- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.901
:) Diyetin 1.kurali cok cignemek ve asla 2dakikada yemegi gommemek:)2 dk da gömdüm bütün yemeğimi mideye.... bu mudur yani kuş kadar yiyiyorum böhöhöhöhöööööö :)))
Kaparlarsa agizlarina calarsin 2 tane sonrada sinirim size degil diyete dersin olur biter:)ya başkası elimden kaparsa :))))
:) Diyetin 1.kurali cok cignemek ve asla 2dakikada yemegi gommemek:)
Kaparlarsa agizlarina calarsin 2 tane sonrada sinirim size degil diyete dersin olur biter:)
Dövüp stres atardın nolcek?ya başkası elimden kaparsa :))))
Dövüp stres atardın nolcek?
parçalardım valla :))) o açlıkla bilemiyore.... ben afrikada yaşasam demek ki ablamı yerdim kesin :))
ya ben reglim zaten bugun regl oldum sabah 59.9'dum herhalde sisligim de vardir diye dusunuyorum.karatay izin veriyo ama yarın +++ görürsen şaşırma :))) boğazına dizdim mi :))
ya ben reglim zaten bugun regl oldum sabah 59.9'dum herhalde sisligim de vardir diye dusunuyorum.
cok sallamiyorum ya saglikli bir sey sonucta bir gun + gorurum obur gun - olur nasilsa sureklilik onemli olan :)
Tabi afrikada inek bulamazsan ablani takardin catalina:)parçalardım valla :))) o açlıkla bilemiyore.... ben afrikada yaşasam demek ki ablamı yerdim kesin :))
Tabi afrikada inek bulamazsan ablani takardin catalina:)
:):):) ne cok guldum ya benim gencligimde hic kilo derdim yoktu ah eski gunler59 larımda olsam bende böyle artis artis konuşurdum :)))) şimdi tartının önünde el pençe divan :)))
:):):) ne cok guldum ya benim gencligimde hic kilo derdim yoktu ah eski gunler
Ben obezdim..ben hep 60 - 62 arasıydım kendimi obez sanardım :)))) insanlarda bana öyle davranırdı .... psikolojimi bozdular.... hiç rejim olaylarına bulaşıpta vücudumun dengesini bozmasaymıştım eyiymişti.....
Ben hamile olmadan once hic 60 i bile gormemistim univ gittigimde 53ten 57 ciktim annem az ye okuz gibi olursum demisti ama olmamistim hamileykende kilo almadim 6 kilo almistim 7.aya kadar esim kizdi bebk buyumuyo sen yemiyosun falan diye zorla yedirdi yedirdi sisirdi beniben hep 60 - 62 arasıydım kendimi obez sanardım :)))) insanlarda bana öyle davranırdı .... psikolojimi bozdular.... hiç rejim olaylarına bulaşıpta vücudumun dengesini bozmasaymıştım eyiymişti.....
Ohh ne ala önce ye Sonrada kilo sağlıksız..Ben hamile olmadan once hic 60 i bile gormemistim univ gittigimde 53ten 57 ciktim annem az ye okuz gibi olursum demisti ama olmamistim hamileykende kilo almadim 6 kilo almistim 7.aya kadar esim kizdi bebk buyumuyo sen yemiyosun falan diye zorla yedirdi yedirdi sisirdi benisonrada neymis efendim kilo sagliksizmis falan filan ama cok sukur aklim basima geldi de bi zayiflayim ins gostercem annemle esime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?