- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.761
benim bugun ki menum
sabah
1 kase sutle nesquik gevrek
ara
1 kase corba
aksam
1 kase corba
1 muz
ara
1 kase corba
1 kase haslanmıs sossuz makarna
150 gr civarı helva
su 2 lt
spor yok
Betüşcüm ben de yapıyorum o fırında papatesi, eşim de çocuklar da çok seviyor tabi ben de :))
Canım harika görünüyorsun maşallah evlendiğinde kaç kiloydunameliyat olurken bırakcam gibi gorunuyo zaten betusumsagolasın, vereyim mi daha kilo
sagolasın tatlım :)
bende göremiyorum seni izlemeye alayım bende yükledim geçen hafta inşallah hedef resimlerimizide atarızAtınca haber veririm, şimdilik 65 kiloluk bir tane attım şevk olsun bana :))))
Hazırcevalığın böylesiii..canan karatayı dinliyorum çok hoş yaaa bi yere yemeğe gitmiş "spiker soruyor ekmekte mi yemediniz" spikerdeki de soruya bak.... bir ters cevap versinde gündem olayım çabası :))
canan karatay diyoki "korkudan masaya ekmek getirmemişler " :)))
Ama nefis çekiyo..canan karatay dedi ki vücudun pirince makarnaya patatese ihtiyacı yokmuş...
Hiç üzerime alınmadım..kızlar genel katılım saglayan bikac arkadas dısında menuler de sporlarda ofsayt, kiloyu boyle yiyerek aldınız zaten! burası ne kadar dost ortamı olsa da zayıflama yarısması herkes silkelensin kendine gelsin! takım ceza aldıgında cefasını kaptanımıztoplight cekiyor! duzenli katılım yapan arkadaslar ustune alınmasın
Biz icaplarına bakarız sen merak etme..
Günaydın..
Hazırcevalığın böylesiii..
Kadın çok iyi yaa.
Ama nefis çekiyo..
Hiç üzerime alınmadım..
yaparım bugün ip atlamak benim işim12 ve 13 ocak toplam cezalar
yarın yapsın herkesler !!!!!
@candy_candy 1100 (hayırdır bacım noldu senin spor diyet!!!)
@shoji 1000 aynı uyarıyı sana da yapayım bacım bu cezalar yapılacak!!!!)
@topraks 200
@dysania 400
E ermus 200
@Akday98764 600
@melegim melek 100
@ycfa 150
@ameliaa 300
DDoğru ama oda pek dişli be gülüm...nefsimize uya uya bu hale gelmedik mi :)
amin canım, hııı ekmek dedimAllaha şifa versin canım ... zor işler Allah kolaylık versin... hııı ekmek dedi...
simdi tartılayım eger fazla cıkarsam olmazsa hafif tempo bi yuruyus yaparım bugun, ay nası ozledim spor yapmayııııaynı gün hem muz hem helva olmuş mu sence seni kim şikayet etcez.....
sagol canım :) o fotoda 62 kiloyum evlendigimde 63 falan heralde, orada nikah dugun fotolarım falan da var nikahda 60 dım bi haftada 3 kilo aldım :) ben yeni evliyim zaten 3 ay oldu :)Günaydınn ben geldimm yarım saattir sadece dünkü geçmişi okuyabildim spora bende varım birazdan yapayım:)
Canım harika görünüyorsun maşallah evlendiğinde kaç kiloydun
bende göremiyorum seni izlemeye alayım bende yükledim geçen hafta inşallah hedef resimlerimizide atarız
size guvenim sonsuz azim muskam benim :)Günaydın..
Hazırcevalığın böylesiii..
Kadın çok iyi yaa.
Ama nefis çekiyo..
Hiç üzerime alınmadım..
tatlım dun menu bildirmedigin icin cezan 200 ama zaten spor yok menu yarım artıymıs, 150 yapsan yetergünaydın hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
1 dilim tam b ekmeğini ikiye kesip az kaşarlı tost yaptım
domates 5 zeytin
öğle:
2 kepçe kış çorbası
4 parça patlıcan yemeğinin patlıcanları
2 kaşık bulgur pilavı
ara: sade türk kahvesi 1 kare bitter
akşam:
yemek yemedim ama lahana sararken lahana yemişim onun için yemedim
gecmis olsun bitanem neyi var?Kızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
Biraz onunla ilgileneyim.
Bugün beni mazur görün arada gelirim ama sizsiz duramam ben..
Canım yaptım bende leslie mi:) ayrıca 100 ip atlamagünaydın canlar
1 mil leslie
20 squat yapıldı.....
akşama kaldığımız yerden devam
bu gün gene yoğun bir gün artık şu işleri bitirmem lazım.... öpüyorum canlar.... leslie yapan yazsııııın :)))
akşama da spora bekliyorum.... gerçi misafirim gelebilir o gider gitmez yaparım bende...
Öylemii ne güzel zamanlarınız biz 16.senemizdeyiz şimdide güzel... ayyy yaşlandığımı hissettim bir an yok yok daha kabullenememamin canım, hııı ekmek dedim
simdi tartılayım eger fazla cıkarsam olmazsa hafif tempo bi yuruyus yaparım bugun, ay nası ozledim spor yapmayıııı
sagol canım :) o fotoda 62 kiloyum evlendigimde 63 falan heralde, orada nikah dugun fotolarım falan da var nikahda 60 dım bi haftada 3 kilo aldım :) ben yeni evliyim zaten 3 ay oldu :)
size guvenim sonsuz azim muskam benim :)
tatlım dun menu bildirmedigin icin cezan 200 ama zaten spor yok menu yarım artıymıs, 150 yapsan yeter
gecmis olsun bitanem neyi var?
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahKızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
betüşüm baktım şimdi 700 falan değil şekerim düşünüyorsan n11 de 260-280 arasında vardimi ne güzel valla eski modeller bile 700 falan bunu düşünemiyorum kimbilir kaç liradır abboooo....neyse zengin olunca alırız onu :)
canım benim kaptanını düşünen kaptan yardımcımkızlar genel katılım saglayan bikac arkadas dısında menuler de sporlarda ofsayt, kiloyu boyle yiyerek aldınız zaten! burası ne kadar dost ortamı olsa da zayıflama yarısması herkes silkelensin kendine gelsin! takım ceza aldıgında cefasını kaptanımıztoplight cekiyor! duzenli katılım yapan arkadaslar ustune alınmasın
tamam sen muaf sın ama kızların gözüne sokma tatlım helvayı :)benim bugun ki menum
sabah
1 kase sutle nesquik gevrek
ara
1 kase corba
aksam
1 kase corba
1 muz
ara
1 kase corba
1 kase haslanmıs sossuz makarna
150 gr civarı helva
su 2 lt
spor yok
canım benim büyük geçmiş olsun inş bi,ran önce atlatır ıhlamur falan yapKızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
gunaydin kizlar,
ben de sabah kahvaltimi yaptim guzel; isteyim simdi. Ya bu karatay iyi guzel de sabah kahvaltisini zor yapiyorum ya; cok geliyor bana 2 haslanmis yumurta.btlbetul sen nasil yapiyorsun, sıkılmadın mı her sabah?
günaydınlarrr
betüşüm baktım şimdi 700 falan değil şekerim düşünüyorsan n11 de 260-280 arasında var
canım benim kaptanını düşünen kaptan yardımcım
tamam sen muaf sın ama kızların gözüne sokma tatlım helvayı :)
canım benim büyük geçmiş olsun inş bi,ran önce atlatır ıhlamur falan yap
Kızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?