- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.641
dimi toparlarım inşallah tatlım yaa aklım sürekli yemekte buraya yazmaya bile utanıyorum
canım yazın 65 le mezun olmuştum düşün durumu en son 23 hafta önce tartıldığımda 71-72 arasındaydım bu oğlanın hastalıkları evde oturunca yemeye verdim kendimi homini gırtlak yiyip duruyom ama bugün nispeten az yedim dynsaa gibi yapmaya çalışacam akşamları az yiyip yada yemeden tabii becerebilirsem akşam yemeğinden sonra içime canavar kaçıyor resmen ye beni ye beni diyo ortalıkta yiyecek ne var diye dolaşıyomö
Makyaj yapmıyorum ki uzun süredir rimel Ruj sadece o da yapar mı kiCok gecmis olsun cnm benimya acaba bi makyaj urunu alerji yapmis olabilirmi
Makyaj yapmıyorum ki uzun süredir rimel Ruj sadece o da yapar mı ki
Bende bugun aksam yemeyim dedimde dayanamam herhalde azcikta olsa yeyim bari su pek icemedim bugun temizlikten aklima gelmiyosular içiliyor muuuuu..........
Tebrikler..68 kiloyum cnm) yupiii
Kaptanım utanacak ne var..dimi toparlarım inşallah tatlım yaa aklım sürekli yemekte buraya yazmaya bile utanıyorum
Onlardan olmaz ya bişey dokundu yada stresten çıktı..Makyaj yapmıyorum ki uzun süredir rimel Ruj sadece o da yapar mı ki
Tebrikler..
Kaptanım utanacak ne var..
Yemek hazırlarken iki bardak su iç..
İlk lokman protein olsun.. Yumurta peynir yoğurt tavuk gibi..
İlk lokman protein olurssa daha az yersin..
Onlardan olmaz ya bişey dokundu yada stresten çıktı..
Bende bugun aksam yemeyim dedimde dayanamam herhalde azcikta olsa yeyim bari su pek icemedim bugun temizlikten aklima gelmiyo
Canım ben bunları okadar çok yazdımki..bak baaak tüyolarda veriyo bize niye sölemiyon bu pek möhim bilgiyi hımmm :)))
kollontai
Yemeğimide yedim şimdi..
Menümü yazayım..
11,00
3 dl kız tb ekm/1 yumurta/1 ç.k. tahin pekmez/1 ç.k. tereyağ
15,45
1 yumurta/1 dl. tb ekmeği/2 keçe yağsız mercimek çorbası
Su 2 olur heralde
Spor yok... Şu anda nefes almak bile spor bana..
Canım ben bunları okadar çok yazdımki..
Kime ne zaman yazdığımı hatırlayamıyorum..
Her sorana söylerim..
Sor ki cevap alasın datluuum..
Çok ama erken bitirdim 15,45de yeme işi bitti..4 dilim ekmek hımmm çok mu ki sanki.....
Anam kafayı yersin ben gevezeyim her yerde msjım vardır..senin külliyatını araştırayım ben bence :)) kim bilir ne tüyolar vardır o 45 kg kolay gitmemiştir herhalde....
Güzel menü afiyet olsun..Menum
sabah 1 dilim tb ekmek
3 catal sahanda yumurta
yarim kk peynir
3 zeytin
ogle
1 kase mer corba
ara yarim ayva az kuriyemis
aksam
1 kepce mercimek corba
3 lt su
50 mekik
1 mil lesli
60 yan harek
10 dk karin hareketi
200 cezamida yaptim
Çok ama erken bitirdim 15,45de yeme işi bitti..
Anam kafayı yersin ben gevezeyim her yerde msjım vardır..
Güzel menü afiyet olsun..
Anaam valla bulmuş. :))muska77 senin 86 olduğun tarihi buldum :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-14469
Yok tabiii yemeyince çeneye vuruyor...farkettim onu senden değil topiğin külliyatından yola çıktım akıl sağlığım için :)))) benden aşağı kalır yanın yok maşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?