- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.421
Oooo ne bu şiddet bu celal kız
Yettim gardaaaaş!!!!kurtar beni.... help.... s.o.s. meydey meydey...........
İyiliğin için dicem ama fazla katı kurallar var anam bu hatunda.nerdeeee görmüyon mu zabıt tutuyolar....
İyiliğin için dicem ama fazla katı kurallar var anam bu hatunda.
İş var demi?çok zalim çoook....
öfff öffff uyumazsak sabah olmaz mı... the pazartesi sendromu....
İş var demi?
Orada kar varmı betus?
İst. Bembeyaz olmuş tvde gordum de..
Ank. Fırtına var esiyoda esiyo..yağmur çamur vardı bi pazara gittim sucuk gibi döndüm....
Defnem çok geçmiş olsun afyonda dün rüzgardan yıkılıyordu benim balkonda çöp kovası falan uçmuş bulamadık:)kollontai
11,00
3 dl ekmek/2 yumurta/1 ç.k. tahin pekmez
15,00
1 yumurta
16,00
2 hurma
Dahada bişey yemem.. Midem bulanıyor.
Su 2 litre olur
Spor yok çok hastayım çünkü..
Canım çok geçmiş olsun sanada bu kadar ağrın olıyor ameliyat ne zaman olacak daha erken olmazmıkisuan gayet iyiyim tatlım acile gittim geldim bi igne vuruldum, uyuycam biraz, gece hic uyumadım
tatlım muaf yazıyorum seni bugundikkat et kendine bitanem cok gecmis olsun!
canım senin bu bitter ne zaman bitiyo ?????
canım sen daha önce yarışmalarda bulunmuşmuydun? hiç bahsetmemişsin yarışma koordinatörümüzGünaydınnn dün misafirim vardı hiç gelemedim sabah 11 de geldiler gece 11de gittiler :) yorucu ama güzel bir gün geçirdik evin halini hiç söylemeyeyim ama :) birazdan temizliğe geçicem öğleden sonra günüm var...
Defnem çok geçmiş olsun afyonda dün rüzgardan yıkılıyordu benim balkonda çöp kovası falan uçmuş bulamadık:)
Canım çok geçmiş olsun sanada bu kadar ağrın olıyor ameliyat ne zaman olacak daha erken olmazmıki
kız sonra aglayıp duruyo burda yok tartım takıldı tartım takıldı, takılır tabi, kendi diyo elinden gelse inegi takıcak catalınaOooo ne bu şiddet bu celal kız
gaddarımgaddarsın....
canım mide ve safranın etrafını iltihap sarmıs o kurumadan ameliyata alamıyolar maalesef, sagolasın sordugun icin :)Günaydınnn dün misafirim vardı hiç gelemedim sabah 11 de geldiler gece 11de gittiler :) yorucu ama güzel bir gün geçirdik evin halini hiç söylemeyeyim ama :) birazdan temizliğe geçicem öğleden sonra günüm var...
Defnem çok geçmiş olsun afyonda dün rüzgardan yıkılıyordu benim balkonda çöp kovası falan uçmuş bulamadık:)
Canım çok geçmiş olsun sanada bu kadar ağrın olıyor ameliyat ne zaman olacak daha erken olmazmıki
kız valla fazla katı degilim elimdeki listeyi görsen kudurursun sinirden, zayıflama yarısması yerine, yemek tarifi yarısması yapsak daha cok bildirim olcek takımdaYettim gardaaaaş!!!!
Heh 200 ü yemişim :)))bu haftanın son cezaları
candy_candy 2300
shoji 1500( bu hafta sadece bir gun mnu bildirimi yapmıssın canım, katılımın cok dusuk bu sekilde olmaz)
topraks 200
dysania 600
E ermus 1050 ( son uc gundur menu bildirimin yok canım menuler nerde)
Vildan80 400
Akday98764 1450 ( canım cezaları niye yapmıyosun acıklama yapar mısın?)
@melegim melek 300
ycfa 400
ameliaa 700 ( canım takıma tekrar dondun ama katılım yetersiz, bu hafta sadece 3 kere menu bildirdin ve cezalarını yapmıyosun, acıklama yapar mısın?)
btlbetul 200 (bitterlere ölüüm
hafta birincisibtlbetul tebrikler tatlım
hafta ikinciligini demuska77 ve ycfa paylasıyor tebrikler hhanımlaaaaar :)
bu haftanın son cezaları
candy_candy 2300
shoji 1500( bu hafta sadece bir gun mnu bildirimi yapmıssın canım, katılımın cok dusuk bu sekilde olmaz)
topraks 200
dysania 600
E ermus 1050 ( son uc gundur menu bildirimin yok canım menuler nerde)
Vildan80 400
Akday98764 1450 ( canım cezaları niye yapmıyosun acıklama yapar mısın?)
@melegim melek 300
ycfa 400
ameliaa 700 ( canım takıma tekrar dondun ama katılım yetersiz, bu hafta sadece 3 kere menu bildirdin ve cezalarını yapmıyosun, acıklama yapar mısın?)
btlbetul 200 (bitterlere ölüüm
hafta birincisibtlbetul tebrikler tatlım
hafta ikinciligini demuska77 ve ycfa paylasıyor tebrikler hhanımlaaaaar :)
katılımı yetersiz, acıklama yapmayan arkadasları listede degillerse bu hafta takip etmeyi bırakıyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?