- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.201
Evet son kararimiyi düşündün mü son kararın mı :)
Bu leslienin tam olarak adi nasil cikio youtubede cnmalıstıra alıstıra sıtmaya razı eder gibi yapcem hic acımıycak canınız
canım spor yarısması da senin vucudun daha ham biraz daha ısın sonra dahil ol ya da sen bilirsin hemen dahil ol, hergun 3 mile leslie 10 dk tiffany
Normalde sabah 6 da yapiorum cnm esimi ise gonderdikten sonra ama bu siralar calismiyor pazartesiye kadar boyle olacak sanirim uyuyoruz gec kahvalti yapioruzKahvaltiyi erken yapmak gerekiyo iste doktorlarda oyle diyo en gec 9.30
leslie yaz cıkar o :) ama yarısma kurallarına uymazsanBu leslienin tam olarak adi nasil cikio youtubede cnm
kolay gelsin canım :)Uyudu benim cadı :) ben de biraz çalışıyım bilgisayarda
Yani lafi söyleyecen haa yoksa uyuyamazdin bu geceleslie yaz cıkar o :) ama yarısma kurallarına uymazsanboyle olur
BEN uyaniğim ama cok üzügünmHuhu kim uyudu kim uyanık :)
Kızlar albume foto koydum
Ne oldu ki canım anlatmak ister misin?BEN uyaniğim ama cok üzügünm
Eee benim 1,5 saat yürüyüş kaç mil leslie yapiyo?valla hanımlar benim kilo 59.8 haftaya hedefim 59.0 ben veriyosam da yapıyosam sizin hepten yapmanız lazımartık yarısma basladı donus yok valla takım şahit
Ben geldim bakıyorum hemen.Huhu kim uyudu kim uyanık :)
Kızlar albume foto koydum
Hayırdır?BEN uyaniğim ama cok üzügünm
ııh uyuyamazdımYani lafi söyleyecen haa yoksa uyuyamazdin bu gece
6 mile yapıyo tatlımEee benim 1,5 saat yürüyüş kaç mil leslie yapiyo?
Ben geldim bakıyorum hemen.
Kilom yüzündenHayırdır?
hayırdır canım?BEN uyaniğim ama cok üzügünm
kız bende bisey oldu sandım, verirsin bisey olmazzKilom yüzünden
O.zman toptan ağlama duvarı yapmamız lazım moral bozarsan kaybedersinKilom yüzünden
Cnm eski halime donmek istiyorum evlendigimde 58 kiloydum ama simdi 69 kiloyum bi cok kiyafet almistim kendime ama simdi hic biri bna olmuyor derdim kitafet dehil esimin yaninda daha alimli durmak istiyorumNe oldu ki canım anlatmak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?