Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bırakma valla o hain yağlar hoplaya zıplaya geri gelirler... onlar pusu da bekliyorlar.... bıkmamışındır.... güzel olcaz devam devam.....

önce su iç beni biraz kesti....
Bıktım valla iznemi ayrılsam yoksa diyetimi bıraksam
akşam yapçam bakalım barbunya... şimdi ocaktan indirince düdüğünü mü kaldırıyoruz....
Hayır altınıkapat fısfıslaması bitince kaldır düdüğü..

yok kız korumaya geç o hurma diyetini yapmıcaktın işte... onlar bozuyor insanın ayarını dengesini... yok elma diyeti yok hurma diyeti bırak gram gram gitsin.... sen zaten fitleşmişsin.... acele edilcek bi kilon yok....

yemek yemeyi aşırı seviyorum ben galiba

Eki Görüntüle 1744628 diyetisyen her şeyden bir kaşık ye diyomuş. İşte size herşeyden bir kaşık, yiyin zayıflayın :))))
tam bana göre bir kahvaltı

neğğyyy 3 ten de çok abboooooo başımıza taş yağacak.....
:))) bugün 2 tane yedim ama :)

yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................

Ya kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Kendimi boşlukta ve huzursuz hissetmeye başladım..
Durmadan yemek yiyesim var içim dışımsu oldu yemek aklıma geldikçe su içmekten.
Zor duruyorum

çok sıkıldıysan çok kendini sıkmadan yap bir süre olmazsa canım, dikkat edersin yine ama çok zorlamazsın kendini.

Son bir aydır böyle hissediyorum mutsuzum.
hııııı fıslıyo mu :)))
5-6 dk daha fislar altını kapatınca.

Son bir aydır böyleyimm.

Görüşürüz.

Tırsma kız ben her yemeği onda pişiririm şipşak kolay oluyo.
Sen bayadir diyettesinya ondandir canim finishe az kaldi az daha sabret birlikte mezun olalim bi bak sen bana yuruyusu sevdirdin dun 1 saat disarda yurudum bize pozitif olupta kendine negatif davranma bikmamissindir yok oyle bisey istedigini almadan yilmak yokk:) diren defnecim:)

Yok ya gitme biz sensiz napcaz defne ne yiyceksim sanki cikolata mi pasta borekmi sonra nolcak pisman olcaksin 3 gundur hurmalari bosunami yedin hani derler ya bugun yedigin hurmalar yarin gelir tirmalar:) sakin birakma valla pisman olursun tartiya cikinca vucudun alismisken gitsin kilolarin belki adapte olamazsin birakirsan

Sağol birtanem.
Elimden geldiğince direnecegim.
Sizide bunalttim kusura bakmayın.

hurmalar tirmalar.alemsin kız.

Son bir aydır böyle hissediyorum mutsuzum.

5-6 dk daha fislar altını kapatınca.

hayır o hastalıktan böyle oldun sen.... bir de üstüne yılbaşı cozutması.... bırakmak yok.... hani beni zayıflatcaktın.... bundan sonra eski yeme alışkanlığını unut zaten az yicez ömrümüzün sonuna kadar takip etcez....

He ya az yiyelim sonra millet yerken kedinin cigere baktigi gibi bakiyom ben cikolatalari koklayip koklayip geri birakiyom oglum bazen uzatiyo bana yemezsem agliyo agzima alip o gormeden hemen tukurup agzimi yikiyom acilarim cocugu gibi oldum yaaaaa

Kizma şef!
Tamam elimden geldiğince direnecegim.

Kaptancım ben sizi gördüm. İsinizden dolayı mı gittiğiniz yerler bilmiyorum ama fotolardaki ortam harika gözüktü bana
canım 2013 te iş için cibuti ye gitmiştim 10 günlüğüne orası muhteşemdi sefaleti de öyle doğal güzelliği de hele çocuklar çok tatylıdı nasıl güzel çocuklar ama yoksulluk çok fazlaydı
Kız 12 yaşında küçüğüm..
Sıa bana çektiriyor işte..
Demin sıcak çorbayı içirdim zorla şimdi uyuyakaldı..
canım benim halsiz kalmıştır
canım bence sadece bizler görelim kaçmasın elinden yaptığın tasarım ne olur ne olmaz
Ya kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Kendimi boşlukta ve huzursuz hissetmeye başladım..
Durmadan yemek yiyesim var içim dışımsu oldu yemek aklıma geldikçe su içmekten.
Zor duruyorum
canım sen şu ara çok diyet yaptın yok elmaydı yok hurmaydı ne olur bırak artık bunları zaten bir kilon kalmadı yarından itibaren lütfen normal yemene dön ayrıca sana 2. bir emre kadar abuk subuk diyetleri yasaklıyorum hurma diyeti iyi hoş ama canın başka şey istiyor ye herşeyden ama sen biliyon abartmazsın
korkutmasana kızım yaaaa zaten tırsıyorum :)
yok yaa ben patates haşlarım bamya bakla bile pişiririm herşeyi yaparım düdüklü de pişirdikten sonra biraz bekle eğer acelen varsa havasını suyun altında aç patlamaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…