- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.941
sakıııııın ben o kadar hastalık icinde pes etmiyosam sen edemzsin izin vermiyorruuuuuuuumYa kızlar azıcık bıktım sanki ben diyet yapmaktan yaa.
Kendimi boşlukta ve huzursuz hissetmeye başladım..
Durmadan yemek yiyesim var içim dışımsu oldu yemek aklıma geldikçe su içmekten.
Zor duruyorum
tatlım bu arada seni muaf tutmuyorum bu hafta bacaklar ne durumda, spor olmadıgı icin yarın sana 30 dk yuruyus yazıcam ceza bilgin olsun, eger yapamayacak durumda olursan soyle bitanem, şokelladan ceza yok bak hadi yine iyisinMenüm
9,00
1 kase tarhana
14,00
1 Kase tarhana
16,45
1 kase tarhana/1 kepçe patates yemeği/salata
Su 2 litre
Spor yok
yok kızım bişey yaaa, herşeyi onla yapıyom dedim :)korkutmasana kızım yaaaa zaten tırsıyorum :)
kahve içip yattım yolda biraz leblebi yedim bastırdım saldırmıyım diyebırakma valla o hain yağlar hoplaya zıplaya geri gelirler... onlar pusu da bekliyorlar.... bıkmamışındır.... güzel olcaz devam devam.....
önce su iç beni biraz kesti....
Ben altını kapatınca soğuk suyun altına tutuyorum tencereyi, düdüğü hafifçe kaldırıp gazını bitirip direk açıyorum.akşam yapçam bakalım barbunya... şimdi ocaktan indirince düdüğünü mü kaldırıyoruz....
Hayır sakın gülüm, gerçi ben gelene kadar arkadaşlar yeterince yazmışlarBıktım valla iznemi ayrılsam yoksa diyetimi bıraksam
Hayır altınıkapat fısfıslaması bitince kaldır düdüğü..
heh sen bendensin kız :))yemek yemeyi aşırı seviyorum ben galiba
tam bana göre bir kahvaltı
:))) bugün 2 tane yedim ama :)
çok sıkıldıysan çok kendini sıkmadan yap bir süre olmazsa canım, dikkat edersin yine ama çok zorlamazsın kendini.
Ayyy bir önceki diyette ben de öyle yapıyodum ama yıkamıyodum yani :))He ya az yiyelim sonra millet yerken kedinin cigere baktigi gibi bakiyom ben cikolatalari koklayip koklayip geri birakiyom oglum bazen uzatiyo bana yemezsem agliyo agzima alip o gormeden hemen tukurup agzimi yikiyom acilarim cocugu gibi oldum yaaaaa
Kizma şef!
Tamam elimden geldiğince direnecegim.
Kaptanım güzeller ama maalesef eim hep der ki. Ortada bir deniz bir kıyısında insanlar açlıktan ölüyor, diğer kıyısında her yıl kurban diye din adına tonlarca hayvan kesilip toprağa gömülüyor. Kızıldeniz bir tarafı açlık bir tarafı ihtişamcanım 2013 te iş için cibuti ye gitmiştim 10 günlüğüne orası muhteşemdi sefaleti de öyle doğal güzelliği de hele çocuklar çok tatylıdı nasıl güzel çocuklar ama yoksulluk çok fazlaydı
canım benim halsiz kalmıştır
canım bence sadece bizler görelim kaçmasın elinden yaptığın tasarım ne olur ne olmaz
canım sen şu ara çok diyet yaptın yok elmaydı yok hurmaydı ne olur bırak artık bunları zaten bir kilon kalmadı yarından itibaren lütfen normal yemene dön ayrıca sana 2. bir emre kadar abuk subuk diyetleri yasaklıyorum hurma diyeti iyi hoş ama canın başka şey istiyor ye herşeyden ama sen biliyon abartmazsın
yok yaa ben patates haşlarım bamya bakla bile pişiririm herşeyi yaparım düdüklü de pişirdikten sonra biraz bekle eğer acelen varsa havasını suyun altında aç patlamaz o zaman
geçmiş olsun canısı@toplight kaptancım bugün bıraktım hurmayi.
