- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.861
Bıktım valla iznemi ayrılsam yoksa diyetimi bıraksambırakma valla o hain yağlar hoplaya zıplaya geri gelirler... onlar pusu da bekliyorlar.... bıkmamışındır.... güzel olcaz devam devam.....
önce su iç beni biraz kesti....
Hayır altınıkapat fısfıslaması bitince kaldır düdüğü..akşam yapçam bakalım barbunya... şimdi ocaktan indirince düdüğünü mü kaldırıyoruz....
Bıktım valla iznemi ayrılsam yoksa diyetimi bıraksam
Hayır altınıkapat fısfıslaması bitince kaldır düdüğü..
Bıktım valla iznemi ayrılsam yoksa diyetimi bıraksam
yemek yemeyi aşırı seviyorum ben galibacanım sanırım bugın muafiyetini kaldırsam olur :)
ay bence 16 yıl daha guzeldir, aynı evde yasamaya alısmak cok zor hele ki ogrenci evlerinden sonra, yok temizlik yok yemek valla cogu zman yapmıyorum yapasım gelmiyo
o zman helva yedigimde yazmayım menumu :) ya ama kaptanım onlar bitterleri benim gozume sokuyooooo
ay ne zor cocuk hasta oldumu yakac yasındaydı seninkiler ?
kız sen takıma geldlginden beri miden kuculmedi ki
eneee bak bunlar iyiymis bende oyle yapayım, ben trip atıp carlıyorum habire tuymuyo bi turlu
tam bana göre bir kahvaltıEki Görüntüle 1744628 diyetisyen her şeyden bir kaşık ye diyomuş. İşte size herşeyden bir kaşık, yiyin zayıflayın :))))
:))) bugün 2 tane yedim ama :)neğğyyy 3 ten de çok abboooooo başımıza taş yağacak.....
yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................
Ya kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Kendimi boşlukta ve huzursuz hissetmeye başladım..
Durmadan yemek yiyesim var içim dışımsu oldu yemek aklıma geldikçe su içmekten.
Zor duruyorum
Son bir aydır böyle hissediyorum mutsuzum.yok kız korumaya geç o hurma diyetini yapmıcaktın işte... onlar bozuyor insanın ayarını dengesini... yok elma diyeti yok hurma diyeti bırak gram gram gitsin.... sen zaten fitleşmişsin.... acele edilcek bi kilon yok....
5-6 dk daha fislar altını kapatınca.hııııı fıslıyo mu :)))
Sen bayadir diyettesinya ondandir canim finishe az kaldi az daha sabret birlikte mezun olalim bi bak sen bana yuruyusu sevdirdin dun 1 saat disarda yurudum bize pozitif olupta kendine negatif davranma bikmamissindir yok oyle bisey istedigini almadan yilmak yokk:) diren defnecim:)Son bir aydır böyleyimm.
Görüşürüz.
Tırsma kız ben her yemeği onda pişiririm şipşak kolay oluyo.
Yok ya gitme biz sensiz napcaz defne ne yiyceksim sanki cikolata mi pasta borekmi sonra nolcak pisman olcaksin 3 gundur hurmalari bosunami yedin hani derler ya bugun yedigin hurmalar yarin gelir tirmalar:) sakin birakma valla pisman olursun tartiya cikinca vucudun alismisken gitsin kilolarin belki adapte olamazsin birakirsanBıktım valla iznemi ayrılsam yoksa diyetimi bıraksam
Sağol birtanem.Sen bayadir diyettesinya ondandir canim finishe az kaldi az daha sabret birlikte mezun olalim bi bak sen bana yuruyusu sevdirdin dun 1 saat disarda yurudum bize pozitif olupta kendine negatif davranma bikmamissindir yok oyle bisey istedigini almadan yilmak yokk:) diren defnecim:)
Yok ya gitme biz sensiz napcaz defne ne yiyceksim sanki cikolata mi pasta borekmi sonra nolcak pisman olcaksin 3 gundur hurmalari bosunami yedin hani derler ya bugun yedigin hurmalar yarin gelir tirmalar:) sakin birakma valla pisman olursun tartiya cikinca vucudun alismisken gitsin kilolarin belki adapte olamazsin birakirsan
Yok canim ne bunalmasi simdi senin ozel gununya boyle darlanmalar duygusal anlar olabilir yani ama gececek sen 45 kilo vermis kadinsin pes etmezsin:)Sağol birtanem.
