Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de diyetteyim ya her kez çikolata getiriyor :))) çekmecede biriktiriyorum kimseye vermeye de kıyamıyorum :)))) çekmeceyi açıp siziii yiceeem diye korkutuyorum çukulataları :)))

yıkama tatlım yaa o kadar kasma kendini

canım sıcak çorbadan tarhanadan sende içseydin

bence de betüşüm
İçtim kaptanım sabah öğle tarhana içtim.
ben de diyetteyim ya her kez çikolata getiriyor :))) çekmecede biriktiriyorum kimseye vermeye de kıyamıyorum :)))) çekmeceyi açıp siziii yiceeem diye korkutuyorum çukulataları :)))
Deli

toplight kaptancım bugün bıraktım hurmayi.
Boğazın şiş yiyemedim çünkü
ya ben de katiliyorum, bu tur diyetler insani sagligindan ediyor sadece; inan normal beslensen de o kilonun aynisini verirsin. Yagdan verdirmiyor ki bu diyetler sudan gidiyor, sonra normal yiyince hop diye geri geliyor su tabii. Bosver insulin direnci falan olacaksin sonra. Kilon iyi zaten koruyormus gibi devam et, sporu arttir gider zaten.

Doğru diyosun canım.
Sağolun ya siz olmasaniz napardim ben?

mesela ben ağustos 2015 ayında yine 69 kg ye inmiştim.... ama 5te5 diyeti yaptım ve bir daha motivasyonumu yakalayamadım.....yapmasaydım o diyeti gram gram da olsa şimdiye 65 lere gelmiştim.... aynı kiloları baştan vermek zorunda kaldım.....

off ya ben de lahmacun yieyecegim simdi baska yiyecek sey bulamadim; karatay zaten haftadabir yiyebilirsiniz diyor. Menumu de yazayim boylelikle:

Sabah 9:
2 haslanmis yumurta
1 avuc ceviz
1 hurma
1 avuc icim kadar beyaz peynir
2 ceri domates
5 zeytin

Aksam 16.30:
1 lahmacun
1 ayran
salata

su: 3lt
spor: 1 saat aletli pilates, 30 dk eliptik

karatay izin veriyo ama yarın +++ görürsen şaşırma :))) boğazına dizdim mi :))

Afiyet olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…