- 4 Ocak 2016
- 62
- 132
- 43
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.741
Medya kimi istiyorsa onu yükseltiyor iste bosveryok beya kaç yıllık resim o illa her gün ilk 10 da olması enteresan....
İyi gecelerSpora katilcam bende sabah uyaninca yaparim simdilik iyi geceler herkese
Acun'un programında ya belki ondan revaçtadır. Acun aldı yürüdü, nedenssee?Medya kimi istiyorsa onu yükseltiyor iste bosver
Biz tontisiz cukolata yassahKizlar menu paylasiminda bitter yazinca benimde canim istiyo yaaaa
Patates pirinç makarna mısır ve ekmeğe karşıyım btl. Ama çok lezzetli patates kabul etcanan karatay dedi ki vücudun pirince makarnaya patatese ihtiyacı yokmuş...
sopa var yiğin mi.....
Benim gibi mesela ben duzenli giriyorumkızlar genel katılım saglayan bikac arkadas dısında menuler de sporlarda ofsayt, kiloyu boyle yiyerek aldınız zaten! burası ne kadar dost ortamı olsa da zayıflama yarısması herkes silkelensin kendine gelsin! takım ceza aldıgında cefasını kaptanımıztoplight cekiyor! duzenli katılım yapan arkadaslar ustune alınmasın
Evet ya gokgurultusu benide uyutmadi cok korktum benim esimde simdi gitti uyuyamadimda korkmam dedim ona amacok tirsiyorummm gerci suan yagmurfalan yok ama ben karanliktanda korkarim RABBIM yalnizlara yardim etsin inskollontai çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Öyle kötü gökgürültüsu var ki uyumak mümkün değil esimde nobette çok fena durumdayim sabah olsun artik
aynen canım :)Benim gibi mesela ben duzenli giriyorummenümü diyetimi kilo hep yaziorum
sagolasın canım, yum gozlerini olmazsa bi kulaklık tak diyecegim ama ben mideme uyandım, sen coktan uyumussundur diye umuyorum.kollontai çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Öyle kötü gökgürültüsu var ki uyumak mümkün değil esimde nobette çok fena durumdayim sabah olsun artik
bu arada ben bu hafta izne ayrılmakla beraber kendimi menu ve spordan muaf tutuyorum, kaptanın bilgisi var, ameliyat sonrasında toparlanana kadar boyle devam edecek, yaklasık 4 5 ay kadar sanırım bu sekilde yer alıcam takımda, listede takım ici listede bildirimim olacak, ama menulerim kimseye ornek olmasın yumurta bile yasak bana suan, midemi ne agrıtmazsa onu yiyorum ve yiyebildigim seyler 1 elin parmagını gecmiyo maalesef, et ve et urunleri cig tum sebzeler muz haric tum meyveler kuruyemis ıvır zıvır cikolata ve icinde cikolata olan hersey tavuk ve tavuk urunleri icinde yag salca baharat sos olan hersey lahana karnabahar gibi sebzeler dahil hersey yasak! sinirlerim de inanılmaz bozuldu, saga sola bakıp ben bugun ne yiycem diye dusunmekten fenalık gecirdim! yarından itibaren 4 gun sadece corba icicem yogurt corbası o da, endoskopi var pazartesi, sonra yine muz yiyebilcem diye seviniyorum, haaa karataycım benimbtlbetul bazen ekmek yiyorum kız tam bugday bi iki dilim iyi geliyo kulaklarını cınlatıyorum valla
Evet ya gokgurultusu benide uyutmadi cok korktum benim esimde simdi gitti uyuyamadimda korkmam dedim ona amacok tirsiyorummm gerci suan yagmurfalan yok ama ben karanliktanda korkarim RABBIM yalnizlara yardim etsin ins
tatlım seni yardımcım tayin ediyorum ispikle bana bunları gozumden kacan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?