- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.841
hani nerde???
internetten baktım 250-300 civarı. emsan füzyon
Kız amaç yemekse ben bana bana da yerim
Ha haaa bu süpermis
e kime cektircek ben 25 yasındayım hasta oldum mu hala anama cektiriyorumKız 12 yaşında küçüğüm..
Sıa bana çektiriyor işte..
Demin sıcak çorbayı içirdim zorla şimdi uyuyakaldı..
Ay veremrem düdüklüye 300 lira. Benim eski tiplerden var gayet iş göruyo. Gerçi bunlar süper hızlı pişiriyo sanırım. Merak ettim internetten bakıyim bari neymişalınır ki buu :))
Ay veremrem düdüklüye 300 lira. Benim eski tiplerden var gayet iş göruyo. Gerçi bunlar süper hızlı pişiriyo sanırım. Merak ettim internetten bakıyim bari neymiş
Ben de açım çok. Eve varınca saldırmasam iyi :) daha gidip yemek yapcamne kadar acıktıııım saat 4 olsa da yesem diye bakınıyom iptal vaziyetteyim :)) beyin hücreciklerim ölüyo açlıktan.... yemeeeeeeek diye diye ölüyolar.....
Canim hastayken esin dolanicak etrafinda istedigini yaptircan cocuga bakcak yemek yapcak sende ah basim agriyo falan diye yatican:) ekmegi 1 dilim yedim yumurtaylaAnam şu nazı bi ben yapamıyom yaaa.
Naz yapma özürlüyüm.
Nasıl naz yapılır...
Günaydın canımcım.
1-2 dl se bişey olmaz ekmek arasını kastetmiştim.
Benim yanımda iki kez patladı ama rahmetli annanem yüzünden. Pisliği çok fena tavanlar falan. Ama oğrenirsen biseyi yok patlamaz.hızlı mı bilmem ama hani aç kapa olayı daha pratikmiş.... yok arar verdim evdekini kullanmayı öğrenicem.... patlarsam duyarsınız töbe töbe :)
Çok sıkı yapıyosunuz ondan olabilir. Arada kaçamaklarla şımartmak lazım ama minik kaçamklar. Sonra kızmasınlar bana yani abartmayalım :)))Ya kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Kendimi boşlukta ve huzursuz hissetmeye başladım..
Durmadan yemek yiyesim var içim dışımsu oldu yemek aklıma geldikçe su içmekten.
Zor duruyorum
nCanim sen hurma diyeti yaptinya 3 gundur o biktirmis olabilir seni su siralar giyecegin kiyafetleri hatta zayiflayinca etraftam gorecegin tepkileri dusun hem yilbasinda cok yemistin sen demistinya cok yemek bana yaramiyo cok kotuyum diye onlari dusunYa kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Zor duruyorum
Ha haaa bu daha akıllıca bir öneri olmuş :)))Ca
nCanim sen hurma diyeti yaptinya 3 gundur o biktirmis olabilir seni su siralar giyecegin kiyafetleri hatta zayiflayinca etraftam gorecegin tepkileri dusun hem yilbasinda cok yemistin sen demistinya cok yemek bana yaramiyo cok kotuyum diye onlari dusun
Benim yanımda iki kez patladı ama rahmetli annanem yüzünden. Pisliği çok fena tavanlar falan. Ama oğrenirsen biseyi yok patlamaz.
Son bir aydır böyleyimm.Ca
nCanim sen hurma diyeti yaptinya 3 gundur o biktirmis olabilir seni su siralar giyecegin kiyafetleri hatta zayiflayinca etraftam gorecegin tepkileri dusun hem yilbasinda cok yemistin sen demistinya cok yemek bana yaramiyo cok kotuyum diye onlari dusun
Görüşürüz.Şarjım bitiyo bugün çok lak lak yaptım. Evden girerim artık. Akşama görüşürüz.
Tırsma kız ben her yemeği onda pişiririm şipşak kolay oluyo.korkutmasana kızım yaaaa zaten tırsıyorum :)
Ya kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Zor duruyorum
Ben de açım çok. Eve varınca saldırmasam iyi :) daha gidip yemek yapcam
Son bir aydır böyleyimm.
Görüşürüz.
Tırsma kız ben her yemeği onda pişiririm şipşak kolay oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?