Boğazın şiş yiyemedim çünkü
Hay sen çok yaşa, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünben de diyetteyim ya her kez çikolata getiriyor :))) çekmecede biriktiriyorum kimseye vermeye de kıyamıyorum :)))) çekmeceyi açıp siziii yiceeem diye korkutuyorum çukulataları :)))
Güzel canım, 1 lahmacun normal bir öğün bence abartı bişey yokoff ya ben de lahmacun yieyecegim simdi baska yiyecek sey bulamadim; karatay zaten haftadabir yiyebilirsiniz diyor. Menumu de yazayim boylelikle:
Sabah 9:
2 haslanmis yumurta
1 avuc ceviz
1 hurma
1 avuc icim kadar beyaz peynir
2 ceri domates
5 zeytin
Aksam 16.30:
1 lahmacun
1 ayran
salata
su: 3lt
spor: 1 saat aletli pilates, 30 dk eliptik
parçalardım valla :))) o açlıkla bilemiyore.... ben afrikada yaşasam demek ki ablamı yerdim kesin :))
Ben her ikisinde de 30 kilo civarı aldım, üzüldüğüm şu; şimdi zayıflıyorum, önümüzdeki sene kısmetse bir bebiş daha düşünüyoruz. Haydeee sil baştan. Bu sefer çok almadan atlasam bari, hiç kendime güvenmiyom ama :))Ben hamile olmadan once hic 60 i bile gormemistim univ gittigimde 53ten 57 ciktim annem az ye okuz gibi olursum demisti ama olmamistim hamileykende kilo almadim 6 kilo almistim 7.aya kadar esim kizdi bebk buyumuyo sen yemiyosun falan diye zorla yedirdi yedirdi sisirdi benisonrada neymis efendim kilo sagliksizmis falan filan ama cok sukur aklim basima geldi de bi zayiflayim ins gostercem annemle esime:)
Hastalıktan sanırsamMenüm
9,00
1 kase tarhana
14,00
1 Kase tarhana
16,45
1 kase tarhana/1 kepçe patates yemeği/salata
Su 2 litre
Spor yok
Galiba ama bazen tereciye de tere lazım oluyo :))))öğünlerini biraz şenlendir bence.... sabah güzel kahvaltı yap
öğlen salata ekle....
arada meyve yeee
falan filan yani.... tereciye tere mi satıyorum ben şu an napıyorum :))))
çok beğendimkollontai 150 cezami yaptim
menum
sabah 10 da
1 haslanmis yumurta
1 karper
1 dilim tb ekmegi
ogle 14.30
2 kepce mercimek corba
1 kase yogurt
aksam
firinda ispanak yemegi
1 kase yogurt
spor
1 mil lesli
20 dk yuruyus
50 mekik
69 yana agirlik
100 ip atlama
su
3 lt
2bardak formmix
Tebrikler gayet iyiMenüm
40 dk yavaş tempoda yürüyüş
Kahvaltı
2 dilim ekmek, 5-6 siyah zeytin, 1 domates, 2 dilim tulum peyniri, 3-4 yeşil biber, 2 bardak tek şekerli çay, 2 haşlanmış yumurta
Ara: az şekerli türk kahvesi
20 dakika yavaş tempoda yürüyüş
Öğle: 1 kaşık karnabahar, 1 kaşık yoğurt, 2 yeşil biber
Ara: birkaç badem, 1 muz
Akşam: 2 kaşık pancar yemeği, 2 kaşık yoğurt
300 ip atlama :)kollontai
Çok geçmiş olsun tatlımKızlar rahatsizdim baya bütün gün uyudum akşam üstü kalkabildim. Hepinize selam.
kollontai
Menü
Sabah yok
Öğle yok
Ikindi 4ceviz 1dilim normal ekmek
Aksam et sote yapıyorum belki yiyemem
Spor yok su 1bardak
İyi akşamlar gülümİyi akşamlar bacılar ben çıkıyorum..
Bugünkü desteğiniz için hepinize teşekkür ederim..
Sana da geçmiş olsunGece hiç uyumadim çok korkunçtu sanki dünyanın sonu gelmiş gibi gokgurultusu felaketti ev disco gibi yanıp sönüyor du. Sabaha kadar bekledim sonra migren tuttu ve kalkamadim hala zonkluyor.
