahın köründe kalkıp leslie 1 mil yaptım.... 1 mil insanı yormuyor neden daha önce bu kadar gözümde büyütmüşüm dedim.... 15 dakka ya ne var yani... bundan mı kaçmışım dedim... atla deve değilmiş yani...

yarın sabah senden de leslie 1 mil bekliyorum bacım......

Tmm ben uyuyım imamma :) sen de denetle beni zorla ama tamam mı? Cezalar iyi oluyodu ama destek kuvvet lazım :)

Selanun aleykum kizlaaarr
Menum
Sabah:iki dilim kepekli ekmek
Oglen:4 corba kasigi pisirilmis sehriye 6 corba kasıgı corba
Aksama dogru:2 portakal
Aksam: 1 kase misir corbasi(yag salca yok)
Ve finissss
Spor yok iki lt su

Co
cok iyi bravo

Senin menulerde cok iyi canim insallah istedigin kiloya ulasirsin

yahu ne zaman gazete sayfasını açsam illa hadisenin eteğinin altının fotosu var.... bu ne yaaa bu kadar görmek zorunda mıyım ben... hayır sansür koysalar neyse töbe töbee.....
Dunyada cocuklar ölüyor ama bizim derdimiz unlulerin selulitleri bakma canim sen o kizda zaten bilerek yapiyor

Herkese iyi akşamlar

menüm

45 dk. yavaş tempoda yürüyüş

Sabah:3 dilim tam buyğday ekmeği, 2 tavada yumurta, bir dilim ezine, bir dilim tulum, 2-3 yeşil biber, haşlanmış brokoli, zeytin, 2 bardak çay, 1 kare bitter
Ara: 1 avuç antep fıstığı
Öğlen: Haşlanmış brokoli, bakla yemeği ( 2 kaşık)
Akşam: 2 kaşık karnıbahar yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt, 2-3 yeşil biber
Ara: az şekerli türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…