Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

karatay izin veriyo ama yarın +++ görürsen şaşırma :))) boğazına dizdim mi :))
ya ben reglim zaten bugun regl oldum sabah 59.9'dum herhalde sisligim de vardir diye dusunuyorum.
cok sallamiyorum ya saglikli bir sey sonucta bir gun + gorurum obur gun - olur nasilsa sureklilik onemli olan :)

ya ben reglim zaten bugun regl oldum sabah 59.9'dum herhalde sisligim de vardir diye dusunuyorum.
cok sallamiyorum ya saglikli bir sey sonucta bir gun + gorurum obur gun - olur nasilsa sureklilik onemli olan :)

59 larımda olsam bende böyle artis artis konuşurdum :)))) şimdi tartının önünde el pençe divan :)))

:):):) ne cok guldum ya benim gencligimde hic kilo derdim yoktu ah eski gunler

ben hep 60 - 62 arasıydım kendimi obez sanardım :)))) insanlarda bana öyle davranırdı .... psikolojimi bozdular.... hiç rejim olaylarına bulaşıpta vücudumun dengesini bozmasaymıştım eyiymişti.....

ben hep 60 - 62 arasıydım kendimi obez sanardım :)))) insanlarda bana öyle davranırdı .... psikolojimi bozdular.... hiç rejim olaylarına bulaşıpta vücudumun dengesini bozmasaymıştım eyiymişti.....
Ben obezdim..
Hiç tınmıyordum...
Sonradan dank etti :))

Ben hamile olmadan once hic 60 i bile gormemistim univ gittigimde 53ten 57 ciktim annem az ye okuz gibi olursum demisti ama olmamistim hamileykende kilo almadim 6 kilo almistim 7.aya kadar esim kizdi bebk buyumuyo sen yemiyosun falan diye zorla yedirdi yedirdi sisirdi beni sonrada neymis efendim kilo sagliksizmis falan filan ama cok sukur aklim basima geldi de bi zayiflayim ins gostercem annemle esime:)

Ohh ne ala önce ye Sonrada kilo sağlıksız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…