- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.621
kızlar 3-2 haftadır tartılardan kaçıp deli gibi yemeğe düşmüştüm bu sabah tartıya çıktım acıı gerçekle yüzleştim maalesef çok kg almışım çokkkk buraya gelip yazmaya bile yüzüm yok bu sabah itibari ile dikkat etmeye başladım ama biraz geç kaldım canım çok sıkıldı anlayacağınız size az yedin spor yapmadın demeye hakkım bile yok benden böyle kaptan mı olur yaaa
Canım ya nasıl uzmusler.bu lafta çok ağar olmuş beyaaa....
insan çok üzülüyo tabi, benim arkadaş garılar günü gibi toplaşmışız 10 kişinin içinde göbeğimi tutup ohh ohhhh simite bak dedi ben ne yaptığını bile anlamadım... gözlerim doldu kaçtım mutfağa bulaşık yıkar gibi oyalandım o sırada şıpır şıpır yaşlar iniyo tabi, Allah ım susayım ağlamıyayım diye dua etmiştim :) çok zalimler....
Bende simit var sukur istesem eritirim sende beyin yok oturda onu dusun deseydin niye agliyon boyle beyinsizlere benim teyzemin kizi vardi baya sismandi teyzem angus diye dalga gecip dururdu pek gulerdm:)bu lafta çok ağar olmuş beyaaa....
insan çok üzülüyo tabi, benim arkadaş garılar günü gibi toplaşmışız 10 kişinin içinde göbeğimi tutup ohh ohhhh simite bak dedi ben ne yaptığını bile anlamadım... gözlerim doldu kaçtım mutfağa bulaşık yıkar gibi oyalandım o sırada şıpır şıpır yaşlar iniyo tabi, Allah ım susayım ağlamıyayım diye dua etmiştim :) çok zalimler....
Bende simit var sukur istesem eritirim sende beyin yok oturda onu dusun deseydin niye agliyon boyle beyinsizlere benim teyzemin kizi vardi baya sismandi teyzem angus diye dalga gecip dururdu pek gulerdm:)
muskam senden kiloluyum canım maalesef 73 çıktım sabah başıma kaynar sular döküldüOnasil laf.
Sen bir tanesin.
Kaç oldun?
Bizimle devam et en iyisi diyete.
Hatun doğumdan 60la ciktiydi
15 güne geri indi kilosuna Hemde boğulur gibi yemesine rağmen.
ben bi öğlenleri yürüyordum spor olarak şekerim yediklerimi yazsaydım topa tutardınız beni sen ineği çatala takıp yiyecem diyon yaa ne ineği ben dünyayı çatala takıp yedimeee sende gel artık daha sık yani... sporunu yaz menünü yaz... kaptansın diye sormuyoz bak ne yiyiyon ne içiyon diye....
Kaptanım bismillah de başla.muskam senden kiloluyum canım maalesef 73 çıktım sabah başıma kaynar sular döküldü
ben bi öğlenleri yürüyordum spor olarak şekerim yediklerimi yazsaydım topa tutardınız beni sen ineği çatala takıp yiyecem diyon yaa ne ineği ben dünyayı çatala takıp yedim
muskam senden kiloluyum canım maalesef 73 çıktım sabah başıma kaynar sular döküldü
ben bi öğlenleri yürüyordum spor olarak şekerim yediklerimi yazsaydım topa tutardınız beni sen ineği çatala takıp yiyecem diyon yaa ne ineği ben dünyayı çatala takıp yedim
Sen baya duygusalmissin annem bana okuz gibi yeme yeter diyodu duymuyodum bile daha doymadim diyodum senin psikolojin bozulmus dedi de psikologa bile gittim diyetisyene gitmedim:) benim ilk diyetisyene gidisim kilo almak icindi bidahq da gitmemistimişte o laflar anneden bile gelse çok rencide ediyo insanı yaa... ben ağlarım hiç dayanamam hemen kızarır burnum dolar gözlerim...
