Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 senin cocugunada cok gecmis olsun canim hastayken hepimiz aksiyiz bide annemiz arkamizda fir dondugu icin aksiligi dahada severiz ben oyleydim enazindan:) simdide hasta olunca esime cektiriyorum:)

Atınca haber veririm, şimdilik 65 kiloluk bir tane attım şevk olsun bana :))))
hani nerde???

daha dün gördüm markasını bile bilmiyom :))) yeni bişi herhalde... kafadan 500 vardır.... kış vakti alınmaz hiç bi kaç ay sonra alırım inşallah.... şimdi faturalar maaşa ortak :)
internetten baktım 250-300 civarı. emsan füzyon

muska77 senin cocugunada cok gecmis olsun canim hastayken hepimiz aksiyiz bide annemiz arkamizda fir dondugu icin aksiligi dahada severiz ben oyleydim enazindan:) simdide hasta olunca esime cektiriyorum:)
Anam şu nazı bi ben yapamıyom yaaa.
Naz yapma özürlüyüm.
Nasıl naz yapılır...

Bu arada herkese günaydın :)
Geçmişi okuya okuya geliyorum
Günaydın canımcım.
Ben sabah yumurta yedim baya bi aradan sonra ama ekmekte yedim
1-2 dl se bişey olmaz ekmek arasını kastetmiştim.

Anam şu nazı bi ben yapamıyom yaaa.
Naz yapma özürlüyüm.
Nasıl naz yapılır...

Günaydın canımcım.

1-2 dl se bişey olmaz ekmek arasını kastetmiştim.
Öğrencen gülüm naz yapmayı ama kararında tabi :) daha kıymetli oluyon. Ben akıllandım şimdi bu yaştan sonra öğrendim :))

çok zor gerçekten canım Allah kolaylık versin

Ay yk öksürerek yatıyo..
Ihlamur iç içmez.
Tarhana çorbası yapıp getirdim yok.
Canın başka bişey istiyorsa yapayım istemiyor..
Kalk hadi dr a gidelim gidemem halim yok..
Sıkıldım.
çok geçmiş olsun muskacım

Çok aşırı dğil kilon kız..
Ama tabi biraz vermelisin..

Öğretsene hiç yapamıyom ya..
İçimde yok..
Var bayağı bi de göbek çok olunca giysiler kötü duruyor.
Vallahi içimde yok demiycen minik minik başla alıştır kendini. Benim erkek gibi her halta koşturmam yüzünden , naazsız niyazsız omuz omuza mücadelem 14 yıllık evliliğime maloldu. Şimdi ben kadınlığımı yapıyorum. O da erkekliğini bilsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…