- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.681
Evet olur doktor 9 haftalik iken bana soylemisti yapisindan biliyormus iyi uzmanlaro kadarlıkken cinsiyeti de belli oluyomu....
Doktordan geldi bişeye alerjim var ama cuma belli olacak geniş bi alerji testi yapacak. Kortizonlu krem verdi.
İyi gelir umarım bununla geçmiş olsun.Doktordan geldi bişeye alerjim var ama cuma belli olacak geniş bi alerji testi yapacak. Kortizonlu krem verdi.
Sağol muskam bu bende hep var egzama sorunumda var cuma hallolacak inşallahİyi gelir umarım bununla geçmiş olsun.
Evet neye alerjinin olduğunu bilirsen dikkat edersin hiç değilse.Sağol muskam bu bende hep var egzama sorunumda var cuma hallolacak inşallah
Allah hepimizin evlatlarini bagislasin ins canimİki oğlum var allah bagislarsa.
Bugün ölçüleri yazacaktik
114,4 : Göğüs 122, bel 114, kalça 136, üst tek bacak 86
70,6. : Göğüs 89. , bel 75 , kalça. 98, üst tek bacak 56
Göğüs :97
Göğüs Altı :67
Bel : 94
Basen :102
Üst Bacak : 61
Alt Bacak :40
Kol :31
bir hafta öncesi....
tebrikler hanımlaaaar :)Gogus91
Bel 75
Kalça 98
Kol 29
bacak 50 ust
2ay önce popo 109 du bel 88
valla ben bu hareketi gunde 100-200 tekrar yapıyodum, super bisiEki Görüntüle 1748235 Yukarıdaki siteden alintidir
Bu harekette bileklerinde lastik var
sen iste seni bende adam ederim gulum, bu hafta ısınalım, yarın ben baslıyorum spora, sonra gelsin jillianlarhocayı gözüm tuttu beni bile adam edermişti o :)))
ben seni temsil ettim kaptanım guzelce sen uzulmekızlar 3-2 haftadır tartılardan kaçıp deli gibi yemeğe düşmüştüm bu sabah tartıya çıktım acıı gerçekle yüzleştim maalesef çok kg almışım çokkkk buraya gelip yazmaya bile yüzüm yok bu sabah itibari ile dikkat etmeye başladım ama biraz geç kaldım canım çok sıkıldı anlayacağınız size az yedin spor yapmadın demeye hakkım bile yok benden böyle kaptan mı olur yaaa
cezan 400 du canım yanlıs mı yazmısım acaba ? bu arada kuruyemisi ne zaman bırakıyosun bacım ?Menum
sabah 1 dilim tb ekmek
3 catal sahanda yumurta
yarim kk peynir
3 zeytin
ogle
1 kase mer corba
ara yarim ayva az kuriyemis
aksam
1 kepce mercimek corba
3 lt su
50 mekik
1 mil lesli
60 yan harek
10 dk karin hareketi
200 cezamida yaptim
heeee hatırlatmasan olmazdı!!! ben dugunden once izbe ayrıldım o ara 64.4 oldum yine dustum iste bu sabah 59.7 idi cumadan 100 gr eysikkızım sen temmuzdan beri 59,5 muşun :)
Hee bu arada ölçülerimi yarın alıyım bende başlangıç olsun bana dae
tebrikler hanımlaaaar :)
valla ben bu hareketi gunde 100-200 tekrar yapıyodum, super bisi
sen iste seni bende adam ederim gulum, bu hafta ısınalım, yarın ben baslıyorum spora, sonra gelsin jillianlar
ben seni temsil ettim kaptanım guzelce sen uzulmebirde hedef38beden gelmeyecekse ona da soralım kaptan yardımcısı degisikligi yapalım, bana da biraz yardımı olur :)
cezan 400 du canım yanlıs mı yazmısım acaba ? bu arada kuruyemisi ne zaman bırakıyosun bacım ?
heeee hatırlatmasan olmazdı!!! ben dugunden once izbe ayrıldım o ara 64.4 oldum yine dustum iste bu sabah 59.7 idi cumadan 100 gr eysik
Oda ne demekmiş öyle?kısaca anlatayım dr maceramı, midede reflu ve gastrit var birde 4 kes mide kanaması gecirmisim o yuzden mide deforme olmus, benim haberim yoktu kanamalardanbirde biyopsi alındı sonucu 1 subatta cıkacak, dr midemin fotolarına baktı bu ne bicim mide dedi
yani cok saglıksız gorunuyo midem, mideden baska herseye benziyo maalesefOda ne demekmiş öyle?
Nolacakmis peki nasıl bir tedavi yapacak?yani cok saglıksız gorunuyo midem, mideden baska herseye benziyo maalesef
valla suan 4 kutu hapım var sabah ogle aksam iciyorum bi tanesini iki gun iciccem benim antidepresanla etkilesim yapıyomus ondan sonra devam edicem yan etki olmazaa diyetle ilacla iyilesecek insallah, safra tası icin zaten onumuzdeki ay kontrole gidicem, milletin midesi pembis pembis cıkmıs benimki siyahNolacakmis peki nasıl bir tedavi yapacak?
S3nde kendini mutlu hissettigin kiloda birakirsinAynen cnm ama bna hic yakismio zayifljk kemiklerim iri cunku
Tüh ya umarım duzelir şirinem.valla suan 4 kutu hapım var sabah ogle aksam iciyorum bi tanesini iki gun iciccem benim antidepresanla etkilesim yapıyomus ondan sonra devam edicem yan etki olmazaa diyetle ilacla iyilesecek insallah, safra tası icin zaten onumuzdeki ay kontrole gidicem, milletin midesi pembis pembis cıkmıs benimki siyah
duzelecek muskam yaa gittikce iyilesiyor hissediyorum :) senin kocis geldi, yarın konusuruz bol bolTüh ya umarım duzelir şirinem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?