- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.661
Yok tabiii yemeyince çeneye vuruyor...
16 kilo vermişi temmuzdan beri..
Ama menülerime bak sabahları 3 dl. ekmekten az yediğim sayılıdır..
Hamile kalıp ayrılmıştım..o aralar pek girmemişin mi hiç yorumunu görmedim daha...
merhabalaar,
ben geldiiim yeni üyenizim....
Boyum : 1,58
Kilom : 73,9
Başlangıç Kilom : 75,9
Hedef şimdilik : 69
7 aralıkta karataya başladım bu gün 9. günüm bomba gibiyim.... şimdilik iyi gidiyor çok şükür....
ben akşamları sporda yapmaya çalışıyorum karataya başladığımdan beri... hafta sonları yapmıyorum ama :) hafta içi de söylenerek yapıyorum zaten... sırf şu tartıda gram oynama görür müyüm diye yırtınıyorum resmen.... mesela dün 15 dk bisiklette çalıştım tabi önce tozunuu almam gerekti zavallının.... o kadaaar zordu ki anlatamam.... bacaklarım dizlerim popom her yerim acıdı
68 - 69 arasına düşünce kilom palto alıcam. şu anki paltomun önü kapanmıyo 3 yıldır kapanmıyo zayıflamazsam palto yok böyle rezil rezil dolaşırım hiç bakmam gözümün yaşına :) kendimle de geçinemiyom işte ben böyle :))
sizler neler yapıyorsunuz?
Hamile kalıp ayrılmıştım..
Sonra düşük yaptım..
Ve geri geldim..
Bende diyete baslamadan aldim kaban keske almasaydim simdi buyuk duruyo ustumde ya bidaha da almam kucuk kabanlarim var zayiflarsam kurtulcam bundanda:)bu da benim 15 aralıktaki bu topikteki ilk mesajım :))) paltomu aldım çok şükür.... 69 da oldum daha 68 le 69 arasına geçemedim ama olsun :)))
Hemen hemen 2,5-3 aylık falandı galibaayyy geçmiş olsun başın sağolsun... ne kadarlıktı düşük yaptığında.....
Hemen hemen 2,5-3 aylık falandı galiba
Çok zorluydu hastanede çok yattım
Aşırı kanama vardı zor durdurdular
Basin sagolsun canim ya uzuldum ins kiloverince olur bebisin zayiflayim bende cok istiyorum olsunda 2 tane yeter:) ins canlari sagolsun yavrularimiznHamile kalıp ayrılmıştım..
Sonra düşük yaptım..
Ve geri geldim..
Yok canim 4 aylikken soyluyorlar cinsiyetio kadarlıkken cinsiyeti de belli oluyomu....
Yok canim 4 aylikken soyluyorlar cinsiyeti
Sormadim ama belli olmaz okadarcik şeyin cinsiyeti.o kadarlıkken cinsiyeti de belli oluyomu....
Ben onuda istememistim.Basin sagolsun canim ya uzuldum ins kiloverince olur bebisin zayiflayim bende cok istiyorum olsunda 2 tane yeter:) ins canlari sagolsun yavrularimizn
Kiz ne yaptin doktor ne dedi cnmMakyaj yapmıyorum ki uzun süredir rimel Ruj sadece o da yapar mı ki
Senin kac cocugun varki tatlimSormadim ama belli olmaz okadarcik şeyin cinsiyeti.
Ben onuda istememistim.
Vicdan yaptım düşünce o yüzden.
Kizzz 68 i gormussun tebrikler:)Kiz ne yaptin doktor ne dedi cnm
Sormadim ama belli olmaz okadarcik şeyin cinsiyeti.
Ben onuda istememistim.
Vicdan yaptım düşünce o yüzden.
Kac kilosun cnm benimdimi toparlarım inşallah tatlım yaa aklım sürekli yemekte buraya yazmaya bile utanıyorum
canım yazın 65 le mezun olmuştum düşün durumu en son 23 hafta önce tartıldığımda 71-72 arasındaydım bu oğlanın hastalıkları evde oturunca yemeye verdim kendimi homini gırtlak yiyip duruyom ama bugün nispeten az yedim dynsaa gibi yapmaya çalışacam akşamları az yiyip yada yemeden tabii becerebilirsem akşam yemeğinden sonra içime canavar kaçıyor resmen ye beni ye beni diyo ortalıkta yiyecek ne var diye dolaşıyomö
Tsk cnm benim ins 65 olurum ilk hedefim 65 sonraki 60 fazla hedef hemen koymadim ki gozumu korkutmayayim darisi ins istedigi kiloda olmak isteyenlereKizzz 68 i gormussun tebrikler:)
Bizim boylar ayni bize en ideal kilo 57 ins yaz gelmeden goruruz cunku kisinda giymek istediklerim var:)Tsk cnm benim ins 65 olurum ilk hedefim 65 sonraki 60 fazla hedef hemen koymadim ki gozumu korkutmayayim darisi ins istedigi kiloda olmak isteyenlere
Aynen cnm ama bna hic yakismio zayifljk kemiklerim iri cunkuBizim boylar ayni bize en ideal kilo 57 ins yaz gelmeden goruruz cunku kisinda giymek istediklerim var:)
İki oğlum var allah bagislarsa.Senin kac cocugun varki tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?