- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.801
hani nerde???Atınca haber veririm, şimdilik 65 kiloluk bir tane attım şevk olsun bana :))))
internetten baktım 250-300 civarı. emsan füzyondaha dün gördüm markasını bile bilmiyom :))) yeni bişi herhalde... kafadan 500 vardır.... kış vakti alınmaz hiç bi kaç ay sonra alırım inşallah.... şimdi faturalar maaşa ortak :)
Ben icmiyom ya bugun aldiriyimda en azindan iliyinca bi dikiste icerim:)yeşil çaylar içiliyomu bakiim....
ayy ne güldüm aynı benişte kendine göre ayarlıcan her bünye farklı.... ben kendime uygun şekilde yapıyorum çok karataya bağlıym diyemem.... o doyana kadar yiyin diyo ben öyle yesem lahanaylada kilo alırım :) çünkü ben doymuyorum :))
Ben goremedim resimlerini beni izlede bende bakiyim canim:):))) alemsin. Evet kesinlikle o halde olmam lazım. Benim ruhum bile değişiyo kilo verince. Daha asi oluyorum :))))
Ben sabah yumurta yedim baya bi aradan sonra ama ekmekte yedimYanında ekmek olmayınca yumurta kilo yapmaz diye biliyorum bende.
Ne zaman çok yumurta yesem eksi görürüm tartıda.
Hemen bakicemm.
Ay yk öksürerek yatıyo..nasıl oldu çocukceğizin daha iyi mi
Anam şu nazı bi ben yapamıyom yaaa.muska77 senin cocugunada cok gecmis olsun canim hastayken hepimiz aksiyiz bide annemiz arkamizda fir dondugu icin aksiligi dahada severiz ben oyleydim enazindan:) simdide hasta olunca esime cektiriyorum:)
Günaydın canımcım.Bu arada herkese günaydın :)
Geçmişi okuya okuya geliyorum
1-2 dl se bişey olmaz ekmek arasını kastetmiştim.Ben sabah yumurta yedim baya bi aradan sonra ama ekmekte yedim
Ha haaa heralde nasıl tavladım genç adamı :))))ve daha seksü :)))
Öğrencen gülüm naz yapmayı ama kararında tabi :) daha kıymetli oluyon. Ben akıllandım şimdi bu yaştan sonra öğrendim :))Anam şu nazı bi ben yapamıyom yaaa.
Naz yapma özürlüyüm.
Nasıl naz yapılır...
Günaydın canımcım.
1-2 dl se bişey olmaz ekmek arasını kastetmiştim.
Daha midem küçülmedi benim :) Hatta daha çok yiyordum saymadanda kkya yazmaya başlayınca utandığımdan o kadar çok yemiyorumekmek niye 3 dilim bir karataycı olarak sorarım sana 1 dilim neyine yetmedi :)
Bunu hemen deneyeyimBe
Bencede 3 cok valla kahvaltidan once limonlu ilik su ic valla 1 dilimi zor yiyo ondan sonra insan
Çok aşırı dğil kilon kız..Ha haaa heralde nasıl tavladım genç adamı :))))
Öğretsene hiç yapamıyom ya..Öğrencen gülüm naz yapmayı ama kararında tabi :) daha kıymetli oluyon. Ben akıllandım şimdi bu yaştan sonra öğrendim :))
Ben biraz sonra yapmayı düşünüyorum12 ve 13 ocak toplam cezalar
yarın yapsın herkesler !!!!!
@candy_candy 1100 (hayırdır bacım noldu senin spor diyet!!!)
@shoji 1000 aynı uyarıyı sana da yapayım bacım bu cezalar yapılacak!!!!)
topraks 200
@dysania 400
E ermus 200
@Akday98764 600
@melegim melek 100
ycfa 150
ameliaa 300
çok zor gerçekten canım Allah kolaylık versinbu arada ben bu hafta izne ayrılmakla beraber kendimi menu ve spordan muaf tutuyorum, kaptanın bilgisi var, ameliyat sonrasında toparlanana kadar boyle devam edecek, yaklasık 4 5 ay kadar sanırım bu sekilde yer alıcam takımda, listede takım ici listede bildirimim olacak, ama menulerim kimseye ornek olmasın yumurta bile yasak bana suan, midemi ne agrıtmazsa onu yiyorum ve yiyebildigim seyler 1 elin parmagını gecmiyo maalesef, et ve et urunleri cig tum sebzeler muz haric tum meyveler kuruyemis ıvır zıvır cikolata ve icinde cikolata olan hersey tavuk ve tavuk urunleri icinde yag salca baharat sos olan hersey lahana karnabahar gibi sebzeler dahil hersey yasak! sinirlerim de inanılmaz bozuldu, saga sola bakıp ben bugun ne yiycem diye dusunmekten fenalık gecirdim! yarından itibaren 4 gun sadece corba icicem yogurt corbası o da, endoskopi var pazartesi, sonra yine muz yiyebilcem diye seviniyorum, haaa karataycım benimbtlbetul bazen ekmek yiyorum kız tam bugday bi iki dilim iyi geliyo kulaklarını cınlatıyorum valla
Bilmukabele efendiiim.
Canım fena üşütmüş.
Bide aksiki sorma.. Daha bir lokma yediremedim inatçı keçiye
Pes ettim size geldim..
>Sağol bacımm.
İçiremiyorum kaptanım çorba yaptım onuda içmiyo..
Doktoroda gitmiyo.
Eeeh dedim yeter yat ozaman kös kös.
Sağol betüşüm...
çok geçmiş olsun muskacımAy yk öksürerek yatıyo..
Ihlamur iç içmez.
Tarhana çorbası yapıp getirdim yok.
Canın başka bişey istiyorsa yapayım istemiyor..
Kalk hadi dr a gidelim gidemem halim yok..
Sıkıldım.
Sağol tatlışım.çok zor gerçekten canım Allah kolaylık versin
çok geçmiş olsun muskacım
Var bayağı bi de göbek çok olunca giysiler kötü duruyor.Çok aşırı dğil kilon kız..
Ama tabi biraz vermelisin..
Öğretsene hiç yapamıyom ya..
İçimde yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?