- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.221
Yok tek sikintim kilom tek derdim kilokız bende bisey oldu sandım, verirsin bisey olmazz
Ben ayin 12 de cnm 69 kiloydum simdi bilmiorum yarin bakicam artikhanımlar herkes yarı olculerini yazsında kim ak kim kara bi gorelim bakalım
İlk iyiymis. Aferin banaııh uyuyamazdım
6 mile yapıyo tatlım
Canim hepimiz aynı şeyi istiyoruz üzülme bu yüzden burdayiz destek moral bulmak akıl almak yanlislarimizi duzeltmekCnm eski halime donmek istiyorum evlendigimde 58 kiloydum ama simdi 69 kiloyum bi cok kiyafet almistim kendime ama simdi hic biri bna olmuyor derdim kitafet dehil esimin yaninda daha alimli durmak istiyorum
Teşekkür ederim osenin hoşlugun fistigim
Cnm yemin ederim Almanyadayim beni burda motive eden kimse yok 9 kilo verdim oda bura sayesinde burasi olmsaydi yapayalbiz kalirdimCanim hepimiz aynı şeyi istiyoruz üzülme bu yüzden burdayiz destek moral bulmak akıl almak yanlislarimizi duzeltmek
Cnm eski halime donmek istiyorum evlendigimde 58 kiloydum ama simdi 69 kiloyum bi cok kiyafet almistim kendime ama simdi hic biri bna olmuyor derdim kitafet dehil esimin yaninda daha alimli durmak istiyorum
o zman ne yapmıycan biiiir o ekmekleri yemiycen ikiiii o pizzaları yemiycen uuuuc ayaga kalkcan yuruycen beni kızdırmicen!!! bu topigin eli sopalısı benim, boyle moralini bozarsan valla tepende sallarım hergun sopayı zorla verdiririm sana o kiloları haaaaYok tek sikintim kilom tek derdim kilo
aferin tabi ki senin yuruyuslerine bayılıyorum benİlk iyiymis. Aferin bana
Burdayiz canım hepimizin morale desteğe ihtiyacı var.hepsi gidecek Üzülme lütfen bak bende sabitim bu hafta. Haftaya 2kilo vericem amaCnm yemin ederim Almanyadayim beni burda motive eden kimse yok 9 kilo verdim oda bura sayesinde burasi olmsaydi yapayalbiz kalirdim
insallah veririz insallah bazen cok ihtiyacim oluyor motive edilmeye birin ay kilo vermissin demesine sevinmeye daha direncli olmaya ama burda yok anam yok kimse demioBurdayiz canım hepimizin morale desteğe ihtiyacı var.hepsi gidecek Üzülme lütfen bak bende sabitim bu hafta. Haftaya 2kilo vericem ama
Evet ben diyet yaptığımı saklamaya calisiyorum millete konu olmayım diyeinsallah veririz insallah bazen cok ihtiyacim oluyor motive edilmeye birin ay kilo vermissin demesine sevinmeye daha direncli olmaya ama burda yok anam yok kimse demio
Eski halime donsem yeterli ve kizlar bana zayif yuzumde cirkinmi duruyo
İyi uykular şirinem.ay valla bu sefer gidiyorum yatmaya, spor yaptım daha dus almadım sabah 6 da kalkıyorum optum hepinizi
Gayet iyisin bu senin normal halin kendine telkin ver vucudumun normal haline dönmesine izin veriyorum de. Üzülme be insan 3 5 kilo için ağlar mi can sağlığı olsun kilo da ne verilir gider hadi gülümse .
Sen ne guzel hatunmusun kız.Evet ben diyet yaptığımı saklamaya calisiyorum millete konu olmayım diye
Fazla olan 5-6 kilo içinmi ağladin yanı?Eski halime donsem yeterli ve kizlar bana zayif yuzumde cirkinmi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?