Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canlar
betüşcüm 1 miles leslie tamamdır. Kahvaltımı da yaptım bana Bakanlık yolları göründü yine ((
bi hızlıca okıyım hemen çıkıcam. Zaten sabah uyuya kaldım, çocukları okula da gönderemedim, hala uykum var :)

ben 2 yumurta yemiyorum bazen pırasalı yapıyorum her günde yumurta yemiyorum :) bi kere bie okumadın mı kız menülerimi :)

ya okudum da unutmusum :)
valla karatay her gun 2 yumurta yiyin diyor betulcum, seni şikayet ediyim karatay teyzeme :)
çok sıkılırsanız soğuk balık yiyin diyor.

Hızlıca okudum, aklımda kalanları yazıyım hemen :)
cezamı gördüm, patates de yemiyorum :)))
giderken yanıma beyaz leblebi ve yarım paket eti form yaban mersinli alıyorum, bu demek oluyor ki akşam yemeğine kadar açım :)))
bizim burda da şimşek,gök gürültüsü çok vardı, habire balkona çıktım çünkü çok severim, olağanüstü geliyor bana,hayatın mucizesini anımsatıyor . Deli miyim neyim ? Hasta olanlar çok geçmiş olsun.
Öpüyorum ben uçtuuuuummmmmmmm

ya okudum da unutmusum :)
valla karatay her gun 2 yumurta yiyin diyor betulcum, seni şikayet ediyim karatay teyzeme :)
çok sıkılırsanız soğuk balık yiyin diyor.

benim kilom zaten fazla 2 yumurta yersem hiç veremiyorum denedim yani.... kendine göre ayarlamalısın bence....

benim kilom zaten fazla 2 yumurta yersem hiç veremiyorum denedim yani.... kendine göre ayarlamalısın bence....
E iyi de benim de kilom az, ben 1 haftada 1 kilo vermişim ki tam uymadım bir de bütün hafta; bilemedim bence yumurta kilo aldırmaz gibi geliyor. Kalorisi az, sırf protein bir de zaten.

E iyi de benim de kilom az, ben 1 haftada 1 kilo vermişim ki tam uymadım bir de bütün hafta; bilemedim bence yumurta kilo aldırmaz gibi geliyor. Kalorisi az, sırf protein bir de zaten.

işte kendine göre ayarlıcan her bünye farklı.... ben kendime uygun şekilde yapıyorum çok karataya bağlıym diyemem.... o doyana kadar yiyin diyo ben öyle yesem lahanaylada kilo alırım :) çünkü ben doymuyorum :))

benim mantığım şu az ye çabuk atılsın gitsin..... çünkü malesef wc problemli bi insanım aklına eserse çalışıyo bi zahmet metabolizmam..... o form çaylarını falanda sürekli kullanmak istemiyorum.....

yüzünü sansürleyeydin yaaa tüm Türkiye tanıcek şimdi seni aaa şişko geçiyo dicekler :))))

teyzemin kızına çok benziyosun bi an dumur oldum :)))

o mini etekli hallerine dön lütfen :)
:))) alemsin. Evet kesinlikle o halde olmam lazım. Benim ruhum bile değişiyo kilo verince. Daha asi oluyorum :))))

yeşil çayımı yapayalnız mı içiyom zaten döktüm yerlere püfffff..........

size guvenim sonsuz azim muskam benim :)
Bilmukabele efendiiim.
gecmis olsun bitanem neyi var?
Canım fena üşütmüş.
Bide aksiki sorma.. Daha bir lokma yediremedim inatçı keçiye
Pes ettim size geldim..

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
>Sağol bacımm.
canım benim büyük geçmiş olsun inş bi,ran önce atlatır ıhlamur falan yap
İçiremiyorum kaptanım çorba yaptım onuda içmiyo..
Doktoroda gitmiyo.
Eeeh dedim yeter yat ozaman kös kös.

geçmiş olsun....
Sağol betüşüm...

Yanında ekmek olmayınca yumurta kilo yapmaz diye biliyorum bende.
Ne zaman çok yumurta yesem eksi görürüm tartıda.

Otobüsteyim. Dombili resimlerimi cektim, albüme koydum :)
Hemen bakicemm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…