Elimden geldiğince direnecegim.
Sizide bunalttim kusura bakmayın.
:):):)hurmalar tirmalar.alemsin kız.
Son bir aydır böyle hissediyorum mutsuzum.
5-6 dk daha fislar altını kapatınca.
He ya az yiyelim sonra millet yerken kedinin cigere baktigi gibi bakiyom ben cikolatalari koklayip koklayip geri birakiyom oglum bazen uzatiyo bana yemezsem agliyo agzima alip o gormeden hemen tukurup agzimi yikiyom acilarim cocugu gibi oldum yaaaaahayır o hastalıktan böyle oldun sen.... bir de üstüne yılbaşı cozutması.... bırakmak yok.... hani beni zayıflatcaktın.... bundan sonra eski yeme alışkanlığını unut zaten az yicez ömrümüzün sonuna kadar takip etcez....
Kizma şef!hayır o hastalıktan böyle oldun sen.... bir de üstüne yılbaşı cozutması.... bırakmak yok.... hani beni zayıflatcaktın.... bundan sonra eski yeme alışkanlığını unut zaten az yicez ömrümüzün sonuna kadar takip etcez....
Kız yıkama bulaşığı bisey yapmaz.He ya az yiyelim sonra millet yerken kedinin cigere baktigi gibi bakiyom ben cikolatalari koklayip koklayip geri birakiyom oglum bazen uzatiyo bana yemezsem agliyo agzima alip o gormeden hemen tukurup agzimi yikiyom acilarim cocugu gibi oldum yaaaaa
canım 2013 te iş için cibuti ye gitmiştim 10 günlüğüne orası muhteşemdi sefaleti de öyle doğal güzelliği de hele çocuklar çok tatylıdı nasıl güzel çocuklar ama yoksulluk çok fazlaydıKaptancım ben sizi gördüm. İsinizden dolayı mı gittiğiniz yerler bilmiyorum ama fotolardaki ortam harika gözüktü bana
canım benim halsiz kalmıştırKız 12 yaşında küçüğüm..
Sıa bana çektiriyor işte..
Demin sıcak çorbayı içirdim zorla şimdi uyuyakaldı..
canım bence sadece bizler görelim kaçmasın elinden yaptığın tasarım ne olur ne olmazKızlar bisey diycem. Ben çikolatanın logosunu ve broşürünü bitirdim. Sizin de fikrinizi almak istiyorum ama henüz marka tescili yaptırmadım ya kotkuyorum sorun olursa diye. Acaba albüm yapıp sadece benim takip ettiklerimi işaretlesem sorun olur mu? Sadece siz mi görürsünüz o zaman
canım sen şu ara çok diyet yaptın yok elmaydı yok hurmaydı ne olur bırak artık bunları zaten bir kilon kalmadı yarından itibaren lütfen normal yemene dön ayrıca sana 2. bir emre kadar abuk subuk diyetleri yasaklıyorum hurma diyeti iyi hoş ama canın başka şey istiyor ye herşeyden ama sen biliyon abartmazsınYa kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Kendimi boşlukta ve huzursuz hissetmeye başladım..
Durmadan yemek yiyesim var içim dışımsu oldu yemek aklıma geldikçe su içmekten.
Zor duruyorum
yok yaa ben patates haşlarım bamya bakla bile pişiririm herşeyi yaparım düdüklü de pişirdikten sonra biraz bekle eğer acelen varsa havasını suyun altında aç patlamaz o zamankorkutmasana kızım yaaaa zaten tırsıyorum :)
Napiyim diyetime ihanet etmeis olmayim diye bulasigini bile yikiyorum hemen:)Kız yıkama bulaşığı bisey yapmaz.
Kizma şef!
Tamam elimden geldiğince direnecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?