- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.821
Teşekkür ederim canım
Bide nasıl yapacağımı bilsemVar bayağı bi de göbek çok olunca giysiler kötü duruyor.
Vallahi içimde yok demiycen minik minik başla alıştır kendini. Benim erkek gibi her halta koşturmam yüzünden , naazsız niyazsız omuz omuza mücadelem 14 yıllık evliliğime maloldu. Şimdi ben kadınlığımı yapıyorum. O da erkekliğini bilsin :))
Allah sabır versin gülüm..Offf burda sıra beklemek öldürüyo beni. Sanırım 1 saat daha burdayım. Sonra dönüş yolu ve trafiiikkkk((
çok güzel söylemişsin tatlım bu arada nedense kendime benzettim seni daha zayıf halime ama ben daha kiloluyum şimdiVar bayağı bi de göbek çok olunca giysiler kötü duruyor.
Vallahi içimde yok demiycen minik minik başla alıştır kendini. Benim erkek gibi her halta koşturmam yüzünden , naazsız niyazsız omuz omuza mücadelem 14 yıllık evliliğime maloldu. Şimdi ben kadınlığımı yapıyorum. O da erkekliğini bilsin :))
:) google amcaya sor :)) kırılgan, hassas, sanki ona ihtiyacın varmış gibi sen yapamıyomuşsun gibi :)) ben evelallah tek başıma gardrop itebilen hatunum, gücüm kuvvetim yerinde ama şimdi kavanoz kapaklarını kocacım açar mısın diyom :) tabi o da biliyo ne cevval olduğumu da hoşuna gidiyo işte. Karışık işler bunlar öğreniyoz işteBide nasıl yapacağımı bilsem
Kaptancım ben sizi gördüm. İsinizden dolayı mı gittiğiniz yerler bilmiyorum ama fotolardaki ortam harika gözüktü banaçok güzel söylemişsin tatlım bu arada nedense kendime benzettim seni daha zayıf halime ama ben daha kiloluyum şimdi
:) google amcaya sor :)) kırılgan, hassas, sanki ona ihtiyacın varmış gibi sen yapamıyomuşsun gibi :)) ben evelallah tek başıma gardrop itebilen hatunum, gücüm kuvvetim yerinde ama şimdi kavanoz kapaklarını kocacım açar mısın diyom :) tabi o da biliyo ne cevval olduğumu da hoşuna gidiyo işte. Karışık işler bunlar öğreniyoz işte
Sağolasın gülümAllah sabır versin gülüm..
canım sanırım bugın muafiyetini kaldırsam olur :)Canım yaptım bende leslie mi:) ayrıca 100 ip atlama
ay bence 16 yıl daha guzeldir, aynı evde yasamaya alısmak cok zor hele ki ogrenci evlerinden sonra, yok temizlik yok yemek valla cogu zman yapmıyorum yapasım gelmiyoÖylemii ne güzel zamanlarınız biz 16.senemizdeyiz şimdide güzel... ayyy yaşlandığımı hissettim bir an yok yok daha kabullenemem
o zman helva yedigimde yazmayım menumu :) ya ama kaptanım onlar bitterleri benim gozume sokuyooooogünaydınlarrr
betüşüm baktım şimdi 700 falan değil şekerim düşünüyorsan n11 de 260-280 arasında var
canım benim kaptanını düşünen kaptan yardımcım
tamam sen muaf sın ama kızların gözüne sokma tatlım helvayı :)
canım benim büyük geçmiş olsun inş bi,ran önce atlatır ıhlamur falan yap
ay ne zor cocuk hasta oldumu yaBilmukabele efendiiim.
Canım fena üşütmüş.
Bide aksiki sorma.. Daha bir lokma yediremedim inatçı keçiye
Pes ettim size geldim..
>Sağol bacımm.
İçiremiyorum kaptanım çorba yaptım onuda içmiyo..
Doktoroda gitmiyo.
Eeeh dedim yeter yat ozaman kös kös.
Sağol betüşüm...
kız sen takıma geldlginden beri miden kuculmedi kiDaha midem küçülmedi benim :) Hatta daha çok yiyordum saymadanda kkya yazmaya başlayınca utandığımdan o kadar çok yemiyorumyavaş yavaş azalacak inşallah :)
eneee bak bunlar iyiymis bende oyle yapayım, ben trip atıp carlıyorum habire tuymuyo bi turlu:) google amcaya sor :)) kırılgan, hassas, sanki ona ihtiyacın varmış gibi sen yapamıyomuşsun gibi :)) ben evelallah tek başıma gardrop itebilen hatunum, gücüm kuvvetim yerinde ama şimdi kavanoz kapaklarını kocacım açar mısın diyom :) tabi o da biliyo ne cevval olduğumu da hoşuna gidiyo işte. Karışık işler bunlar öğreniyoz işte
Kız 12 yaşında küçüğüm..ay ne zor cocuk hasta oldumu yakac yasındaydı seninkiler ?
Kızlar bisey diycem. Ben çikolatanın logosunu ve broşürünü bitirdim. Sizin de fikrinizi almak istiyorum ama henüz marka tescili yaptırmadım ya kotkuyorum sorun olursa diye. Acaba albüm yapıp sadece benim takip ettiklerimi işaretlesem sorun olur mu? Sadece siz mi görürsünüz o zaman
Evet sadece biz görürüz.Kızlar bisey diycem. Ben çikolatanın logosunu ve broşürünü bitirdim. Sizin de fikrinizi almak istiyorum ama henüz marka tescili yaptırmadım ya kotkuyorum sorun olursa diye. Acaba albüm yapıp sadece benim takip ettiklerimi işaretlesem sorun olur mu? Sadece siz mi görürsünüz o zaman
Ha haaa heralde nasıl tavladım genç adamı :))))
Daha midem küçülmedi benim :) Hatta daha çok yiyordum saymadanda kkya yazmaya başlayınca utandığımdan o kadar çok yemiyorumyavaş yavaş azalacak inşallah :)
Kız amaç yemekse ben bana bana da yerimkenarları kalın ben bunlada yerim problem yok kaşıksızda yerim ben bee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?