Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm eski halime donmek istiyorum evlendigimde 58 kiloydum ama simdi 69 kiloyum bi cok kiyafet almistim kendime ama simdi hic biri bna olmuyor derdim kitafet dehil esimin yaninda daha alimli durmak istiyorum
Canim hepimiz aynı şeyi istiyoruz üzülme bu yüzden burdayiz destek moral bulmak akıl almak yanlislarimizi duzeltmek

Cnm eski halime donmek istiyorum evlendigimde 58 kiloydum ama simdi 69 kiloyum bi cok kiyafet almistim kendime ama simdi hic biri bna olmuyor derdim kitafet dehil esimin yaninda daha alimli durmak istiyorum

Yok tek sikintim kilom tek derdim kilo
o zman ne yapmıycan biiiir o ekmekleri yemiycen ikiiii o pizzaları yemiycen uuuuc ayaga kalkcan yuruycen beni kızdırmicen!!! bu topigin eli sopalısı benim, boyle moralini bozarsan valla tepende sallarım hergun sopayı zorla verdiririm sana o kiloları haaaa
İlk iyiymis. Aferin bana
aferin tabi ki senin yuruyuslerine bayılıyorum ben

Burdayiz canım hepimizin morale desteğe ihtiyacı var.hepsi gidecek Üzülme lütfen bak bende sabitim bu hafta. Haftaya 2kilo vericem ama
insallah veririz insallah bazen cok ihtiyacim oluyor motive edilmeye birin ay kilo vermissin demesine sevinmeye daha direncli olmaya ama burda yok anam yok kimse demio

Gayet iyisin bu senin normal halin kendine telkin ver vucudumun normal haline dönmesine izin veriyorum de. Üzülme be insan 3 5 kilo için ağlar mi can sağlığı olsun kilo da ne verilir gider hadi gülümse .
Eski halime donsem yeterli ve kizlar bana zayif yuzumde cirkinmi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…