Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn dün misafirim vardı hiç gelemedim sabah 11 de geldiler gece 11de gittiler :) yorucu ama güzel bir gün geçirdik evin halini hiç söylemeyeyim ama :) birazdan temizliğe geçicem öğleden sonra günüm var...
kollontai
11,00
3 dl ekmek/2 yumurta/1 ç.k. tahin pekmez
15,00
1 yumurta
16,00
2 hurma
Dahada bişey yemem.. Midem bulanıyor.
Su 2 litre olur
Spor yok çok hastayım çünkü..
Defnem çok geçmiş olsun afyonda dün rüzgardan yıkılıyordu benim balkonda çöp kovası falan uçmuş bulamadık:)
suan gayet iyiyim tatlım acile gittim geldim bi igne vuruldum, uyuycam biraz, gece hic uyumadım
tatlım muaf yazıyorum seni bugun dikkat et kendine bitanem cok gecmis olsun!

canım senin bu bitter ne zaman bitiyo ?????
Canım çok geçmiş olsun sanada bu kadar ağrın olıyor ameliyat ne zaman olacak daha erken olmazmıki

Hafta sonı çok abartmasamda yedim
Dünkü menüm
Kahvaltı yok
Öğlen 1de bir tabak keşkek
Domates salatalık çeyrek ikisidd
Biraz turşu
Kaymaklı baklava yaptım bir çatal aldım tadına bakmak için
Ara üç bardak çay
Akşam tavuk incik bir tane 5 dilim patates fırında pişirdim
Salata
Su 2 litre
Spor sabah 100 ip atladım onlar gelmeden başka spor yapamadım

günaydınlarrrr
canım sen daha önce yarışmalarda bulunmuşmuydun? hiç bahsetmemişsin yarışma koordinatörümüz seaBahAR takımların analiz raporlarında sormuş bu konu hakkında bir bilgi verirsen sevinirim

Oooo ne bu şiddet bu celal kız
kız sonra aglayıp duruyo burda yok tartım takıldı tartım takıldı, takılır tabi, kendi diyo elinden gelse inegi takıcak catalına
gaddarım
canım mide ve safranın etrafını iltihap sarmıs o kurumadan ameliyata alamıyolar maalesef, sagolasın sordugun icin :)

bu haftanın son cezaları
candy_candy 2300
shoji 1500( bu hafta sadece bir gun mnu bildirimi yapmıssın canım, katılımın cok dusuk bu sekilde olmaz)
topraks 200
dysania 600
E ermus 1050 ( son uc gundur menu bildirimin yok canım menuler nerde)
Vildan80 400
Akday98764 1450 ( canım cezaları niye yapmıyosun acıklama yapar mısın?)
@melegim melek 300
ycfa 400
ameliaa 700 ( canım takıma tekrar dondun ama katılım yetersiz, bu hafta sadece 3 kere menu bildirdin ve cezalarını yapmıyosun, acıklama yapar mısın?)
btlbetul 200 (bitterlere ölüüm

hafta birincisi btlbetul tebrikler tatlım
hafta ikinciligini de muska77 ve ycfa paylasıyor tebrikler hhanımlaaaaar :)

katılımı yetersiz, acıklama yapmayan arkadasları listede degillerse bu hafta takip etmeyi bırakıyorum!!!

Heh 200 ü yemişim :)))

en birinci ben olmuşum yehhhuuu :))) atlarım nolucek.... bak bu gün yok bitter evde var ama midede yok yani.... hatta işte çantada her yerde var midede yokk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…