- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.961
Hamilelikte daha bi dikkat etmek lazim iste bende 2.de oyle yapcam insyok kızım bişey yaaa, herşeyi onla yapıyom dedim :)
kahve içip yattım yolda biraz leblebi yedim bastırdım saldırmıyım diye
Ben altını kapatınca soğuk suyun altına tutuyorum tencereyi, düdüğü hafifçe kaldırıp gazını bitirip direk açıyorum.
Hayır sakın gülüm, gerçi ben gelene kadar arkadaşlar yeterince yazmışlar
heh sen bendensin kız :))
Ayyy bir önceki diyette ben de öyle yapıyodum ama yıkamıyodum yani :))
Kaptanım güzeller ama maalesef eim hep der ki. Ortada bir deniz bir kıyısında insanlar açlıktan ölüyor, diğer kıyısında her yıl kurban diye din adına tonlarca hayvan kesilip toprağa gömülüyor. Kızıldeniz bir tarafı açlık bir tarafı ihtişam(
geçmiş olsun canısı
Hay sen çok yaşa, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Güzel canım, 1 lahmacun normal bir öğün bence abartı bişey yok
Ben her ikisinde de 30 kilo civarı aldım, üzüldüğüm şu; şimdi zayıflıyorum, önümüzdeki sene kısmetse bir bebiş daha düşünüyoruz. Haydeee sil baştan. Bu sefer çok almadan atlasam bari, hiç kendime güvenmiyom ama :))
Hastalıktan sanırsam
Galiba ama bazen tereciye de tere lazım oluyo :))))
çok beğendim
Tebrikler gayet iyi
Çok geçmiş olsun tatlım
İyi akşamlar gülüm
Sana da geçmiş olsun
ekmek fazla olmuş birazcık
güzel menü canım afiyet olsun
Tamam bende varım ozaman.daha süper olur :)
Tamam bende varım ozaman.
Uykum geldi fıstığım iyi geceler.
Bu tavuk çok bile oturdu bu gece.
Ben 21.30da yatarim.oo erkenden maşallah iyi geceler :)
asla pes etme haftalarca sabit kaldım hep yanimdaydin , ben kendime inanmazken sen bana inandin ve güç verdin. Pes ettigimde yine sen vardın. Hala düzgün kilo vermiyorum ama pes etmedim. Dustugumuzde kaldıran kişi dosttur yüzünü gormesek bile bana büyük bir iyilik yaptıniz sen ve kızlar yanimdaydiniz. Insanlar kendi yapamadiklari şeyleri seninde yapamayacağını söylemek ister onlara inanma :)@topraks sağol gülüm.
Pes etmeme izin vermediler zaten.
Canlandim geceye doğru burdayım :)Kislaaar nerdesniz....
Dun gece bende cok korktum yaCanlandim geceye doğru burdayım :)
Sen demi istanbuldasin dün gece tam korku filmiydi :) eşim yoktu çocuk uyudu sabahi sabah ettimDun gece bende cok korktum ya
Evet canim anadolu yakasindayim bende benimde esim gece gitti ozaman yagmur olmamasina ragmen cok korktum gece zaten her gokgurultusunde sicrayarak uyandim kotuydu bayaSen demi istanbuldasin dün gece tam korku filmiydi :) eşim yoktu çocuk uyudu sabahi sabah ettim
ama ben soz istiyorum bitanem bizi bırakmak yok aglarım bakTatlım bugün Küçüğüm de bende hastaydik o yuzden spor yok.
Ama yaz yaparım.
Afiyet olsun canım boşver!
Iste ben uyumayi beceremedimEvet canim anadolu yakasindayim bende benimde esim gece gitti ozaman yagmur olmamasina ragmen cok korktum gece zaten her gokgurultusunde sicrayarak uyandim kotuydu baya
ablam yaparken gördüm ama yemek piştikten sonrasını görmedim :))
hııııı fıslıyo mu :)))
:) bende gece buraya yazdim sejin yazinida okuyumca dedim tek yalniz kalan ben degilmisim diye ama ben uyuSaat 2ye kadar uyudum firlayarak uyandım cuma saniyorum kilo bildirimi yapmadım diye panik oldum :) beynime islemis
Saat 2ye kadar uyudum firlayarak uyandım cuma saniyorum kilo bildirimi yapmadım diye panik oldum :) beynime islemis
Yok kız acil susam açıl diyosunakşam yapçam bakalım barbunya... şimdi ocaktan indirince düdüğünü mü kaldırıyoruz....
Topicigin baykuşu olarak burdayım kuzum. Radyo dinleyip çay keyfi yapıyorum azicikta çalışıyorum. Sende iyisindir umarım.Selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?