Sağol tatlım
ekmek fazla olmuş birazcıkSlm bugumki menüm
Sabah 11 de
4 kasık Sebze (patlican biber domates)
4 dilim ekmek bugun kacirdim.biraz)
1 bardak cay
Oglen
1 elma
Yarim lt su
Aksam
1 bardak meyve suyu
Yarim lt su
10 dk egzersiz (tiffany rothe)
100 ip atlama(cezamdi)
50 karin egzersizi
Ve yarim lt su daha
güzel menü canım afiyet olsuniyi akşamlar herkese
menüm:
sabah:
1 tabak havuç kavurması
5 zeytin
1 dilimkepek ekmek
öğle:
süt müsli
ara:
1 greyfurt
akşam:
3 lahana sarma
salata
2 kupa yeşilçay 3 lt su
spor: 500 ip 50 mekik
Afiyet olsun.Slm bugumki menüm
Sabah 11 de
4 kasık Sebze (patlican biber domates)
4 dilim ekmek bugun kacirdim.biraz)
1 bardak cay
Oglen
1 elma
Yarim lt su
Aksam
1 bardak meyve suyu
Yarim lt su
10 dk egzersiz (tiffany rothe)
100 ip atlama(cezamdi)
50 karin egzersizi
Ve yarim lt su daha
Offf akşama baaaak!Selam kızlar,
gelince biraz uyudum, bu akşam yemeği kahvaltıyla geçiştirdik :)
şimdi geçmişe bakıcam menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
sürme peynir
domates
3 zeytin
çay
ara+öğlen
yarım paket beyaz leblebi
yarım paket eti form yaban mersinli
eve gelince sadece sütle yaptığım neskafe içtim( tatlandırıcılı)
akşam
2 dilim ekmek
1 yumurta sahanda
çeyrek gözleme
peynir
domates
çay
su şimdilik 1,5 lt gibi
spor geç saatte yapıcam
Tebrikler çok guzel bir menü.iyi akşamlar herkese
menüm:
sabah:
1 tabak havuç kavurması
5 zeytin
1 dilimkepek ekmek
öğle:
süt müsli
ara:
1 greyfurt
akşam:
3 lahana sarma
salata
2 kupa yeşilçay 3 lt su
Tatlım bugün Küçüğüm de bende hastaydik o yuzden spor yok.sakıııııın ben o kadar hastalık icinde pes etmiyosam sen edemzsin izin vermiyorruuuuuuuumnerdeyse aynı zamandır diyet yapıyoruz sen 45 verdin ben 12 nereye bırakıyon bacım sen hayırdır ? hadi benden sana rakibe kıyagı yarın sabah şokellalı ekmek ye iki dilim bi kendine gel ceza yazmıcam valla bak
tatlım bu arada seni muaf tutmuyorum bu hafta bacaklar ne durumda, spor olmadıgı icin yarın sana 30 dk yuruyus yazıcam ceza bilgin olsun, eger yapamayacak durumda olursan soyle bitanem, şokelladan ceza yok bak hadi yine iyisinsakın beni bırakayım deme
Afiyet olsun canım boşver!Kızlat ya benim spordannsonra bir tansiyonum dustu anlatamam size.
Tas kebap vardi, 2 kasik begendi ile 4-5 parca et yedim. 2 kasik da yogurt yedim 19.40 gibi haberiniz olsun :)
Kızlat ya benim spordannsonra bir tansiyonum dustu anlatamam size.
Tas kebap vardi, 2 kasik begendi ile 4-5 parca et yedim. 2 kasik da yogurt yedim 19.40 gibi haberiniz olsun :)
iyi akşamlar herkese
menüm:
sabah:
1 tabak havuç kavurması
5 zeytin
1 dilimkepek ekmek
öğle:
süt müsli
ara:
1 greyfurt
akşam:
3 lahana sarma
salata
2 kupa yeşilçay 3 lt su
Selam kızlar,
gelince biraz uyudum, bu akşam yemeği kahvaltıyla geçiştirdik :)
şimdi geçmişe bakıcam menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
sürme peynir
domates
3 zeytin
çay
ara+öğlen
yarım paket beyaz leblebi
yarım paket eti form yaban mersinli
eve gelince sadece sütle yaptığım neskafe içtim( tatlandırıcılı)
akşam
2 dilim ekmek
1 yumurta sahanda
çeyrek gözleme
peynir
domates
çay
su şimdilik 1,5 lt gibi
spor geç saatte yapıcam
Menüm
40 dk yavaş tempoda yürüyüş
Kahvaltı
2 dilim ekmek, 5-6 siyah zeytin, 1 domates, 2 dilim tulum peyniri, 3-4 yeşil biber, 2 bardak tek şekerli çay, 2 haşlanmış yumurta
Ara: az şekerli türk kahvesi
20 dakika yavaş tempoda yürüyüş
Öğle: 1 kaşık karnabahar, 1 kaşık yoğurt, 2 yeşil biber
Ara: birkaç badem, 1 muz
Akşam: 2 kaşık pancar yemeği, 2 kaşık yoğurt
300 ip atlama :)kollontai
Yapmadi valla kiz ama bazen aksamaa kadar biseybyemezdi sonrada cani istemezdi verdi masallah
akollontai Bu gün yediğimi haltlar
Sabah : 1 yumurtalı menemen + 1 parça peynir
öğlen : 2 amasya elması
akşam : 1 yumurtalı menemen + 1 parça peynir +3 kaşık yoğurt
Su : 2lt
YÇ : 1 demlik
Spor;
Sabah : 1 mil leslie
Akşam : 2 mil leslie + 8 dk squart
bu bacaklar incelmez bu göbek gitmez.....
Ben varim yine canimyarın sabah leslie 1 mile kimler geliyoooooor? tartıldıktan sonra tabiki :))
Bir mil kaç dk suruyor?yarın sabah leslie 1 mile kimler geliyoooooor? tartıldıktan sonra tabiki :))
Tamam bende dışarda yururum olurmu?15 dk kısacık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?