Sen baya duygusalmissin annem bana okuz gibi yeme yeter diyodu duymuyodum bile daha doymadim diyodum senin psikolojin bozulmus dedi de psikologa bile gittim diyetisyene gitmedim:) benim ilk diyetisyene gidisim kilo almak icindi bidahq da gitmemistim
bna nicin ceza cnmcımbu haftanın son cezaları
@candy_candy 2300
@shoji 1500( bu hafta sadece bir gun mnu bildirimi yapmıssın canım, katılımın cok dusuk bu sekilde olmaz)
@topraks 200
dysania 600
@ermus 1050 ( son uc gundur menu bildirimin yok canım menuler nerde)
@ilkay80 400
@Akday98764 1450 ( canım cezaları niye yapmıyosun acıklama yapar mısın?)
@melegim melek 300
ycfa 400
@ameliaa 700 ( canım takıma tekrar dondun ama katılım yetersiz, bu hafta sadece 3 kere menu bildirdin ve cezalarını yapmıyosun, acıklama yapar mısın?)
btlbetul 200 (bitterlere ölüüm
hafta birincisibtlbetul tebrikler tatlım
hafta ikinciligini demuska77 ve ycfa paylasıyor tebrikler hhanımlaaaaar :)
katılımı yetersiz, acıklama yapmayan arkadasları listede degillerse bu hafta takip etmeyi bırakıyorum!!!
Bnde 300 ü :)))Heh 200 ü yemişim :)))
takma canım ne halleri varsa görsünler yakında bozulur aralari çok muhabbet tez ayrılık getirirAyyy cok derTliyim ben bu konuda ya bdvye konu mu acsam ne:) esimin ailesi beni cok seviyodu geldi beni fitledi fitledi simdi beni soguttu kendi pek pislik bendede bi huy var kendimi geriye cekince adim atamiyorum bidaha evlerinden cikmiyo pislik bende gitmiyorum
o arkadasina ne desem bilemedim babam hep derki ; kızım her gördüğün iki ayaklı. Iki kulakliyi adam sanmabu lafta çok ağar olmuş beyaaa....
katılıyorumAman boşver onları sen huzurunla yasa.
bende gittim bi girdim kadın hükümet gibi verdiği listeye inanmadim zaten kelin ilacı olsaaman ben de gittim diyetisyene... üstüne para verip aç kalıyordum :)) ne gerek var...
68 kiloyum cnmkilo bildirimleri gelsin kızlar !!!!
O da bişey mi 600 bendeBnde 300 ü :)))
Cok gecmis olsun cnm benimya acaba bi makyaj urunu alerji yapmis olabilirmiO da bişey mi 600 bende
Doktora geldim yüzüm kabarmisti hafta sonu şimdi daha kötü sıra bekliyorum bakalım ne diyecek
dimi toparlarım inşallah tatlım yaa aklım sürekli yemekte buraya yazmaya bile utanıyorumKaptanım bismillah de başla.
Fazla değilsin hemen toparlarsin.
canım yazın 65 le mezun olmuştum düşün durumu en son 23 hafta önce tartıldığımda 71-72 arasındaydım bu oğlanın hastalıkları evde oturunca yemeye verdim kendimi homini gırtlak yiyip duruyom ama bugün nispeten az yedim dynsaa gibi yapmaya çalışacam akşamları az yiyip yada yemeden tabii becerebilirsem akşam yemeğinden sonra içime canavar kaçıyor resmen ye beni ye beni diyo ortalıkta yiyecek ne var diye dolaşıyomöönceki kilon kaçtı.....
biz onları açlık başımıza vurduğu için diyoduk yapmıyoduk gııı :))) artık inekleri yemiyorum inekler dosttur... inek yenmez... bilinç altıma işledim bunu ben :)) şimdi ıspanağa sardım o kadaar çok ıspanak aldım ki bir hafta inek gibi yaşıcam yediğim ineklerin anısına.....
dimi toparlarım inşallah tatlım yaa aklım sürekli yemekte buraya yazmaya bile utanıyorum
canım yazın 65 le mezun olmuştum düşün durumu en son 23 hafta önce tartıldığımda 71-72 arasındaydım bu oğlanın hastalıkları evde oturunca yemeye verdim kendimi homini gırtlak yiyip duruyom ama bugün nispeten az yedim dynsaa gibi yapmaya çalışacam akşamları az yiyip yada yemeden tabii becerebilirsem akşam yemeğinden sonra içime canavar kaçıyor resmen ye beni ye beni diyo ortalıkta yiyecek ne var diye dolaşıyomö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?