- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.721
Duduklu reklamini gordum simdi ne guzelmis valla
Kizlar menu paylasiminda bitter yazinca benimde canim istiyo yaaaa
Herkese iyi akşamlar
menüm
45 dk. yavaş tempoda yürüyüş
Sabah:3 dilim tam buyğday ekmeği, 2 tavada yumurta, bir dilim ezine, bir dilim tulum, 2-3 yeşil biber, haşlanmış brokoli, zeytin, 2 bardak çay, 1 kare bitter
Ara: 1 avuç antep fıstığı
Öğlen: Haşlanmış brokoli, bakla yemeği ( 2 kaşık)
Akşam: 2 kaşık karnıbahar yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt, 2-3 yeşil biber
Ara: az şekerli türk kahvesi
Aynen cok pahalidir hem ben gecen sene almistim hihh ondan guzeldimi ne güzel valla eski modeller bile 700 falan bunu düşünemiyorum kimbilir kaç liradır abboooo....neyse zengin olunca alırız onu :)
Bencede 3 cok valla kahvaltidan once limonlu ilik su ic valla 1 dilimi zor yiyo ondan sonra insanekmek niye 3 dilim bir karataycı olarak sorarım sana 1 dilim neyine yetmedi :)
Be
Bencede 3 cok valla kahvaltidan once limonlu ilik su ic valla 1 dilimi zor yiyo ondan sonra insan
Aynen cok pahalidir hem ben gecen sene almistim hihh ondan guzelaz yagda kizartma makinasi varya acaba ondam alip patates kizartmasi yesemmi:)
Ozaman kahvaltida haslamasini yesem patatesin bisey olurmykisopa var yiğin mi.....
Ozaman kahvaltida haslamasini yesem patatesin bisey olurmyki
Ozaman kahvaltida haslamasini yesem patatesin bisey olurmyki
Sen boyle sorunca korktum bidaha demem patates:)karataycı olarak patatese karşıyım niye patates diye tutturdun yahu... yok sana patates zayıfla yersin... gene kızartma yiyemesin böylez azcık zeytin yağına buluycan baharatını katcan atcan fırına yağlı kağıt üzerinde ama hedefine ulaşınca yap bunu yoksa kilo vermen durursa... sen korkmuyo musun?
Makarnayla patatesi cok seviyorum ben ama napalim hedefe gidilen yokda cekilen cile kutsalmiscanan karatay dedi ki vücudun pirince makarnaya patatese ihtiyacı yokmuş...
Sen boyle sorunca korktum bidaha demem patates:)
Sende yiyosAn kotuymus patates yemebidaha:)Betüşcüm ben de yapıyorum o fırında papatesi, eşim de çocuklar da çok seviyor tabi ben de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?