Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne kadar acıktıııım saat 4 olsa da yesem diye bakınıyom iptal vaziyetteyim :)) beyin hücreciklerim ölüyo açlıktan.... yemeeeeeeek diye diye ölüyolar.....

Ay veremrem düdüklüye 300 lira. Benim eski tiplerden var gayet iş göruyo. Gerçi bunlar süper hızlı pişiriyo sanırım. Merak ettim internetten bakıyim bari neymiş

hızlı mı bilmem ama hani aç kapa olayı daha pratikmiş.... yok arar verdim evdekini kullanmayı öğrenicem.... patlarsam duyarsınız töbe töbe :)

Anam şu nazı bi ben yapamıyom yaaa.
Naz yapma özürlüyüm.
Nasıl naz yapılır...

Günaydın canımcım.

1-2 dl se bişey olmaz ekmek arasını kastetmiştim.
Canim hastayken esin dolanicak etrafinda istedigini yaptircan cocuga bakcak yemek yapcak sende ah basim agriyo falan diye yatican:) ekmegi 1 dilim yedim yumurtayla

hızlı mı bilmem ama hani aç kapa olayı daha pratikmiş.... yok arar verdim evdekini kullanmayı öğrenicem.... patlarsam duyarsınız töbe töbe :)
Benim yanımda iki kez patladı ama rahmetli annanem yüzünden. Pisliği çok fena tavanlar falan. Ama oğrenirsen biseyi yok patlamaz.

Ya kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Kendimi boşlukta ve huzursuz hissetmeye başladım..
Durmadan yemek yiyesim var içim dışımsu oldu yemek aklıma geldikçe su içmekten.
Zor duruyorum
Çok sıkı yapıyosunuz ondan olabilir. Arada kaçamaklarla şımartmak lazım ama minik kaçamklar. Sonra kızmasınlar bana yani abartmayalım :)))

Ca
Zor duruyorum
nCanim sen hurma diyeti yaptinya 3 gundur o biktirmis olabilir seni su siralar giyecegin kiyafetleri hatta zayiflayinca etraftam gorecegin tepkileri dusun hem yilbasinda cok yemistin sen demistinya cok yemek bana yaramiyo cok kotuyum diye onlari dusun

Ha haaa bu daha akıllıca bir öneri olmuş :)))

Son bir aydır böyleyimm.
Şarjım bitiyo bugün çok lak lak yaptım. Evden girerim artık. Akşama görüşürüz.
Görüşürüz.
korkutmasana kızım yaaaa zaten tırsıyorum :)
Tırsma kız ben her yemeği onda pişiririm şipşak kolay oluyo.

Zor duruyorum

bırakma valla o hain yağlar hoplaya zıplaya geri gelirler... onlar pusu da bekliyorlar.... bıkmamışındır.... güzel olcaz devam devam.....

Ben de açım çok. Eve varınca saldırmasam iyi :) daha gidip yemek yapcam

önce su iç beni biraz kesti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…