- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.881
Yok canim ne bunalmasi simdi senin ozel gununya boyle darlanmalar duygusal anlar olabilir yani ama gececek sen 45 kilo vermis kadinsin pes etmezsin:)
yıkama tatlım yaa o kadar kasma kendiniNapiyim diyetime ihanet etmeis olmayim diye bulasigini bile yikiyorum hemen:)
canım sıcak çorbadan tarhanadan sende içseydintoplight kaptancım bugün bıraktım hurmayi.
Boğazın şiş yiyemedim çünkü
bence de betüşümsen normal hayatına dön hurmasız olanına.....
İçtim kaptanım sabah öğle tarhana içtim.yıkama tatlım yaa o kadar kasma kendini
canım sıcak çorbadan tarhanadan sende içseydin
bence de betüşüm
Deliben de diyetteyim ya her kez çikolata getiriyor :))) çekmecede biriktiriyorum kimseye vermeye de kıyamıyorum :)))) çekmeceyi açıp siziii yiceeem diye korkutuyorum çukulataları :)))
İçtim kaptanım sabah öğle tarhana içtim.
Deli
Gidisatimiz kötüyakında hepimiz delircez :))
ya ben de katiliyorum, bu tur diyetler insani sagligindan ediyor sadece; inan normal beslensen de o kilonun aynisini verirsin. Yagdan verdirmiyor ki bu diyetler sudan gidiyor, sonra normal yiyince hop diye geri geliyor su tabii. Bosver insulin direnci falan olacaksin sonra. Kilon iyi zaten koruyormus gibi devam et, sporu arttir gider zaten.toplight kaptancım bugün bıraktım hurmayi.
Boğazın şiş yiyemedim çünkü
Doğru diyosun canım.ya ben de katiliyorum, bu tur diyetler insani sagligindan ediyor sadece; inan normal beslensen de o kilonun aynisini verirsin. Yagdan verdirmiyor ki bu diyetler sudan gidiyor, sonra normal yiyince hop diye geri geliyor su tabii. Bosver insulin direnci falan olacaksin sonra. Kilon iyi zaten koruyormus gibi devam et, sporu arttir gider zaten.
ya ben de katiliyorum, bu tur diyetler insani sagligindan ediyor sadece; inan normal beslensen de o kilonun aynisini verirsin. Yagdan verdirmiyor ki bu diyetler sudan gidiyor, sonra normal yiyince hop diye geri geliyor su tabii. Bosver insulin direnci falan olacaksin sonra. Kilon iyi zaten koruyormus gibi devam et, sporu arttir gider zaten.
off ya ben de lahmacun yieyecegim simdi baska yiyecek sey bulamadim; karatay zaten haftadabir yiyebilirsiniz diyor. Menumu de yazayim boylelikle:
Sabah 9:
2 haslanmis yumurta
1 avuc ceviz
1 hurma
1 avuc icim kadar beyaz peynir
2 ceri domates
5 zeytin
Aksam 16.30:
1 lahmacun
1 ayran
salata
su: 3lt
spor: 1 saat aletli pilates, 30 dk eliptik
Afiyet olsun şimdiden.off ya ben de lahmacun yieyecegim simdi baska yiyecek sey bulamadim; karatay zaten haftadabir yiyebilirsiniz diyor. Menumu de yazayim boylelikle:
Sabah 9:
2 haslanmis yumurta
1 avuc ceviz
1 hurma
1 avuc icim kadar beyaz peynir
2 ceri domates
5 zeytin
Aksam 16.30:
1 lahmacun
1 ayran
salata
su: 3lt
spor: 1 saat aletli pilates, 30 dk eliptik
Keşke yavaş yiyeydin de çok gibi geleydi.2 dk da gömdüm bütün yemeğimi mideye.... bu mudur yani kuş kadar yiyiyorum böhöhöhöhöööööö :)))
Kaptanim devaminin gelmesinden korkuyorum ya tutamazsam kendimi diye ondan en iyisi koklayp biramak:)yıkama tatlım yaa o kadar kasma kendini
canım sıcak çorbadan tarhanadan sende içseydin
bence de betüşüm
:):):)ben de diyetteyim ya her kez çikolata getiriyor :))) çekmecede biriktiriyorum kimseye vermeye de kıyamıyorum :)))) çekmeceyi açıp siziii yiceeem diye korkutuyorum çukulataları :)))
Keşke yavaş yiyeydin de çok gibi geleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?