Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide nasıl yapacağımı bilsem

çok güzel söylemişsin tatlım bu arada nedense kendime benzettim seni daha zayıf halime ama ben daha kiloluyum şimdi

Bide nasıl yapacağımı bilsem
:) google amcaya sor :)) kırılgan, hassas, sanki ona ihtiyacın varmış gibi sen yapamıyomuşsun gibi :)) ben evelallah tek başıma gardrop itebilen hatunum, gücüm kuvvetim yerinde ama şimdi kavanoz kapaklarını kocacım açar mısın diyom :) tabi o da biliyo ne cevval olduğumu da hoşuna gidiyo işte. Karışık işler bunlar öğreniyoz işte

Anladııım..
Tamam diğer incelikleride google amcaya sorarım..

Canım yaptım bende leslie mi:) ayrıca 100 ip atlama
canım sanırım bugın muafiyetini kaldırsam olur :)
Öylemii ne güzel zamanlarınız biz 16.senemizdeyiz şimdide güzel... ayyy yaşlandığımı hissettim bir an yok yok daha kabullenemem
ay bence 16 yıl daha guzeldir, aynı evde yasamaya alısmak cok zor hele ki ogrenci evlerinden sonra, yok temizlik yok yemek valla cogu zman yapmıyorum yapasım gelmiyo
o zman helva yedigimde yazmayım menumu :) ya ama kaptanım onlar bitterleri benim gozume sokuyooooo
ay ne zor cocuk hasta oldumu ya kac yasındaydı seninkiler ?

Daha midem küçülmedi benim :) Hatta daha çok yiyordum saymadanda kkya yazmaya başlayınca utandığımdan o kadar çok yemiyorum yavaş yavaş azalacak inşallah :)
kız sen takıma geldlginden beri miden kuculmedi ki
eneee bak bunlar iyiymis bende oyle yapayım, ben trip atıp carlıyorum habire tuymuyo bi turlu

Kızlar bisey diycem. Ben çikolatanın logosunu ve broşürünü bitirdim. Sizin de fikrinizi almak istiyorum ama henüz marka tescili yaptırmadım ya kotkuyorum sorun olursa diye. Acaba albüm yapıp sadece benim takip ettiklerimi işaretlesem sorun olur mu? Sadece siz mi görürsünüz o zaman

çalmasınlar logonu ağlarsın bak sonra :)

Evet sadece biz görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…